Bildirim
3500-4500 arası 55' uhd tv tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
65ub930 var teknosalarda 3999 TL düşünebilirsin -
Bu tv 55ub850v ile neredeyse aynı fiyat peki eksileri nelerdir? Sanirim 4k decoder yok içinde. Başka nedir? -
4K decoder var içinde ben iyice araştırdım hatta 850V gerçekte 100 HZ bu TV 200 HZ. 850V nin tek artısı 3D si olması. Fakat diğer çoğu şeyde 930 modeli üstün gibi gözüküyor.quote:
Orijinalden alıntı: ametal82
Bu tv 55ub850v ile neredeyse aynı fiyat peki eksileri nelerdir? Sanirim 4k decoder yok içinde. Başka nedir? -
Bilgi için teşekkür ederim. Bu tv icin pek inceleme yada yorum yok. Ama gerçekten iyi bir tv ye benziyor. Boyutu beni biraz ikilemde bıraktı. Birde usb 3.0 varmi bu tv de?
Ayrıca odamin 5.5x3.5 gibi bir boyutu var. Çok saçma bir büyüklük olur mu acaba? -
Sd yayinlar 65 incte iyice dağılır mı?. Bu tv de sadece hd yayın izlenir gbi geliyor bana. Tabi tv yi görmediğim icin bişey diyemiyorum benimki sadece tahmin.
Bugün fırsatım olursa teknosada inceleyecegim ürünü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ametal82 -- 1 Mayıs 2015; 8:49:39 > -
usb 3.0 hdcp 2.2 hevc codec vs her şey var. Ben siparişi iptal ettiğim halde bana kargo göndermişler. Gelirse kurdurup inceleme yaparım.quote:
Sd yayinlar 65 incte iyice dağılır mı?. Bu tv de sadece hd yayın izlenir gbi geliyor bana. Tabi tv yi görmediğim icin bişey diyemiyorum benimki sadece tahmin.
Bugün fırsatım olursa teknosada inceleyecegim ürünü -
Iptal etme sebebiniz nedir?
Gelirse inceleme bekliyorum -
Sebebi fiyat olarak beni aştı sanırım. Gittigidiyor'da % 7 ya da % 10 kampanyası olursa o zaman alırım bu TV yi üstüne bir de Worldpuan verir. Fakat şu an benim limitlerimin üzerinde. Bugün tekrar aradım kargodan geri çekilecek dediler ama yarın işleme alınırmış bakalım.quote:
Iptal etme sebebiniz nedir?
Gelirse inceleme bekliyorum -
UB930V - UB850V - UB950V ayrıntılı karşılaştırması görüldüğü üzere 200 HZ.quote:
Orijinalden alıntı: cinematic
Sebebi fiyat olarak beni aştı sanırım. Gittigidiyor'da % 7 ya da % 10 kampanyası olursa o zaman alırım bu TV yi üstüne bir de Worldpuan verir. Fakat şu an benim limitlerimin üzerinde. Bugün tekrar aradım kargodan geri çekilecek dediler ama yarın işleme alınırmış bakalım.
http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/694-1454-3842/lg-55ub850v_lg-65ub950v_lg-65ub930v/
Aynı modelin farklı ülke için üretilmiş modeli LG resmi sayfasıhttp://www.lg.com/sg/tvs/lg-65UB930T/reviews
-
Teknosa seri sonunda 4000 tl.
Bi sorun olmaz sanırım degil mi? Kapalı kutu yazıyor. Bence bu fiyata çok iyi. -
Kapalı kutu ise tabii ki sorun olmaz sonuçta teşhir vs değil. Bence oradan almaktansa Gittigidiyor vs üzerinde hem kampanyalarla hem de kredi kartı puan kampanyası ile almak daha mantıklı. Sebebi ise birincisi ürün eve kadar gelecek 2. olarak ürüne çatlak hasar vs vermediğiniz sürece 14 gün koşulsuz iade edebiliyorsunuz. Üstelik Teknosa mağazalarında iade de mümkünmüş. Öbür türlü kargo ile geri gönderseniz en az 70-100 TL kargo ücreti çıkar. Bütün şartlar göz önüne alındığında internetten almak çok çok daha avantajlı.quote:
Teknosa seri sonunda 4000 tl.
Bi sorun olmaz sanırım degil mi? Kapalı kutu yazıyor. Bence bu fiyata çok iyi. -
Teşekkür ederim. Ben gittigidiyor ve n11 e baktim ama 5000 den aşağı fiyat yok. Ben ürünü teknosa.com dan almayı düşünüyorum ama önce bir teknosa bayisine gidip ürünü incelemeliyim. Bugün fırsatım olursa inceleyecegim.
