Şimdi Ara

350.000 TL E350-A6(3.0TDİ)-5.35d (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BAYOKAN84

Sen olaya performans olarak bakıyorsun ben ise donanım ve teknoloji olarak bakıyorum. 350 bin liraya w212fl dizel ya da w213 benzinli alabilirsin. Gönül w213 dizel ister ama fiyat yüzde elli artar Premiumlarda dizel benzinli makası çok fazla. Bende dedimki performanstan ödün veririm ama konforun ve teknolojinin keyfini sürerdim .

E220d 350 civarına ya da az fazlasına bulunabiliyormuş, şu halde E200 yerine E220d daha cazip bir seçenek olur

Alıntıları Göster
    Facelift e350 213 E220d den daha iyi bir secenek bence. Performns vs zaten bahsetmiyorum bile. Teknolojik anlamdada benimkinde on arka kamera park sensoru vs var. Onun disinda kulandigim sistemde internet apple carplay vs vs hersey var. İnanin pek kullanmiyorum bu ekstra ozellikleri. Tabi w213 yeni kasa oldugu icin daha guncel ama ben bunu satipta 2000 dizele binmem. Daha dogrusu e segment baska araca binmem suan. F segment alirim alirsam 7.40ld veya 7.30ld cazip gorundu bu aractan sonra. M7.60ld tarzi birkac dokunusla cok guzel bir makine ortaya cikabilir 40-45 lira ugrasinca.

Ayrica malzeme kalitesi olarakta e segmentte en iyi E kasa bence buna karar verdim. Birkac farkli araca bindim f10 a6 vs malzeme
    Kalitesi berbat. Ben sahibi olsam kafayi yerdim. Plastikler catir cutur biyere deyiyosun 30 tane ses geliyor sanki egea araba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVOYLPY -- 9 Nisan 2019; 18:5:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.