Şimdi Ara

3500 tl lik mini sistem önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben nova bilgisayarda hazır buldum bi tane
    - INTEL i5 6500 3.2 GHz, Socket 1151, 6MB, 14nm, 65W

- MSI Z170I GAMING PRO AC, Z170, DDR4, Socket 1151 Mini-ITX Anakart

- G.Skill Aegis 16GB (1X 16GB) DDR4 2133 MHZ CL15 1.20v F4-2133C15S-16GIS

- CORSAIR Force LE 240GB 2.5 SATA3 SSD CSSD-F240GBLEB 560/530 MB/sn

- WESTERN DIGITAL 1 TB SATA III HDD 64MB Caviar Blue 6GB/s WD10EZEX

- ZOTAC GTX 1060 Mini 6GB, GDDR5, 192 bit Ekran Kartı

- THERMALTAKE Core V1 Mini Kasa Cube Kasa

- CORSAIR VS550 550W PSU (CP-9020097-EU)

Özellikleri bunlar.Buyrun bu da linkhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11232
    Mını itx toplama diyen olacak büyük ihtimalle ama taşınabilirlik benim için önemli ve laptop almak istemiyorum düşük performans yüzünden.Önerebileceğiniz başka sistemler var mıdır ? Bir de ekran kartının mini olması pek fark yaratırmı diğer 1060 modellerinden ?

• 1.si niye 2400 mhz lik anakarta , 2133 mhz ram takılmış.CL15 ayrıca.
    2.si 16 gb gereksiz , 8 yeterli.
    3.sü SSD oyun için gereksiz.Ama param var alacağım dersen buyur.

Gerisi gayet güzel.
  • O da güzel sistem fakat en mantıklısı bu sistemi almak olacaktır:

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

O da güzel sistem fakat en mantıklısı bu sistemi almak olacaktır:

2k ya da 144 hertz monitörün olacak mı. Ona göre gtx 1070 almalı bence yoksa gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

2k ya da 144 hertz monitörün olacak mı. Ona göre gtx 1070 almalı bence yoksa gereksiz.

Yani o da var ama olmadı 1080p'de grafikleri sona köklerse rahatça oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

quote:

Yani o da var ama olmadı 1080p'de grafikleri sona köklerse rahatça oynar.

Alıntıları Göster
    1080p = gtx 1060 yada rx 480

bunların üzerinde bir ekran kartı alınmamalı bence.Eğer monitör alacaksanız buyrun. 1070 kraldır.

• Grimaniel kullanıcısına yanıt
    Artık ssd siz bilgisayar toplayan sayısı çok az sadece oyun değil sistemin genel olarak hızlı çalışması için ssd var.8 gb de çekilebilir ama 16 olsun ilerde upgrade sıkıntısı olmasın 2133 le 2400 arasında çok fark varmı onu bilemiyorum zaten direk hazır bi sistem nova bilgisayar seçmiş.
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    1070 seçmeyi düşündüm monitörde alacağım ama 144 hz monitör alamam aşırı pahalı.Maks 500 liralık full hd bir monitör olacaktır alabileceğim onun için 1060 tercih ettim
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Bu sistemden 1070 i çekip 1060 koymak iyi olur sanırım birde 1060 o kasaya sıgarmı ? Msı versiyon üzerinden konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdevil85

Bu sistemden 1070 i çekip 1060 koymak iyi olur sanırım birde 1060 o kasaya sıgarmı ? Msı versiyon üzerinden konuşalım
    msi versiyonu almana gerek yok.Gorunuse para verme.Dedigim Evga gtx 1060 sc gayet yeterli.200 lira daha ucuz msi versiyonundan ve buyuk ihtimal sigar.
    Anladım teşekkürler.Birde anakart 650 lira civarı arkadaşın gösterdiği msı h110ı daha uygun ama gözle görülür bir fark var mıdır z170ı dan
  • quote:

msi versiyonu almana gerek yok.Gorunuse para verme.Dedigim Evga gtx 1060 sc gayet yeterli.200 lira daha ucuz msi versiyonundan ve buyuk ihtimal sigar.

Alıntıları Göster
    SSD yi oyun icin alma dedim.Eger hiz istiyorsan, paran varsa tabi buyur al.
    Ram hizi gercekten farkettirir.
  • quote:

SSD yi oyun icin alma dedim.Eger hiz istiyorsan, paran varsa tabi buyur al.
    Ram hizi gercekten farkettirir.

Alıntıları Göster
    OC yapacaksan ki tavsiye etmem ömrü kısaltır.Anakart farkettirir.Belli baslı ekstra özellikleride oluyor anakartların internette arastırırsan farklarını bulabilirsin ona göre ne istiyorsan al.Tabi minimum 2133 mhz olma şartı ile.Altı kurtarmaz.
    Oc yapmam zaten k serisi işlemciyi bu yüzden seçmedim zaten pekde anlamam Oc den.Yorumların için saolasın
  • quote:

Oc yapmam zaten k serisi işlemciyi bu yüzden seçmedim zaten pekde anlamam Oc den.Yorumların için saolasın
    ayriyetten inşaat mühendisliği okuyacağım çizimler için i5 ve 16 gb 2133 ram 4-5 sene iş görürmü ?
  • quote:

ayriyetten inşaat mühendisliği okuyacağım çizimler için i5 ve 16 gb 2133 ram 4-5 sene iş görürmü ?

Alıntıları Göster
    Cok rahat gorur.Son model pc topluyorsun :))
    Tamamdır :D Birde rx 480 +freesync monitör daha iyi olabilirmi sizce ? full hd +gtx 1060 a göre
  • quote:

Tamamdır :D Birde rx 480 +freesync monitör daha iyi olabilirmi sizce ? full hd +gtx 1060 a göre
    Pek bir fark olmaz.Ben rx 480 ucuz+ sogutmali modelleri olsa kesinlikle rx 480 tercih ederdim freesync ile beraber iyi olurdu.Ama dedigim gibi cok pahali, alıp kazıklanmayın.
    Msı rx480 modeli 1170 lira gtx 1060 dan yine 200 tl civarı daha ucuz.Freesync monitör 550 tl ye vardı sanırım viewsonic 75 hz
  • quote:

Msı rx480 modeli 1170 lira gtx 1060 dan yine 200 tl civarı daha ucuz.Freesync monitör 550 tl ye vardı sanırım viewsonic 75 hz
    Evga gtx 1060 sc - sinerjide 1150 lira.

Kazık sitelerden bakıyorsun galiba.
    hepsiburada sinerjiden vs bakmanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.