Şimdi Ara

350 Bin Araç Önerisi / Tartışma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok güzel değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, yeni her zaman iyi mantığıyla gidersek 1.4 95 HP 2020-2021 Egea almak mantıklı oluyor, Focus 3.5 kasa olan arkadaşımın aracıyla 4 -5 kişi sürekli yolculuk yaptık öyle dar da gelmedi memnun kaldık. Focus öne çıkıyor araba arayışında, sonrasında ikinci alternatif yok gibi geliyor. Citroen C4'ler hoş duruyor ama babama sedan harici bir şey aldıramıyorum. Focus 3 2012-2013 arası 150 Bin kilometre civarında bir parça değişen bir kaç boya olan bir şey bulabilirsem Yozgat çevresinde önceliğimi ona vermeyi düşünüyorum.

• Bu paralara Egea en mantıklı araç başka bir şeye bakmaya gerek yok bence, Easy paket çok boş ama en azından urban bulmak lazım.

10 yaşında Focus'un ağır bakımları yeni yapılmıştır triger olsun baskı-balata olsun şuan oldukça maliyetliler, şu ortamda kimse sıfır masraflı aracını satmaz, bunları göz önünde bulundurun, bunlar size kalacak.

• Merhaba, benzin/LPG veya sadece benzin olarak; düşük km, en yeni, geniş, maliyeti düşük bir araç sizin için en iyisi olacaktır. Bu şartları karşılayan bir araç bakıldığında ilanlarda Egea var. Egea araçlar arasında da Mirror paketler var belki bir tık bütçenizin üstü veya tam dengi olabilir. Gayet dolu ve çok şık duran araçlar bir bakım derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aksphobia kullanıcısına yanıt

Buyrun hocam hatasız full paket km düşük sarı sitedeki en uygun ilan https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-memurdan-degisensiz-boyasiz-1040051401/detay

Bu da yozgatta imiş, size yakın belki işinize gelir diye paylaştım, yukarıdaki paylaştığım ilan buna göre daha mantıklı https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-temiz-focus-1019550408/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 11 Ağustos 2022; 22:11:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piyasası olan araba değil ama her araba satılır

Hem geniş hem benzin LPG hem konfor binecekseniz ve bütçe kısıtlı ise düşünün her alternatifi :) bu motora LPG oluyor mu bilmiyorum olur herhalde

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-nadir-kalanlardan-volvo-s80-1042475841/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @BenjaminGreen @excellentwarrior Hocam yavaş yavaş oraya kayıyor gibiyim ama almışken 2021 kasası çok hoşuma gidiyor FIAT yazısından dolayı, baş ağrıtmaz diye düşünüyorum piyasası da var malum ülkemizde.

@blueSKYLINE İlkini yeni gördüm hoşmuş favoriye aldım, ikincisi favorilerimde şu fiyat değişimini görünce hiç hoş şeyler geçmiyor insanın içinden :)

@Brother ToLGa Hem vergiden hem yakıttan yer hem de kilometresi yüksek biraz aksi halde hoş araba gerçekten.

350 Bin Araç Önerisi / Tartışma

Hocam olabildiğince yenisini almak en mantıklısı, dediğiniz gibi düşünüyorum yeni amblem olanlar özellikle easy stil veya easy plus paketler çok hoş ve bu paketler easy gibi boş değil. Hız sabitleyici, sis farı, krom sis çerçevesi, 16 inç kapak jant (kapak olduğundan emin değilim.) vs. gibi ekstralarla daha şık duruyor. Ama bence Mirror paket ve ayrıca 2019'dan sonra 2020 modellerden sonra yağ yakma sorunu düzeldi yazıyor çoğu yerde. Bütçeniz yeterse yeni amblem daha mantıklı, yetmediği yerde zaten Mirror karizma duruyor. LPG ile zaten az yakar ve km sıfıra yakın olur genelde model yılı yeni çünkü. Karar sizin. Hayırlısı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellentwarrior -- 12 Ağustos 2022; 19:48:14 >
  • excellentwarrior kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz da pederle konuşunca kredi çekip sıfır almanın mantıklı olduğunu düşündük easyplus modeli hoşumuza gitti multimedya sis vs sayesinde. Biraz bayilerle fiyat araştırması yapıp karar vermek istiyorum. İkinci elde 378 easyplus 2022 15bin kilometre var bulunduğum yer de kafamı karıştırdı 20 fazla verip sıfır almak mı diye düşünüyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun easy plus donanım olarak bence yeterli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.