Taşıt tavsiyesi
Selam arkadaşlar haftada bir kaç gün iş yerine giderken kullanmak istediğim, haftanın her gününde spor salonuna, meydana gezmeye giderken kullanmak istediğim bir taşıt arıyorum. Evim Ankara'da iş yerim gölbaşında genelde servisle gidiyorum ama şehir içinde gezmeye bir yere gitmeye taşıt arıyorum. İş yerimle ev arası 25 KM uzaklıkta Dikmen'de oturuyorum. Motosiklet almak istiyorum ama bir yandan elektrikli işimi görür müydü acaba diye düşünüyorum çok tecrübem yok bu konularda o yüzden sizlerden yardım istiyorum. Ne tavsiye edersiniz bütçemde peşin fiyatına taksit kampanyaları oluyor ya da 25-50K nakit verip geri kalanı taksit yapabileceğim 100-150 bin arası motorlara da açığım. A ehliyetim var o konuda sıkıntım yok ama tecrübem yok. Bu şartlara bakarak tavsiyede bulunursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Herkese iyi günler selamlar, öncelikle polis okulunda kalıyorum Kasım gibi okulun imkanları dahilindeki spor salonunda spora başladım tatiller ve bazen yoğun programlarda salona gidemiyorum ama haftada 3 gün gitmeye çalışıyorum, protein ve kreatin kullanıyorum. Günlerde bölgesel çalışıyorum ve yememe içmeme dikkat edemiyorum, yemekhanede ne çıkarsa onu yiyorum aksiyeten şekerli paketli gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum bu süreçte geriye baktığımda biraz hayal kırıklığı hisettim acaba daha iyisini yapabilir miydim diye çok gelişebilir miydim diye. Bu konuda daha tecrübeli abilerim kardeşlerim varsa yorumlarsa ve ne yapabilirim bu konuda yardımcı olurlarsa çok sevinirim bir kaç resim ekleyeceğim rahatsızlık verirse şimdiden özür dilerim. Değerli yorum ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
Nokia 8000 4G
Böyle bir ilan buldum bu telefona İstanbul Avrupada imei atıp kullanabilir miyim ? Tuşlu ve whatsappa giren telefon arıyorum LG D370 var ama cok kötü yorum var hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim çok teşekkürler.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-tuslu-whatsapp-ve-youtube-ozellikli-telefon-1059494497/detay/
Başlıktaki gibi iki araba arasında kaldım linkleri de aşağı bırakıyorum Focus için önceki fiyattan anlaştık o da 350, şimdilik böyle yazdım fiyatı diyor. Daha öncede bir kaç konu açtım başınızı ağrıttım kusura bakmayın. Şuanda iki araç arasında kaldım Focus bir tık daha öne çıkıyor ama sizin de değerli yorumlarınızı almak isterim teşekkür ederim. Daha önce de konu açtığımda subap dolaylı focus bakıyordum ama bu daha temiz kilometre düşük ve yakınımda olmasıyla avantajlı geldi.
Herkese selamlar aşağıdaki ilandaki aracı beğendik Focus 3 arıyordum, Focuslarda LPG tam uyumlu değil hassas olduğunu biliyorum genelde uzun kilometreler sonrası tekleme oluyor subap değişmesi gerekiyor. Arkadaşı aradım kendisi de tekleme sonucu değiştirdiğini söyledi. Sizce alınır mı ? Sonuçta motora açılmış oluyor bir sorun yaratır mı veya bunu nasıl anlayabiliriz tek bildiğim ekspertize sokmak ekspertizde bunu anlayamaz sanırım. Sizin değerli tavsiyeleriniz çok önemli teşekkür ederim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-boyasiz-degisensiz-tramersiz-1036971730/detay/
|
Herkese selamlar bir aydır bu fiyat arasında "Manuel, Benzin/LPG, 200 bin altı, piyasası olan" bir araç arayış içindeyim ama hiçbiri içime sinmiyor. Genelde yoğunluk verdiklerim
2013 Focus 1.6 125 HP
2013-2014 Corolla 1.33 100 HP
başka model bulamadım bunlara da artık piyasanın getirisi bu fiyatlar hakediyor mu ? Turbolu yüksek kilometre araçlarda turbo sıkıntı verir korkusu var. Yok ÖTV indirimi yok ilk 6 ay araç satışı yasak yasaları geldiği zaman aşağı doğru çok az da olsa bir eğilim olur mu ?
Ev fırsatı olduğunda da aracımı 1 ay içinde satabilir miyim ? Tarzı düşünceler yüzünden bir türlü araba alamadım. Sizin tavsiyelerinizi düşüncelerinizi merak ediyorum lütfen paylaşırsanız çok sevinirim.
4 kişilik bir aileyiz kardeşimle ben 1.85 olduğumuz için küçük arabalar düşünmüyoruz. Maksimum 350 çıkabiliriz kredi ile yoksa 330 civarı bir bütçemiz var ona dikkatle değerli görüşlerinizi paylaşırsanız tekrardan çok sevinirim, teşekkürler.
300 Bin TL Araç Önerisi
Geçen ay 2006 model Ford focus ghia aracımızı sattık ev alacaktık fakat talihsizlik yetişemedik. Bir aydır da ev bulamayınca tekrar araç alıp beklemeye geçeceğiz. 310 bin TL bütçemiz var, LPG veya benzin araba bakıyoruz aklımda Corolla 1.33 2014 kasalar ve Jetta 1.2 TSI var siz ne önerirsiniz? Sedan, manuel benzinli / LPGli olması öncelik. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
200 TL Güneş Gözlüğü Tavsiyesi
Renkli gözlüyüm güneşe çıktığımda çok hassaslaşıyor gözlerim yanıyor, yakın zamanda güneş gözlüğümü de kaybettim. Pek markalar hakkında bilgim yok hangisi kaliteli olur iş görür bilen arkadaşlar bu fiyat içerisinde önerilerde bulunursa çok sevinirim. Örnek resimler yükledim bu tarz köşeli tam çerçeve gözlük arıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkür ederim.
Kadıköy'de kalacak yer önerisi
Kız arkadaşımla İstanbul kadiköy'e gideceğiz. 2 gün kalmamız gerekiyor ama hayatımda hiç başka şehre gidip otel vesaire kiralamadığım için hiçbir bilgim yok. Günlük evler aklıma yatmıştı ama son çıkan videodan sonra tiksindim.
Nerede kalabilirim? Oteller izin veriyor mu? Bu konuda bilgili olan arkadaş varsa, önerirse çok sevinirim. Teşekkürler.
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 228
İkinci El Bölümü Mesajları: 85
Konularının görüntülenme sayısı: 32.071 (Bu ay: 610)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El