Evet ürün 200hz ve usb 3.0 imiş. Valla fiyat çok iyi geldi. -
ya 200 hz olmuş 5000 oluş ne farkeder sonuçta aldığımız yayın 50 hz ps4 yada Xbox oynasak 60 hz bbluray 4 k izlesek o bile 100 hz ye çıkamıyor ben hz konusunu pek dert etmiyorum bu epey.comda 55uc970 83 puan almış 65ub930 un puanı yoktu ub950 ye baktım ek olarak 3d olan model o bile 78 puanda kalmış o yüzden 55uc970 curved almaya karar almaya karar verdim tek eksiği 100 hz gerçekte ama hiç bişi farketmez bewnce varsa bildiğinz bir sıkıtısı yazın 30 dk sonra almaya gidiyorumquote:
Teşekkür ederim. Ben gittigidiyor ve n11 e baktim ama 5000 den aşağı fiyat yok. Ben ürünü teknosa.com dan almayı düşünüyorum ama önce bir teknosa bayisine gidip ürünü incelemeliyim. Bugün fırsatım olursa inceleyecegim.
Evet ürün 200hz ve usb 3.0 imiş. Valla fiyat çok iyi geldi.
-
quote:
Bugün 1 Mayıs olmasa bende gidip incelemeyi düşünüyordum. Yarın gidip bakacağım kısmetse hdd yi de yanıma alırım bakarım artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: mnybjk
ya 200 hz olmuş 5000 oluş ne farkeder sonuçta aldığımız yayın 50 hz ps4 yada Xbox oynasak 60 hz bbluray 4 k izlesek o bile 100 hz ye çıkamıyor ben hz konusunu pek dert etmiyorum bu epey.comda 55uc970 83 puan almış 65ub930 un puanı yoktu ub950 ye baktım ek olarak 3d olan model o bile 78 puanda kalmış o yüzden 55uc970 curved almaya karar almaya karar verdim tek eksiği 100 hz gerçekte ama hiç bişi farketmez bewnce varsa bildiğinz bir sıkıtısı yazın 30 dk sonra almaya gidiyorum
Hayırlısı olsun hocam iyi bir pazarlık yapın fiyatı bildirin lütfen duruma göre belki bende ona dönerim. Gerçi zor çünkü 55" o fiyat beni aşacak. 65" olsaydı direkt bunu almayı düşünebilirdim
-
quote:
quote:
Bugün 1 Mayıs olmasa bende gidip incelemeyi düşünüyordum. Yarın gidip bakacağım kısmetse hdd yi de yanıma alırım bakarım artık.
yarına kalmayabilir dün 17 tane vardı teknosa tr genelide bu gün 10 a düştü 2 saat önce vatandada tek tük var
-
quote:
quote:
ya 200 hz olmuş 5000 oluş ne farkeder sonuçta aldığımız yayın 50 hz ps4 yada Xbox oynasak 60 hz bbluray 4 k izlesek o bile 100 hz ye çıkamıyor ben hz konusunu pek dert etmiyorum bu epey.comda 55uc970 83 puan almış 65ub930 un puanı yoktu ub950 ye baktım ek olarak 3d olan model o bile 78 puanda kalmış o yüzden 55uc970 curved almaya karar almaya karar verdim tek eksiği 100 hz gerçekte ama hiç bişi farketmez bewnce varsa bildiğinz bir sıkıtısı yazın 30 dk sonra almaya gidiyorum
Hayırlısı olsun hocam iyi bir pazarlık yapın fiyatı bildirin lütfen duruma göre belki bende ona dönerim. Gerçi zor çünkü 55" o fiyat beni aşacak. 65" olsaydı direkt bunu almayı düşünebilirdim
55 ama hem curved hemde 3d var kullanmasamda belki bi gün nende yok bu gün lazım oldu demeyeyim
-
Hocam kalmazsa da kısmet değilmiş deriz yapacak bir şey yok. Dizayn olarak 55" olan model mükemmel bence de. Hayırlısı olsun inşallah içine iyice sinen bir model olur hocam.quote:
Orijinalden alıntı: mnybjkquote:
quote:
55 ama hem curved hemde 3d var kullanmasamda belki bi gün nende yok bu gün lazım oldu demeyeyim
Alıntıları Göster
-
3d yada curved olması pek önemli değil benim için. Geri kalan özellikleri ise neredeyse aynı gibi. 100 tl farkla 65 inch olması daha mantıklı geldi bana. Ayrıca 200hz olması da suanda çok bisey değiştirmesede güzel bir durum. Ama curved 3d isteyenler için 55uc970v de güzel bir seçenek gibi duruyor. Aldiysaniz güle güle kullanın.
Bu arada 65" sd yayınları berbat yapar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ametal82 -- 1 Mayıs 2015; 14:35:39 >
Benzer içerikler
- tcl mi samsung mu
- qned mi qled mi
- 65 inç tv önerisi
- 65 inç tv izleme mesafesi
- peaq tv alınır mı
- bim bot
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X