Şimdi Ara

350 k ya raPtor :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler gece saat 2:30 civarı 02 moradonda gezıom bı merchant tıkladım adam +8 maulu 200 m e koyömus bı tanede raptor war raptorun ustune bı tuttum ne goreyim 350 k inanamadım tabi haliyle indirdim bi kerede areste basıma bole bısey geldı adam raptoru 1m e koymus ustumde para yoq cekemedım ama bu sefer acısını cıkarttım :D:D:D:D simdi bole insanlara MaL Demek istemem ama sizcede öle deilmiler....

http://img150.imageshack.us/img150/6238/raptor350ez9.jpg

• sorma ya bende 25m dd roque dd 90m den roque chitin +7 gördüm( clever görevinin orada ) inn den parayı alıp gelene kadar çekmişlerdi
  • dun o2 de aynaın orda luferde 100m complate +7 robe 80m elixer +7 vardı :D çekene kadar ucmuş hepsii bence adamlar 000 ları eksık atıor ondan bole yazık oluor :D
  • evet benim arkadaş da 1m ye raptor alıp 200 küsüre mi ne satmış
    ama adamlara yazık be
  • birisi +8 Str Yüzügü 1 Coin E Koymustu Yanındada Bi Kagıt Vardı Eminim Oda 1 Coindi Ama İlk Stryi Aldım Dierini Alcakken Bozdu Nie Aldın İytiyacı Olan Biri Alırdı Dedi Bende Benim Warriorum Vardedim Saol Dedim Ama O Garanti İnanmadı
  • bu gün edanada 950 m e raptor +7 vardi

bankadan parayı alıp gelene kadar çekmişler
    adama nie böyle ucuza koydun dedim
    söylediği şey : rebith basılı değil ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker

bu gün edanada 950 m e raptor +7 vardi

benim bildigim rebirth %100 dür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    13 yıl önce açıldı
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    D&R 250/50 10 TL
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu gece logosta bi pazar gördüm adamın pazarında raptor +7 , lobo war alttanda yazio, raptor +7 18gb lobo 15gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: HardcoreAmature

quote:

Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker

bu gün edanada 950 m e raptor +7 vardi

benim bildigim rebirth %100 dür

+1

• dogrudur kardeşş. cünkü iki kez de bana denk geldi agac itemlerini topladım sattım item alalyım dedim sordum flame riing al dediler yana yana pazardaa +0 ararken gece 2 3 gibi X2 de +1ni pazarda gördüm löp kaptık hemen. arada 2 3 gün gecti ne görem. senin tabirle..... biri 500m dan elementel penadatı koymuş. onuda cektim. EP Yİ SATIP +7 SHARD ALDIM 2 TANE yani şans yılda bi kez de olsa bize güldü..şimdi falme ringe 24gb weriyorlar ama ben kulanacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dewil May CRY

Ben bu gece logosta bi pazar gördüm adamın pazarında raptor +7 , lobo war alttanda yazio, raptor +7 18gb lobo 15gb

büyük ihtimalle bu sahis itemleri letterdan göndermiş ve görüntü olsun diye merchantta tutuyo cekemezsin durum böyle ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 13 Ocak 2007; 4:20:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: brobiy

http://img155.imageshack.us/img155/9363/raptor350ez9eh7.jpg

bu işi seviyorum yaw

Güzel olmuş

• az önce bende kekuriyi az kalsın 600m yerine 600 coine satıyordum Allahtan kimse çekmedi ha ben yatsam iyi olacak galiba
  • rogue dd 50yi 100kdan bulmuştum baktım yanımda 90m para war ben gidene kdr dd gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: princeofturkey

rogue dd 50yi 100kdan bulmuştum baktım yanımda 90m para war ben gidene kdr dd gitti

arkadaşım sen kendin bile ne dediğinin farkında değilsin

bu arada bende bi zamanlar 7 ironx 300k dan bulmuştum (ama sonra o charım banlandı ))

• onlara yazık oluyo gerçi ama dikkatli yazzsınlar 0ları :) bende 1m yerine 10kdan crıystal koymuştum yanlışlıkla
  • bi keresinde pot param bile yokken hobgoblinden bi dex7 cikmisti 10'den koydumu sandim 1'den koymu$tum baya acitmisti canimi
  • ii almışsın bence

350k
  • yuuuhh şansa bak sendeki +3 hemide
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.