- CORSAIR Force LE 240GB 2.5 SATA3 SSD CSSD-F240GBLEB 560/530 MB/sn
- WESTERN DIGITAL 1 TB SATA III HDD 64MB Caviar Blue 6GB/s WD10EZEX
- ZOTAC GTX 1060 Mini 6GB, GDDR5, 192 bit Ekran Kartı
- THERMALTAKE Core V1 Mini Kasa Cube Kasa
- CORSAIR VS550 550W PSU (CP-9020097-EU)
Özellikleri bunlar.Buyrun bu da linkhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11232 Mını itx toplama diyen olacak büyük ihtimalle ama taşınabilirlik benim için önemli ve laptop almak istemiyorum düşük performans yüzünden.Önerebileceğiniz başka sistemler var mıdır ? Bir de ekran kartının mini olması pek fark yaratırmı diğer 1060 modellerinden ?
1.si niye 2400 mhz lik anakarta , 2133 mhz ram takılmış.CL15 ayrıca. 2.si 16 gb gereksiz , 8 yeterli. 3.sü SSD oyun için gereksiz.Ama param var alacağım dersen buyur.
Gerisi gayet güzel.
O da güzel sistem fakat en mantıklısı bu sistemi almak olacaktır:
quote:
Orijinalden alıntı: berkayjan
O da güzel sistem fakat en mantıklısı bu sistemi almak olacaktır:
2k ya da 144 hertz monitörün olacak mı. Ona göre gtx 1070 almalı bence yoksa gereksiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Grimaniel
2k ya da 144 hertz monitörün olacak mı. Ona göre gtx 1070 almalı bence yoksa gereksiz.
Yani o da var ama olmadı 1080p'de grafikleri sona köklerse rahatça oynar.
quote:
Orijinalden alıntı: berkayjan
quote:
Yani o da var ama olmadı 1080p'de grafikleri sona köklerse rahatça oynar.
Alıntıları Göster
1080p = gtx 1060 yada rx 480
bunların üzerinde bir ekran kartı alınmamalı bence.Eğer monitör alacaksanız buyrun. 1070 kraldır.
Grimaniel
kullanıcısına yanıt
Artık ssd siz bilgisayar toplayan sayısı çok az sadece oyun değil sistemin genel olarak hızlı çalışması için ssd var.8 gb de çekilebilir ama 16 olsun ilerde upgrade sıkıntısı olmasın 2133 le 2400 arasında çok fark varmı onu bilemiyorum zaten direk hazır bi sistem nova bilgisayar seçmiş.
berkayjan
kullanıcısına yanıt
1070 seçmeyi düşündüm monitörde alacağım ama 144 hz monitör alamam aşırı pahalı.Maks 500 liralık full hd bir monitör olacaktır alabileceğim onun için 1060 tercih ettim
berkayjan
kullanıcısına yanıt
Bu sistemden 1070 i çekip 1060 koymak iyi olur sanırım birde 1060 o kasaya sıgarmı ? Msı versiyon üzerinden konuşalım
quote:
Orijinalden alıntı: blackdevil85
Bu sistemden 1070 i çekip 1060 koymak iyi olur sanırım birde 1060 o kasaya sıgarmı ? Msı versiyon üzerinden konuşalım
msi versiyonu almana gerek yok.Gorunuse para verme.Dedigim Evga gtx 1060 sc gayet yeterli.200 lira daha ucuz msi versiyonundan ve buyuk ihtimal sigar.
Grimaniel
kullanıcısına yanıt
Anladım teşekkürler.Birde anakart 650 lira civarı arkadaşın gösterdiği msı h110ı daha uygun ama gözle görülür bir fark var mıdır z170ı dan
quote:
msi versiyonu almana gerek yok.Gorunuse para verme.Dedigim Evga gtx 1060 sc gayet yeterli.200 lira daha ucuz msi versiyonundan ve buyuk ihtimal sigar.
Alıntıları Göster
SSD yi oyun icin alma dedim.Eger hiz istiyorsan, paran varsa tabi buyur al. Ram hizi gercekten farkettirir.
quote:
SSD yi oyun icin alma dedim.Eger hiz istiyorsan, paran varsa tabi buyur al. Ram hizi gercekten farkettirir.
Alıntıları Göster
OC yapacaksan ki tavsiye etmem ömrü kısaltır.Anakart farkettirir.Belli baslı ekstra özellikleride oluyor anakartların internette arastırırsan farklarını bulabilirsin ona göre ne istiyorsan al.Tabi minimum 2133 mhz olma şartı ile.Altı kurtarmaz.
Grimaniel
kullanıcısına yanıt
Oc yapmam zaten k serisi işlemciyi bu yüzden seçmedim zaten pekde anlamam Oc den.Yorumların için saolasın
quote:
Oc yapmam zaten k serisi işlemciyi bu yüzden seçmedim zaten pekde anlamam Oc den.Yorumların için saolasın
ayriyetten inşaat mühendisliği okuyacağım çizimler için i5 ve 16 gb 2133 ram 4-5 sene iş görürmü ?
quote:
ayriyetten inşaat mühendisliği okuyacağım çizimler için i5 ve 16 gb 2133 ram 4-5 sene iş görürmü ?
Alıntıları Göster
Cok rahat gorur.Son model pc topluyorsun :))
Grimaniel
kullanıcısına yanıt
Tamamdır :D Birde rx 480 +freesync monitör daha iyi olabilirmi sizce ? full hd +gtx 1060 a göre
quote:
Tamamdır :D Birde rx 480 +freesync monitör daha iyi olabilirmi sizce ? full hd +gtx 1060 a göre
Pek bir fark olmaz.Ben rx 480 ucuz+ sogutmali modelleri olsa kesinlikle rx 480 tercih ederdim freesync ile beraber iyi olurdu.Ama dedigim gibi cok pahali, alıp kazıklanmayın.
Grimaniel
kullanıcısına yanıt
Msı rx480 modeli 1170 lira gtx 1060 dan yine 200 tl civarı daha ucuz.Freesync monitör 550 tl ye vardı sanırım viewsonic 75 hz
quote:
Msı rx480 modeli 1170 lira gtx 1060 dan yine 200 tl civarı daha ucuz.Freesync monitör 550 tl ye vardı sanırım viewsonic 75 hz
Evga gtx 1060 sc - sinerjide 1150 lira.
Kazık sitelerden bakıyorsun galiba. hepsiburada sinerjiden vs bakmanı tavsiye ederim