Öncelikle selamlar... Telefon almak istiyorum fakat karar veremiyorum... İstediğim özellikler 2gb desteklemesi, mp3 dinlerken sesin kaliteli olması, kamera o kadar sorun değil ama olada bilir, ekranı da 240-320 olursa mükemmel olur... Biraz araştırdım 5200 ya da 5300 uygun gibi ama karar veremiyorum 5300 350 ye alınabilir mi?Ya da sizin önereceğiniz daha güzel telefonlar varmıdır?
K750i düşünebilirsin müzik dinleyip foto çekebilirsin
Bütçenizi 10-20 ytl gibi artırabilirseniz w810 sizin için şahane bi seçim olur
quote:
Orjinalden alıntı: 58_transporter_58
Abi ne yaptın yaa o telefon 400 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: frenky1
quote:
Orjinalden alıntı: 58_transporter_58
Abi ne yaptın yaa o telefon 400 ytl
Ereyonda 370 YTL
Alabilirsen W810i derim. Eğer bütçem uygun değil dersen 350 YTL çıkarım en fazla dersen 5300 diyebilirim. 1.3 kameraya sahiptir.
Genel olarak öneriler s.e. üzerine yoğunlaşmış, hatta w810i üzerine, fakat benim s.e. olarak korkum şu:kulaklıkları bozuldu diyelim kolay bulurmuyum yada nokia gibi dönüştürücüleri var mı. Hatta benim 5200 ve 5300 örneklerini vermemin de nedeni bu kullanışlı olması çok önemli..Şarjı da nasıl bilmiyorum s.e. lerin?
quote:
Orjinalden alıntı: frenky1
Genel olarak öneriler s.e. üzerine yoğunlaşmış, hatta w810i üzerine, fakat benim s.e. olarak korkum şu:kulaklıkları bozuldu diyelim kolay bulurmuyum yada nokia gibi dönüştürücüleri var mı. Hatta benim 5200 ve 5300 örneklerini vermemin de nedeni bu kullanışlı olması çok önemli..Şarjı da nasıl bilmiyorum s.e. lerin?
S.E'de kulaklık dönüştürücü mevcut. İstediğin kulaklığı kullanabilirsin. Çok kolay bulursun kulaklığını da. Öncede Erisson gibi bir firma korkusu vardı herkeste ancak Ericsson'u Sony aldıktan sonra çıkan telefonlar gayet başarılı olarak görüyorum ben. Sony Ericsson'lar genel olarak kullanımı kolaydır. Hayatımda hiç S.E kullanmamış olmama rağmen W810i'yi yarım saatte çözebildim. Çok kolay. Şarj konusunda sıkıntı yaşamazsın. Konuşma ve bekleme süreleri uzundur genel olarak.
w810 mp3 kalitesi ve kamerasıyla verdiğin ücrete karşılık alabileceğin en iyi telefon
w810i güzeldir ama sorunu olmadığı zaman bu arada çok kolay bir şekilde kulaklık bulursun pili süper gidiyor hiç kullanmazsan 1 hafta gidiyor kutudan kulaklık dönüştürücülü kablosuda geliyor zaten istediğin kulaklığı takabilirsin yani ama eğer ben w810i alamam dersen 5300 yerine k750i al daha iyi 5300a göre
Cevapların %80'i s.e w810i Bencede w810 i :d
bütçeyi biraz daha arttırıp w810i ye bakmanızı tavsiye ederim
aynen. w810
Bütçeniz Yetmiyorsa K750i Ama Zorlayıp W810i Alabilirsiniz.
son dönemde - son üretilen modellerde yoğunlukla - meydana gelen
W810i 'nin navigasyon tuşundaki hızlı kararma ve sesindeki bozuklukları nasıl değerlendirmektesiniz????
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
W810i 'nin navigasyon tuşundaki hızlı kararma ve sesindeki bozuklukları nasıl değerlendirmektesiniz????
valla hepsin olmadığını söylüyor arkadaşlar bende o sorunların dışında başka sorunlarda vardı amaforumaki herkes öyle sorunlarla kaşılaşmadığını söyleyince bende herhalde bana böylesi denk geldi dedim yani iş birazda şansa bakıyor
quote:
Orjinalden alıntı: safakkk_93
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
valla hepsin olmadığını söylüyor arkadaşlar bende o sorunların dışında başka sorunlarda vardı amaforumaki herkes öyle sorunlarla kaşılaşmadığını söyleyince bende herhalde bana böylesi denk geldi dedim yani iş birazda şansa bakıyor
Elektronik işi zaten hep şans üzerine.Bende arızalı olan bir cihaz sende sorunsuz olarak uzun süreler kullanılabilir.
Aslında bulunabilirse W810i 2.El temiz bir telefon alabilirsin.(Benim gibi.) Halada bulursam W810i 2.El temiz ve ucuz alacam. Arkadaşım burada bir telefoncudan sıfır almış 400 ytl.ye ama ereyon.com da 370 ytl.ye alınabilmekte.
aslına bakılrsa benim asıl istediğim mp3 çalar özelliği ve video oynatabilmesi.bunun için de ekranın büyük olmasını isterim.yani bi alyazılı filmi izleyebilmeliyim.kamera vga bile olabilir hiç umrumda değil.Kararsızım