2 hafta içinde yeni bir telefon almak istiyorum ve hala karar verebilmiş değilim.birçok model arasında gidip geliyorum.hemen hemen hepsinin artısı eksisini biliyorum ama o fiyata alınabilecek en güzel telefon nedir bilmiyorum.
aradığım özellikler şunlar:
şarjı uzun gitmeli (en az 2-3 gün) ince ve hafif olmalı wifi olmalı kamerası en az 3.2 mp olmalı ve iyi çekmeli 3.5 mm jack kulaklık girişi olsa iyi olur (olmazsa da olur) işletim sistemi çok önemli değil ama donma olmasın,geçişler hızlı olsun dokunmatik diye tutturmuyorum ama dokunmatik olursa hemen algılamalı,dokunmatik olmazsa da tuşları çatçut diye ses çıkarmamalı ben günde 60-70 mesaj atan,yarım saat konuşan,1-2 saat müzik dinleyen biriyim
şu ana kadar görüp beğendiğim modeller şunlar
samsung star wifi samsung corby pro samsung wave 525 nokia 6700slide sony ericson C903 sony ericson w715
5800 düşünmüyorum.bütçem 350-450 tl arası.daha fazlasını bir tele vermem.bana bunlar dışında neler önerirsiniz veya bunlardan hangisini almak daha akıllıca olur? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Lg GT540 Optimus dan bahsediyorsun sanırım
Bunlar dışında monte veya i5503 olabilir.
evet monteyi yazmayı unutmuşum baktıklarım arasına. lg optimus u da beğendm ancak lg nin adı biraz ürküttü beni.malum türkiyede pek yaygın değil.turkcell t10 duydum ama tek tük kullanıcısı olduğundan görüş de alamıyorum.ayrıca huawei gibi bir çin firmasıyla ortak yapım.çin adı geçince bitti anında aklımda.yine de teşekkür ederim yorumlarınız için :)
evet samsung monte tam senin aradığın telefon şarzı uzun az kullanımda 5-6 gün çok kullanımda 3 daha çok kullanımda en az 2 gün gider çok zarif ve şık bir telefon ince kullanışlı.... kamerası 3.2 ve gayet başarılı bir çok fonksyon bulundurur 3,5 mm jack kulaklık girişi var işletim sistemi samsung os (java) virüs-donma-kasma-resetlenme olmaz geçişler hızlı dokunmatiği çok güzel kapasitif dokunmatik yani bastırmana falan gerek yok en ufak dokunmada algılar müzik konusunda çok başarılı ses yüksek ve çok kaliteli 11 tane eqolayzır ayarı var hoparlör olarak laptoptan çok ses çıkarır bence monte yi incelemelisin
peki ya P51?
montedeki her özellik wave 525 te var hatta üstüne daha büyük ekran ve bir de işletim sistemi var. o yüzden monte almak saçma olurdu.lg optimus ta android var bu çok güzel ama kapasitif değil ekranı.inceleme videolarına baktım ve dokunmatiğini başarılı bulmadım.en azından 500 tl etmedi gözümde.hala ne alacağıma karar veremedim.istediğim herşey bir telefonda bulunmuyor ne yazıkki.en azından şimdilik
wawe 525 in ekranı monteninkinden büyük olmasına rağmen çözünürlüğü 240x400 o ekrana hiç mi hiç olmamış bi zevk alınmaz video resim görünümleri falan düşük olacak haliyle sen istediğin özellikleri yazmışsın bende bu istediğin özelliklerin hepsi samsung montede var yazmışım ve hala aradğım özellikler yok diyosun aradığın özellikleri daha açıklayıcı yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz 350-450 tl arası bi telefondan ne beklersen samsung montede fazlasıyla mevcut bence
50 TL fazla ver LG GT540 al doya doya kullan monte de işletim sistemi yok 1-2 ay hevesli bi şekilde kullanırsın oda belki sonra nolcak ??
evet söylediğim gibi eğer sürekli yenilik arayan biriysen- oyun oynamak-programlarla uğraşmak gibi zevklerin varsa android li bi telefon alabilirsin ama ideal bi kullanıcıysan ve telefonu konuşmak-müzik dinlemek-oyunlar oynamak-boş vakitlerini film vb.. seyretmek ve güzel fotoğraflar çekmek wifi-3g-gps için ve DOKUNMATİK zevkini yaşayacağın bir telefon arıyorsan bu fiyata önerilecek en iyi telefon monte'dir bence iyi günler
quote:
Orijinalden alıntı: baranselona
evet söylediğim gibi eğer sürekli yenilik arayan biriysen- oyun oynamak-programlarla uğraşmak gibi zevklerin varsa android li bi telefon alabilirsin ama ideal bi kullanıcıysan ve telefonu konuşmak-müzik dinlemek-oyunlar oynamak-boş vakitlerini film vb.. seyretmek ve güzel fotoğraflar çekmek wifi-3g-gps için ve DOKUNMATİK zevkini yaşayacağın bir telefon arıyorsan bu fiyata önerilecek en iyi telefon monte'dir bence iyi günler
Bnce son noktayı koymus arkadas.
quote:
Orijinalden alıntı: baranselona
Bu yorumu okuduktan sonra telefon degistirmek aklimda olmadigi halde monte alasim geldi=D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme