Şimdi Ara

350-450 tl arası telefon önerir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta içinde yeni bir telefon almak istiyorum ve hala karar verebilmiş değilim.birçok model arasında gidip geliyorum.hemen hemen hepsinin artısı eksisini biliyorum ama o fiyata alınabilecek en güzel telefon nedir bilmiyorum.

aradığım özellikler şunlar:

şarjı uzun gitmeli (en az 2-3 gün)
    ince ve hafif olmalı
    wifi olmalı
    kamerası en az 3.2 mp olmalı ve iyi çekmeli
    3.5 mm jack kulaklık girişi olsa iyi olur (olmazsa da olur)
    işletim sistemi çok önemli değil ama donma olmasın,geçişler hızlı olsun
    dokunmatik diye tutturmuyorum ama dokunmatik olursa hemen algılamalı,dokunmatik olmazsa da tuşları çatçut diye ses çıkarmamalı
    ben günde 60-70 mesaj atan,yarım saat konuşan,1-2 saat müzik dinleyen biriyim

şu ana kadar görüp beğendiğim modeller şunlar

samsung star wifi
    samsung corby pro
    samsung wave 525
    nokia 6700slide
    sony ericson C903
    sony ericson w715

5800 düşünmüyorum.bütçem 350-450 tl arası.daha fazlasını bir tele vermem.bana bunlar dışında neler önerirsiniz veya bunlardan hangisini almak daha akıllıca olur? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

• Lg GT540 Optimus dan bahsediyorsun sanırım
  • Bunlar dışında monte veya i5503 olabilir.
  • evet monteyi yazmayı unutmuşum baktıklarım arasına. lg optimus u da beğendm ancak lg nin adı biraz ürküttü beni.malum türkiyede pek yaygın değil.turkcell t10 duydum ama tek tük kullanıcısı olduğundan görüş de alamıyorum.ayrıca huawei gibi bir çin firmasıyla ortak yapım.çin adı geçince bitti anında aklımda.yine de teşekkür ederim yorumlarınız için :)
  • evet samsung monte tam senin aradığın telefon
    şarzı uzun az kullanımda 5-6 gün çok kullanımda 3 daha çok kullanımda en az 2 gün gider
    çok zarif ve şık bir telefon ince kullanışlı....
    kamerası 3.2 ve gayet başarılı bir çok fonksyon bulundurur
    3,5 mm jack kulaklık girişi var
    işletim sistemi samsung os (java) virüs-donma-kasma-resetlenme olmaz geçişler hızlı
    dokunmatiği çok güzel kapasitif dokunmatik yani bastırmana falan gerek yok en ufak dokunmada algılar
    müzik konusunda çok başarılı ses yüksek ve çok kaliteli 11 tane eqolayzır ayarı var hoparlör olarak laptoptan çok ses çıkarır
    bence monte yi incelemelisin

• peki ya P51?
  • montedeki her özellik wave 525 te var hatta üstüne daha büyük ekran ve bir de işletim sistemi var. o yüzden monte almak saçma olurdu.lg optimus ta android var bu çok güzel ama kapasitif değil ekranı.inceleme videolarına baktım ve dokunmatiğini başarılı bulmadım.en azından 500 tl etmedi gözümde.hala ne alacağıma karar veremedim.istediğim herşey bir telefonda bulunmuyor ne yazıkki.en azından şimdilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wawe 525 in ekranı monteninkinden büyük olmasına rağmen çözünürlüğü 240x400 o ekrana hiç mi hiç olmamış bi zevk alınmaz video resim görünümleri falan düşük olacak haliyle
    sen istediğin özellikleri yazmışsın bende bu istediğin özelliklerin hepsi samsung montede var yazmışım ve hala aradğım özellikler yok diyosun aradığın özellikleri daha açıklayıcı yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz
    350-450 tl arası bi telefondan ne beklersen samsung montede fazlasıyla mevcut bence
  • 50 TL fazla ver LG GT540 al doya doya kullan monte de işletim sistemi yok 1-2 ay hevesli bi şekilde kullanırsın oda belki sonra nolcak ??
  • evet söylediğim gibi eğer sürekli yenilik arayan biriysen- oyun oynamak-programlarla uğraşmak gibi zevklerin varsa android li bi telefon alabilirsin ama ideal bi kullanıcıysan ve telefonu konuşmak-müzik dinlemek-oyunlar oynamak-boş vakitlerini film vb.. seyretmek ve güzel fotoğraflar çekmek wifi-3g-gps için ve DOKUNMATİK zevkini yaşayacağın bir telefon arıyorsan bu fiyata önerilecek en iyi telefon monte'dir bence
    iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

evet söylediğim gibi eğer sürekli yenilik arayan biriysen- oyun oynamak-programlarla uğraşmak gibi zevklerin varsa android li bi telefon alabilirsin ama ideal bi kullanıcıysan ve telefonu konuşmak-müzik dinlemek-oyunlar oynamak-boş vakitlerini film vb.. seyretmek ve güzel fotoğraflar çekmek wifi-3g-gps için ve DOKUNMATİK zevkini yaşayacağın bir telefon arıyorsan bu fiyata önerilecek en iyi telefon monte'dir bence
    iyi günler

Bnce son noktayı koymus arkadas.

• quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

evet söylediğim gibi eğer sürekli yenilik arayan biriysen- oyun oynamak-programlarla uğraşmak gibi zevklerin varsa android li bi telefon alabilirsin ama ideal bi kullanıcıysan ve telefonu konuşmak-müzik dinlemek-oyunlar oynamak-boş vakitlerini film vb.. seyretmek ve güzel fotoğraflar çekmek wifi-3g-gps için ve DOKUNMATİK zevkini yaşayacağın bir telefon arıyorsan bu fiyata önerilecek en iyi telefon monte'dir bence
    iyi günler

Bu yorumu okuduktan sonra telefon degistirmek aklimda olmadigi halde monte alasim geldi=D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.