benim arkadaşta gece 04:00 gibi +7 shard almış pazardan 850 m ye
piyasanın en yüksek olduğu zamanlarda adamın biri +1 impact ve +6 glave 1 coinden aldım adam oyunu bırakıyormuş piyasa pahalı olduğu an da şu kadar +1 impact o günlerde +1 rebirth impact kadar birşeydi
quote:
Orjinalden alıntı: fbonurcan
sorma ya bende 25m dd roque dd 90m den roque chitin +7 gördüm( clever görevinin orada ) inn den parayı alıp gelene kadar çekmişlerdi
ss nerde nerde ss
Banada bır kere boyle acı koydu adamın tekı +7 raptoru 9 m ye koymustu parayı alıp gelene kadar cekmişlerdi :'(
quote:
Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker
bu gün edanada 950 m e raptor +7 vardi
bankadan parayı alıp gelene kadar çekmişler adama nie böyle ucuza koydun dedim söylediği şey : rebith basılı değil ondan
tam salakmış bu adam :D
quote:
Orjinalden alıntı: Slauter
yuuuhh şansa bak sendeki +3 hemide
+3 ün ne önemi warki +3 ü wurgulamıssın +3 yapmanın maliyeti 2.8m :O
BEN TRADE YAPIODUM ADAMLA +8 SHARDI ALCAKTIM +8 RAPTOR VE 150M PARA KOYCAKTIM ADAM SHARDI KOYDU HEMEN TRADEYE BASTI SONUNDA BENDE RAPTORU FALAN KOMAMIŞTIM... ÇEKTİM SÜPERDİ YAW
valla ya adamlar ne akıllı
bende zmanaında dex7 pendant tı 1 coinsten cekmistim
çok şanslısınız yav
zaten patlattım raptoru 7 e geçerken sağlık olsun ama daha demın 20 mden aldıgım 2 tane +1 warrior shelı 7 ye geçirdim alla alla bana bu aralar bişeyler oluyo...:D:D:D:D
biraz sallıon mu nee kimse 350kya raptor koymaz sen 350 kya gleave bıle alamzsın
quote:
Orjinalden alıntı: _ManiaC_
beyler gece saat 2:30 civarı 02 moradonda gezıom bı merchant tıkladım adam +8 maulu 200 m e koyömus bı tanede raptor war raptorun ustune bı tuttum ne goreyim 350 k inanamadım tabi haliyle indirdim bi kerede areste basıma bole bısey geldı adam raptoru 1m e koymus ustumde para yoq cekemedım ama bu sefer acısını cıkarttım :D:D:D:D simdi bole insanlara MaL Demek istemem ama sizcede öle deilmiler....
ss yi görmedin sanırım :D belkide linki gördün ama açıp bakma zahmetinde bulunamadın..sygılar
hehehehehehehehehe.Benim başımada bunungibi bişey geldi herif +7 kalkan sper def i 10k ya koymuştu bi güldüm hemen çektim sonra da adama 100k verdim:D
sizi ballılar sizi
quote:
Orjinalden alıntı: aponur_tr
quote:
Orjinalden alıntı: Slauter
yuuuhh şansa bak sendeki +3 hemide
+3 ün ne önemi warki +3 ü wurgulamıssın +3 yapmanın maliyeti 2.8m :O
sen hiç +2 yaparken item kımamışsın demekki
bende daha 3 saat önce shell sattım +7 reverse shell bastım 2 tane 1 milyara koydum salak adamın biri çekti ayıp yani ama öle çoluk çocuk girince çocuğun eline raptor verince böle olur bide o adam +1 raptoru 350 m ye koymaya çalışmışdır yanlışlıkla 350 k ya koymuş olabilir yanlış düşünmeyin bence