Şimdi Ara

3500-4500 arası 55' uhd tv tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun araştırmalar ve tavsiyeleriniz sonunda 55uc970v modelini almış bulunuyorum.
    Televizyonu avcılar pelikan vatandan aldim 3900tl ye. Kapalı kutu taa denizlide mi biyerde varmış ordan gelecek 1 hafta kadar sonra.
    Gelip kurulunca burdan bi inceleme yayinlayacagim inşallah.
    Hepinize teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ametal82

Evet arkadaşlar uzun araştırmalar ve tavsiyeleriniz sonunda 55uc970v modelini almış bulunuyorum.
    Televizyonu avcılar pelikan vatandan aldim 3900tl ye. Kapalı kutu taa denizlide mi biyerde varmış ordan gelecek 1 hafta kadar sonra.

hayırlı olsun kardeşim en doğrusunu yapmışsın bence boyut dışında diğer bütün özellikleri baktığımız diğer modellerden güzel. sen benden daha önce kurduracaksın ben yeni eve kurduracağım için haziran ortası temmuz başını bulacak kutuda bekleyecek benim ki
  • quote:

Evet arkadaşlar uzun araştırmalar ve tavsiyeleriniz sonunda 55uc970v modelini almış bulunuyorum.

hocam geldi mi tv ?
  • Kardeşim tv için geçen cumartesi vatandan aradılar. Tv magazaya ulasmis Bugün servis, aski aparatı ile birlikte getirip kuracakmis.
    Gelsin şöyle yüzeysel bir inceleyip yazacağım inşallah.

• quote:

Kardeşim tv için geçen cumartesi vatandan aradılar. Tv magazaya ulasmis Bugün servis, aski aparatı ile birlikte getirip kuracakmis.
    Gelsin şöyle yüzeysel bir inceleyip yazacağım inşallah.

Tamamdır kardeşim incelemeni bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tv nasıl artık iyice test etmişsindir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim 55uc970v tv pazartesi geldigi için daha öyle detaylica test etme şansım çok olmadı.
    Ama ilk izlenimlerim oldukça iyi. Siyahlari göstermesi gayet başarılı. Çok dandik yerel kanalları büyüklüğünden ötürü berbat gösteriyor. Bu tarz dandik kanallari izlemek isterseniz en az 3-4 metre belki kurtarır. Ama mesela hd olmamasına ragmen stv ye baktım. Çok netti. Çok beğendim.
    Youtube dan indirdiğim 4k videolari açmadı. Ama torrentten indirdiğim 4k klipleri gosteriyor.
    Dün 4 yasindaki oğlumla 1080p formatinda indirdiğim karlar ülkesi animasyon filmini izledik. Dehşet derecede net bir görüntüsü vardı ağzım açık kaldı diyebilirim. 1080p olmasına rağmen sanki 4k gibiydi.
    Benim odam 5.5x3.5 metre civarı ve odama tam oldu. 65 alsaymisim abarti olacakmış bu ise tambir sinema havasında.
    3d için ancak Demo görüntü izledim ve yanında gelen 2 adet kaliteli 3d gözlükle muazzam bir görüntü veriyor. Ben çok beğendim. Birazda 6 süper kahraman 3d ye baktım oda çok iyiydi.
    Ben tv ye bilgisayar kasası bagliycam. Onunla nasıl olduğunu da yazarım.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
    Sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım.

• quote:

Kardeşim 55uc970v tv pazartesi geldigi için daha öyle detaylica test etme şansım çok olmadı.
    Ama ilk izlenimlerim oldukça iyi. Siyahlari göstermesi gayet başarılı. Çok dandik yerel kanalları büyüklüğünden ötürü berbat gösteriyor. Bu tarz dandik kanallari izlemek isterseniz en az 3-4 metre belki kurtarır. Ama mesela hd olmamasına ragmen stv ye baktım. Çok netti. Çok beğendim.
    Youtube dan indirdiğim 4k videolari açmadı. Ama torrentten indirdiğim 4k klipleri gosteriyor.
    Dün 4 yasindaki oğlumla 1080p formatinda indirdiğim karlar ülkesi animasyon filmini izledik. Dehşet derecede net bir görüntüsü vardı ağzım açık kaldı diyebilirim. 1080p olmasına rağmen sanki 4k gibiydi.
    Benim odam 5.5x3.5 metre civarı ve odama tam oldu. 65 alsaymisim abarti olacakmış bu ise tambir sinema havasında.
    3d için ancak Demo görüntü izledim ve yanında gelen 2 adet kaliteli 3d gözlükle muazzam bir görüntü veriyor. Ben çok beğendim. Birazda 6 süper kahraman 3d ye baktım oda çok iyiydi.

