Şimdi Ara

350.000 TL E350-A6(3.0TDİ)-5.35d (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Hocam sizde Fiesta yok muydu, maşallah lüks segmente mi geçtiniz? Hayırlı olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAYOKAN84 kullanıcısına yanıt
    1.6 motor dusunmuyorum tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Motor olarak bmw daha iyi olabilir ama konfor ve goruntu olarak mercedes cok daha klas duruyor. Makyajli w212 yi ozellikle cok begeniyorum goruntu olarak. w213 u cok sevemedim. Kendi aracima birsure daha binmeye karar verdim 19 jant yapicam degisiklik olsun diye. Daha sonrasinda 2013-14 7 serisi cok dikkatimi cekti ozellikle long olanlari

350.000 TL E350-A6(3.0TDİ)-5.35d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVOYLPY -- 30 Mart 2019; 14:54:32 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Allah cok daha iyilerini nasip eder inşallah. Henuz calismiyorum. Yeni mezun ekonomistim MBA yapiyorum. Kendim gayrimenkul-arac alim satim yapiyorum

Bende fotograftaki urunden var 11 inc ekranim tv internet apple carplay telefonu ekrana yansitma vs hersey var. + aracta olan ambiyans paketi gelistiren birseyde var yurtdisindan getirmistim ikisinide yeni S class lar gibi kapi iclerinde on goguste ve en arkada bagajn oralarda ekstra ambiyans aydinlatma var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVOYLPY -- 30 Mart 2019; 15:24:29 >

• Bu tarz pahalı araç konularını ya trollerle kalitesiz insanlar, ya da harbiden düzgün kişiler açıyor. İyi şanslar hocam (tavsiye verecek para bende de yok :))

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Temayi menunun icerisinden 2017 ler gibi yapabiliyorsun. Ben bu sekilde kullanmayi seviyorum orjinale uyumlu olsun diye. Urun Mb nin orjinal commandindan bile cok daha hizli gecisleri vs. Ve piksel piksel goruntusu yok orjianlinki gibi. 4k goruntu.
    Fabrikasyon ambiyans zaten w212-18 hepsinde var fotografta bakarsaniz sizinki kapi iclerinde alt tarafta olanlar. Bu yillardaki ambiyans yeniye gore baya baya sonuk duruyor oyuzden yaptirdim. Suan benimkinde kapilarda cift on goguste cok daha guclu ve arka koltugun arkasindaki bolumdede var. Parlakligi ve rengi kendim ayarlayabiliyorum aracin ekranindan tamamen orjinal turkiyede bu kasada hickimsede yoktur eminim 😂. Ve 240 tane renk secenegi var. Yeni S classlar gibi. Zaten eklenen ledlerde 2017 S classin ledlerinden. Parlaklik ve renkler ayni. Orjinalindeki gibi kapinin icine gomulu oldugu icin hic belllide olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVOYLPY -- 30 Mart 2019; 15:49:3 >

Bendede hastalik oynamam lazim ama orjinal parcalarla yapiyorum Diger arabami SL 2010 model 2013 facelift yaptim orjinal parcalarla SL55 amg. 80 bin lirayi buldu ayiptir soylemesi. Camurluklari biraz daha genis istedim suan hala camurluklar yapiliyor. Bu ekrandan gomulu sekilde SL de de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVOYLPY -- 30 Mart 2019; 15:53:24 >
  • Tercih meselesi ama kendiniz kullanacaksanız long olanı şehir içinde problem yaratabilir dar sokaklarda zor oluyor normali bile çok uzun ve içi çok ferah bilginize

• E180 ı örnek olarak söylemiştim. E200 de olabilir o fiyata. Bu fiyatlarda yakıt ekonomisi düşünmek pek mantığıma uymuyor açıkçası. Öte yandan w212 fl ile w213 arasında ciddi farklar var teknolojik donanım olarak. Ornegin w212 fl de command yoksa geri görüş kamerası bile yok. Bu seviyede araçlarda donanım zenginliği de önemli açıkçası. Bu fiyat aralığında eski kasa dizel ya da yeni kasa benzinli alınabilirken ben eskiyi tercih etmem doğrusu

• Benim tercihim G30 530i olurdu 252 beygir ciddi yürüyor hem de yepyeni görünüyor

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sen olaya performans olarak bakıyorsun ben ise donanım ve teknoloji olarak bakıyorum. 350 bin liraya w212fl dizel ya da w213 benzinli alabilirsin. Gönül w213 dizel ister ama fiyat yüzde elli artar Premiumlarda dizel benzinli makası çok fazla. Bende dedimki performanstan ödün veririm ama konforun ve teknolojinin keyfini sürerdim .

E220d 350 civarına ya da az fazlasına bulunabiliyormuş, şu halde E200 yerine E220d daha cazip bir seçenek olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYOKAN84 -- 9 Nisan 2019; 17:40:26 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.