Şimdi Ara

Taşıt tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar haftada bir kaç gün iş yerine giderken kullanmak istediğim, haftanın her gününde spor salonuna, meydana gezmeye giderken kullanmak istediğim bir taşıt arıyorum. Evim Ankara'da iş yerim gölbaşında genelde servisle gidiyorum ama şehir içinde gezmeye bir yere gitmeye taşıt arıyorum. İş yerimle ev arası 25 KM uzaklıkta Dikmen'de oturuyorum. Motosiklet almak istiyorum ama bir yandan elektrikli işimi görür müydü acaba diye düşünüyorum çok tecrübem yok bu konularda o yüzden sizlerden yardım istiyorum. Ne tavsiye edersiniz bütçemde peşin fiyatına taksit kampanyaları oluyor ya da 25-50K nakit verip geri kalanı taksit yapabileceğim 100-150 bin arası motorlara da açığım. A ehliyetim var o konuda sıkıntım yok ama tecrübem yok. Bu şartlara bakarak tavsiyede bulunursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

• Tabiki Çin mali olmayan otomatik scooter sizin isinizi görür..

Bütçeye göre motor diye düşünmeyin..

Motor

Kaliteli kilit

Alarm yada takip cihazi yada smarttag

Kılıf

Kask

Mont derken en az 10.000₺ extra cikiyor hatta ve hatta sadece 4000 mont +3000 kask +1500 kilit +500 örtü

1000-2000 smarttag/airtag

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor olarak
    Japoj alamazsan

Kymco
    Sym
    Peugeot bak

Alternatif
    Hintliler
    Hero
    Tvs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim bu cevaba göre biraz daha birikim yapayım kış zamanı geliyor bekleyip bütçemi oturtayım ekipman için ayrı oluşturup. Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.