Şimdi Ara

3500-4500 arası 55' uhd tv tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ametal82

3d yada curved olması pek önemli değil benim için. Geri kalan özellikleri ise neredeyse aynı gibi. 100 tl farkla 65 inch olması daha mantıklı geldi bana. Ayrıca 200hz olması da suanda çok bisey değiştirmesede güzel bir durum. Ama curved 3d isteyenler için 55uc970v de güzel bir seçenek gibi duruyor. Aldiysaniz güle güle kullanın.

Bu arada 65" sd yayınları berbat yapar mı?

65 inç olan için çok bozulmaz dediler görüntü onun dışında 65 inc olan teknosada kalmamıştı bir cuma namazına girdim çıktım 10 tane birden satılmış 55 olanda kalmamıştı vatandan aldım ben

aradaki farklarını benim araştırmalarıma göre anlatacak olursam
    ikiside harman kardon ses sistemi kullanıyor fark olarak 55 inç olan 4 kanal harman kardon varken 65 inç olan 2.1 kanal
    65 inç düz ekran 3d yok 55 inç curved ve cd var,ikiside 4k işlemci işletim sistemi webos hepsi aynı
    65 inç olan 1250 hz (Gerçek 200) 55 inç olan 1000 hz(gerçek 100)

65 inç olanın oturma odam için fazla büyük geleceğini düşündüm 3d kullanmasam belki bir gün lazım olur die düşündüm dual play mi ne bi özellik vardı ps4 fazla kullandığımdan belki lazım olur die 55uc970 i aldım umarım hayırlı olur

• Hayırlı olsun hocam kaça aldın acaba? Bir de deneme şansın oldu mu cihazı orada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

Hayırlı olsun hocam kaça aldın acaba? Bir de deneme şansın oldu mu cihazı orada?

saol hocam 3899 a aldım teknosadan indirim siterdimde vatandan isteyemedim şansımada teknosada da kalmadı vatandan aldım 65inç olanı vardı açık ona baktım 4k 60 hz dekoder var o sayede 4k kanalları rahat çalıştırıyor zaten oradakinde 4k trt açıktı görüntü vs iyi gerisini artık teslim edilince denerim bir haftaya buraya gelecekmiş kutulusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnybjk -- 1 Mayıs 2015; 16:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

Hayırlı olsun hocam kaça aldın acaba? Bir de deneme şansın oldu mu cihazı orada?

saol hocam 3899 a aldım teknosadan indirim siterdimde vatandan isteyemedim şansımada teknosada da kalmadı vatandan aldım 65inç olanı vardı açık ona baktım 4k 60 hz dekoder var o sayede 4k kanalları rahat çalıştırıyor zaten oradakinde 4k trt açıktı görüntü vs iyi gerisini artık teslim edilince denerim bir haftaya buraya gelecekmiş kutulusu

55UC970 mi aldın yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

55UC970 mi aldın yani?

Evet 55uc970 aldım şimdi tekrar baktımda oturma odasına o bile büyük neredeyse

• quote:

quote:

quote:

quote:

55UC970 mi aldın yani?

Tekrar hayırlı olsun çok güzel bir ürün aldın bence

• Hayırlı olsun dostum gerçekten cihaz gayet guzel. Bende az önce vatanda baktım ikisine de 65 in 950 si vardi. Ama görevli arkadaş 55uc970 i tavsiye etti. 65 olan güzel ancak boyutu beni korkutmadi desem yalan olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

55UC970 mi aldın yani?

Tekrar hayırlı olsun çok güzel bir ürün aldın bence

Saol kardeşim bence bu fiyata alınabilecek en iyisi buydu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hayırlı olsun dostum gerçekten cihaz gayet guzel. Bende az önce vatanda baktım ikisine de 65 in 950 si vardi. Ama görevli arkadaş 55uc970 i tavsiye etti. 65 olan güzel ancak boyutu beni korkutmadi desem yalan olur.

65ub930 kalmadı sanırım daha mağazalarda ama 950 olan var fakat 6000 TL diyorlar sanırım oda fazla ben 55uc970 le 65ub950 kıyasladım 55uc970 daha iyi sadece ekran küçük birde Hz az ama 100 Hz i aşmamız en az 10 yıl bence ozaman tv değişirim zaten ben tükenmeden 55uc970 almanızı öneririm

• Evet sanırım 55uc970 alacağım inşallah pazartesiye kadar kalır.
    Tekrar hayırlı olsun kardeşim çok yardımcı oldun.

• quote:

Evet sanırım 55uc970 alacağım inşallah pazartesiye kadar kalır.
    Tekrar hayırlı olsun kardeşim çok yardımcı oldun.

İnşallah hocam ben uc970 den pişman olmayacağımı düşünüyorum diğerinde 3d olmaması ya bir gün 1 ker bile ihtiyacım olsa ozamn pişman olurum die aklımdaydı hep boyutta 55 tatmin eder emin ol umarım pazartesiye kadar Tükenmez

• mnybjk kullanıcısına yanıt
    3d konusunda haklısın kardeşim.

Zaten vatandaki arkadaş da 930 un ara model olduğunu ve 970in daha iyi olduğunu belirtti.

İnceleme de yaparsanız merakla bekliyorum.

• quote:

3d konusunda haklısın kardeşim.

Zaten vatandaki arkadaş da 930 un ara model olduğunu ve 970in daha iyi olduğunu belirtti.

İnceleme de yaparsanız merakla bekliyorum.

Ara model filan bilmiyorum ama baya araştırdım Hz Hariç her özelliği ya aynı ya daha iyi ama dediğim gibi 100 Hz üstü yayın oyun ve film görmemiz 10 yıl. 3d dediğim gibi kullanmayız kullanmayız bir gün Lazım olur ozamn pişman oluruz olması bi eksi değil kullanmasakta Artı. Test ve deneme yapıp youtubedada yayınlamak isterdim ama yeni eve kurduracağım için Haziran Ortası Temmuz başı gibi kurulur o güne kadar Vatanın deposunda kalacak. Bu gün sordum garantide kurulundan bir gün sonra başlayacakmış Onada sevindim kutuda durduğu süre garantiden gitmez

• peki 55UC970V trt 4k 'yı açıyor mu?
  • Ub850v açıyorsa bu hayli hayli açar sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcux

peki 55UC970V trt 4k 'yı açıyor mu?

830 üzeri hepsi açıyor 830 altında 30 hz dekoder koymuşlar o yüzden açmıyor üstlerde 60hz var ve sıkıntısız açıyor
  • curved olayına ısınamadım bir türlü, alışabileceğimi bilsem alırdım 970v yi ama düz uhd 3d paneli tercih ederim açıkçası.
  • Hic 55uc970v kullanan yokmu bi yorum alsaydık.

• quote:

Hic 55uc970v kullanan yokmu bi yorum alsaydık.

ben aldım ama daha kurulmadı kullanmadım ama kullananlar hep iyi yorum verdi al bence bitmeden pahalanmadan
  • Dogru kardeşim. Arastirdikca içinden çıkamıyor insan. Eger kalirsa yarin alacağım. Kalmazsa bekleyeceğim mecbur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.