Şimdi Ara

3500 TL Civarı Sistem Tavsiyesi (Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu bütçeyle bazı şeyler olmayacak gibi . Ben en iyisi i5 6500 alayım soğutucu almam . Kafam rahat eder . Peki oc yapmıyacaksam i5 6500 alacaksam anakart ne olmalı yine aynı kalmalı mı ?
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    Olur ya o da olur kasa seçenek olsun diye şey yaptım Valla oc felan işin içine girince bizim bütçeyi zorluyor dediğinize göre işler zorlaşıyor İşlemciyi mecbur i5 6500'e düşürücez artık . Anakart seçimi nasıl aynı kalmalı mı oc yapmıyıcaz artık ne de olsa ?

Teknodan , sinerjiden olur farketmez . Tek bir yerden toplamak istiyorum birazda hem montaj hem test yapılması için . Fiyat olarak iyi siteler gibi farklı yere bakmaya gerek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addict1ve -- 17 Şubat 2016; 22:21:14 >
  • addict1ve kullanıcısına yanıt
    İleriye yönelik güncelleme düşünmüyorsan anakart da düşürebilirsin yoksa yüksek mhz ram desteği var z170 pro a alınabilir
    Hocam montaj için 35 lira isteyen bir siteden (sinerji) toplamam ben açıkçası.Teknodan topluyorum,ayrıca oc yapmayacaksan msı b150 gaming 3 alabilirsiniz en iyisi.Bütçe yine 3500 değil mi? topluyorum hemen
    Buyurun hocam.
     3500 TL Civarı Sistem Tavsiyesi (Güncellendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoliconOtaku -- 17 Şubat 2016; 23:02:23 >
    Özelden yazışsaydık daha mantıklı olurdu heralde Kusura bakma biraz takıntılıyım heralde ilgin için sağolasın . Sistem 5 aşağı 5 yukarı attığın gibi olacak . Ankartı değişebilirim MSI Z170A PC MATE ile . Bu anakartta da 80 tl para iadesi varmış heralde 29'na kadar öyle gördüm . O zaman güzel bir fiyata geliyor sanki .
    Hocam pc mate ile değil de pro ile değiştirsen daha iyi olur.Hani cidden yayıncılık mayıncılık bitirir pc mate.İleride işlemci upgrade etsen oc yapamazsın doğru düzgün o ana kartla.
    2'sinin ne farkı var anlamadım ki . Birbirine benziyorlar bazen karıştırıp diğerini felan seçiyorum hatta Yayıncılık derken anlamadım gerçekten bir şey
    Hocam özür dilerim gece olunca kafam allak bullak oldu size yardım ederken yayıncılık için de sistem falan topluyorum konular karışmış ya kusura bakmayın :D
    İkisinin arasında ki fark oc kapasiteleri denilebilir,ileri de oc yapabilecek bir işlemci aldığınız da pc mate'in oc'sine oc diyemezsiniz bile.Hem pro 40-50 tl falan daha uygun sanırsam :D
    Emin değilim para iadesi var mıdır pro'ya da bir bakayım ona da...
    Edit: Pro'da da indirim varmış hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoliconOtaku -- 17 Şubat 2016; 23:30:52 >
    Problem yok güldürdün gece gece Pro'da bende baktımda indirim göremedim . Heralde bu para iadesi Z170A GAMING PRO olan serisi için MSI Z170-A PRO için değil
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz anakart sli destekliyor mu ? Sitesinden baktığımda crossfire ' ı destekliyor gözüküyor ama sli göremedim
    hayir desteklemez sadece crossfire var malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

hayir desteklemez sadece crossfire var malesef

Anakartı ileriye dönük mü almak daha mantıklı olur ? Bütçeyi biraz aşabilirim eğer değecek bir şeyse . Ekran kartı konusundada r390 yerine gtx 970 tercih etmek daha mı mantıklı ? Hala aklımda r390 var ama oyunlarda gtx 970 daha stabilmiş sanırım . Güç tüketmesi benim açımdan önemli değil . 1080p'nin üzerinde 2k 4k ' da r390 daha mantıklı diyorlar . Ama şu an gidip 4k da oynamıyacağım . Sli ' da ondan sordum açıkçası ilerde 4k monitör alırsam belki 2. ekran kartınıda alıp 4k'da oynıyabilirim . Bu soru üzerinden bir soru daha aklıma geliyor Acaba gtx 970 sli mı r390 cf mı ilerisi için daha iyi olabilir ?

Su anki gercek elimizdeki teknolojide 4k ekranlara tek kart yetistiremiyoruz her yapim da sli cf destegide de yok

4k monitorlerle oyun oynamak su an icin gereksiz bir is

Sli crossfire dersen oncelik sli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.