Şimdi Ara

350.000 TL E350-A6(3.0TDİ)-5.35d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    A7 cok guzell kasasi. Ama biraz daha spor kaliyor. Bende zaten SL var 2 haftada bir falan biniyorum. Tabi S class keske yetse para ama E segment alabiliyorum yuksek motorlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yakıt sıkıntı değilse 2015-2016 audi a7 2.0 tfsi quattroya bakmanı öneririm

• 1 Çanta para vereceksem,alacağım araba Porshe panamera,Bmw 7 Serisi,Audi A8 veya S Class olmalı.

Belki birde Range rover. 350.000 ciddi rakam.O Rakamlara çıkınca E sınıfı araçlar bile basit geliyor.
  • Konu sahibi 35 bin tl lik araba hakkinda konussaydi böyle yazmazdin ama demi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    25 yasindayim F sinifi biraz buyuk kaciyor bi 4-5 sene daha dusunmuorum. İslerden dolayi agir duran bir aracta lazim ama oyuzden E sinifi istiyorum.
    2 sene once cayenne, gecen senede vogue kullandim bir sure. İnanilmaz arabalar cayenne degilde vogue biraz buyuk kacti. sport olabilir ama tesekkurler dusunceniz icin.

• Tesekkurler yorumlariniz icin bugun tanidik bir galeriye gittim c7 a6 ya baktim 3.0 tdi ufak bir test surusude yaptim. Mercedes o segmentte farkini ortaya koymus bence malzeme kalitesi olarak baya fark var. En azindan yaz sonuna kadar e350 ye binmeye devam etmeye karar aldim janti 19 yaparim belki goruntu degissin diye :))

• e350 den a6 ya geçeceksen a6 313hp çift turbolu model olmalı, hatta aynı motorlu a7 daha şık olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 2.0 a6 kullanan biri olarak w212 FL'den a6'ya geçmem. 6-7 yıldır ara ara w212 350 4 matic kullanıyorum, ( uzun yol) bence hiç gereği yok. Mercedesin konforu audi'den 1 tık daha iyidir. quattro - 4matic karşılaştırmasını bilmem. Quattro'nun daha iyi olduğunu çok kez duydum ama tecrübem yok.

• Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler yorumunuz icin. Evet quattronun daha iyi oldugunu bende duydum ama pek secim sebebim o degil zaten. Malzeme kalitesi nasil ? Benim dun baktigim a6 da cukurlarda trimlerden sesler gelmeye baslamisti 2015 ti ustelik..

• Hocam 6 serisi veya s serisi düşünmez misin?

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    S serisi birkac sene daha dusunmuyorum yaşımdan dolayı. 6 seriside 4 kapilisi bile spor geliyor. Bende SL 350 var 2010 model 2013 faceliftli falan spor arac olarak onu kullaniyorum anca onun yerine 6 coupe falan olur.

• Mersedese göre bence iyi değil. Konfor durumunu da bilmiyorum çünkü benim araç S süspansiyon yani odun gibi. Ancak audi serviste çalışan ve Almanya'ya sık sık testlere giden biri, mersedes konfor konusunda daha iyi demişti.

• Bmw f10 tabiiki. Sirf sanzimani icin bile alinir.

• Senin ilacın 730dxdrive yada 740dxdrive 2013 makyajlı kasalardan 2012 730d kullanıyorum konfor desen var performans desen var hafif ağırda kaçıyor tam istediğin araç S class gibi bir ağırlığıda söz konusu değil kullanmadıysan bir test sürüşü yapmano öneririm 5-a6- e ile arasında uçurum var
    Yakıt olarakta 6.5-7.5 arası yakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mochi92 -- 28 Mart 2019; 23:26:0 >
  • F10 530D kullanıcısı olarak tavsiyem o bütçelerde A6 almanızdır.
    Bütçeyi 55000 ₺ daha arttırım bana güçlü araba lazım derseniz bu ilana bakabilirsiniz.

BU FİYATA BU ORİJİNALLİKTE ///M 5.50 YOK,HATASIZ,BAYİ,3.0 381 HP
    İlan No: 651847987

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 29 Mart 2019; 3:41:56 >

• Mercedes çok daha iyi bence Audi’ye göre

• Yeni kasa e 180 exclusive alırdım ben olsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: YVOYLPY

S serisi birkac sene daha dusunmuyorum yaşımdan dolayı. 6 seriside 4 kapilisi bile spor geliyor. Bende SL 350 var 2010 model 2013 faceliftli falan spor arac olarak onu kullaniyorum anca onun yerine 6 coupe falan olur.
    Hocam sorması ayıp mesleğiniz nedir? Şimdiden hayırlı olsun alacağınız model. Bu yaşta bu seçenek portföyü herkesin harcı değil malum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 serisine baktim evet baya iyi. Long olanini dusunebilirim birkac ay sonra tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.