Şimdi Ara

3500 tl monitör hariç o.c. suz dvd okuyucusuz sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba iyi geceler daha önceden 1500 tl ye sistem tavsiyesi istemiştim şimdi bozulan laptopumun bazı parçalarını sattım ailemde biraz destek olunca bütcem baya arttı sizi yormuş olacağım hakkınızı helal edin .

1.sinerjini güvenilir olmadığını duydum doğrumudur sizce bir sıkıntı çıkar mı

2.gerçekten artık akıcı bir oyun oynamak istiyorum fakat 1080p beni tatmin ediyor ve aldığım monitörde 1080p ona göre ekran kartını R9 380x i düşünüyorum sizce mantıklımıdır

3. Ram olarak 16gb istiyorum bilmiyorum takıntı gibi bişey oldu sizce mantıksız mı

Cevaplayan herkese sonsuz teşekkürler hakkınızı helal edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 1080p'de tam anlamıyla yüksek ayarlarda akıcılık istiyorsanız gtx 970 almalısınız. Ben yaklaşık 2 ay önce 3.500 civarına imzadaki sistemi topladım gayet memnunum. Ama isterseniz skylake de toplayabilirsiniz şuan. i5 6500 olur o fiyat bandına. TDP değeri,14nm olması avantajı dışında kendisinden 60 tl civarı daha ucuz olan i5 4590'dan 300 civarı düşük benchmark puanı var. Ayrıca anakartdan da kısmak zorunda kalacaksınız skylake'de. Bundan kastım iyi bir oyuncu anakartı almak isterseniz 3500tl'lik bütçeyi aşarsınız.(gtx 970,120gb ssd,ddr4 ramler,en az 1tb hdd ve ortalama psu+kasa kombinli bir sistemde).

Hangisine karar verirseniz ona göre toplamaya çalışırız hocam.
  • Teşekkür ederim cevabınız için skylake sistem düşübüyorum güncel olsun ki ilerisi için avantaj diye düşünüyorum fakat yanlış olabilir tavsiye önerileriniz için yazdım buraya tekrardan teşekkürler

• önerim
     3500 tl monitör hariç o.c. suz dvd okuyucusuz sistem
  • wascure kullanıcısına yanıt
    öneriniz için çok teşekkür ederim ama o.c. yapmayı düşünmüyorum onun için anakart ve işlemci o.c. suz olsa maddi olarakta daha uygun olur diye düşünüyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim
  •  3500 tl monitör hariç o.c. suz dvd okuyucusuz sistem
  • Çağrı.K kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler tavsiyeniz için bu sistemi alabilrim sağolun
  • Arkadaşın önerdiği sistem size uygundur hocam gayet dengeli olmuş bunu öneririm.
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    arkadaşımızın dediği sistemi toplicam fakat gtx 970 yerine r9 390 mı yapsam bilemedim tavsiyeniz nelerdir
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    aynı zamanda 600w psu kaldırırmı bu sistemi arkadaşımız 650 w kasa yazmış ama birazdaha uygunu var 600 w bı sıkıntı olurmu acaba
  • kesinlikle gtx 970. 550w bile kaldırır ancak 600 alırsanız upgrade ederken sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

kesinlikle gtx 970. 550w bile kaldırır ancak 600 alırsanız upgrade ederken sorun yaşamazsınız.

Şuan parçaları almaya gidiyorum çevremdekiler r9 390 ın daha ileriye dönük olduğunu ve gtx970 den farkı olmadığını söylüyorlar kafam çok bulandı vatandaki çalışanlarada sorucam bilmiyorum kafam karıştı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.