Bende iyiki 65 almamışım dedim SD yayınlarda okadar büyük ekrenda bozması doğal hemde yayın kaliteside düşükse çok doğal. siyah kalitesinin full led kullanmasındna dolayı bölgesel karartma sayesinde çok iyi olduğunu düşünüyordum. HD yayın yada filmleri resolution özelliği sayesinde full hd yayınları filan kalitesini yükseltim 4k ya yakınlaştırıyor die okumuştum bende en yakn zamna evi hazırlayıp kurduracağım inşallah

• Valla izlediğim animasyonun bit değeri çok yuksek değildi ama görüntü muazzamdi. Yani 4k gibiydi diyebilirim rahatlikla.
    Bu tv de film izlemek gerçekten çok keyifli.

• quote:

Valla izlediğim animasyonun bit değeri çok yuksek değildi ama görüntü muazzamdi. Yani 4k gibiydi diyebilirim rahatlikla.
    Bu tv de film izlemek gerçekten çok keyifli.

görüntü konusunda sıkıntı yok sanrım bu modelde bir de oyun oynarken denemek lazım input lag olayı nasıl filan bir an evvel PS4 ü bağlamalıyım
  • Valla bende ps4 yok. Ben dediğim gibi bilgisayar bagliycam. Bakalim nasil olacak.

• quote:

Valla bende ps4 yok. Ben dediğim gibi bilgisayar bagliycam. Bakalim nasil olacak.

kardeşim bayadır kullanıyorsun nasıl son görüşlerin ?
  • quote:

Kardeşim 55uc970v tv pazartesi geldigi için daha öyle detaylica test etme şansım çok olmadı.

Bende 3850ye aldim bu tvyi,

Curved pazarinda samsunga curved e rakip olarak çıkarılmış ve masraftan kacılmamış bir tv..
    Ben demiyorum avforum diyor :)
    Suan 2015 55uf8507 de 15 led aydinlatma varken uc serisine bu sayi 60.
    Bu sebepten dolayi siyahlar cok başarılı

Aldim bakalım, sali carsamba kurulumu yapilir inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgetLove -- 23 Mayıs 2015; 12:37:37 >

• Pc baglandı mı? Ps 4 te oyun oynandı mı? Lag olayı nasıl acaba? Bi aydınlatın arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazfatih

Pc baglandı mı? Ps 4 te oyun oynandı mı? Lag olayı nasıl acaba? Bi aydınlatın arkadaşlar

aldım hala bekliyor kuşunda kurulum yapılmadı ama araştırmalarıma göre çok bir lag yok
  • Üstad bi incelemek lazım. İncelem siteleri 65-100 ms den bahsediyor. Bi kontrol etmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: forgetLove

quote:

Bende 3850ye aldim bu tvyi,

Curved pazarinda samsunga curved e rakip olarak çıkarılmış ve masraftan kacılmamış bir tv..
    Ben demiyorum avforum diyor :)
    Suan 2015 55uf8507 de 15 led aydinlatma varken uc serisine bu sayi 60.
    Bu sebepten dolayi siyahlar cok başarılı

Aldim bakalım, sali carsamba kurulumu yapilir inş

Hocam o fiyata nereden ve me zaman aldınız acaba

• Bursa as merkezden vatanda vardi aldim,

3899 tl, axess her yüze 10tl max 50tl chip vardi,
    Bende vatandan rica ettim o şekilde çektiler,
    Tv bugün geldi ve kuruldu, 4k yi youtube dan test ettim harikulade idi,
    3d ise elimde 1080p yayin olmadığı icin çok hoşuma gitmedi şimdilik

55uc970v renk ayarlariniz nedir kullanan arkadaşlar cevaplarsa cok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgetLove -- 26 Mayıs 2015; 22:47:05 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.