Keşke Ben Olsa ve çekseydim Basardım ama sana nasipmiş güLe güLe kuLLan
bi benım basıma gelmez bole olaylar zatenn
tam öle
quote:
Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker
bu gün edanada 950 m e raptor +7 vardi
bankadan parayı alıp gelene kadar çekmişler adama nie böyle ucuza koydun dedim söylediği şey : rebith basılı değil ondan
kazık yemıssın bence
bende 1 coinden 170 tane poti çektim tanesi 1 coinden adam trollerin arasına koymuş gittim çektim hemen (ts denen bişey var demi )
quote:
Orjinalden alıntı: Dewil May CRY
Ben bu gece logosta bi pazar gördüm adamın pazarında raptor +7 , lobo war alttanda yazio, raptor +7 18gb lobo 15gb
logos raptor +7 13gb lobo 15 gb
bende grham +7 gordum adam 350m koycagına 3,5m koymus benım de ustumde para yoktuu cekemedım
quote:
Orjinalden alıntı: princeofturkey
rogue dd 50yi 100kdan bulmuştum baktım yanımda 90m para war ben gidene kdr dd gitti
dd 50 mi
Bi ara 13.5 m den dex9 yüzük çekmiştim.Baya bi dex 9 wardı adamın merchantında hepsini 135m den koymuş onu 13.5 m den haliyle hemen çektim ama sonra nolduysa gittim geri verdimBence doğrusunu yaptım pişman değilim
ah bide bize rastlasa
350k'ya raptor çeksem varya hemen basıp satarım
quote:
Orjinalden alıntı: slampass
quote:
rogue dd 50yi 100kdan bulmuştum baktım yanımda 90m para war ben gidene kdr dd gitti
dd 50 mi
talia skin maradonda yapılyor destructıon crıstal ve haunga warrıor da cıkan 1 ıtamnle yapılıor (ama sayıları ne akdar bılmıorum) ıcınden fp olarak dd club defans ve turevlerı cıkıyor artık ne cıkarsa şansa...
keşke piyasa hep böyle olsa
bende dex+8 i 88 coıne aldım areste
quote:
akıllı 100k'ya koyduysa 90m paran var niye çekmedin