Bildirim
3500 TL SİSTEM | RYZEN 1600 - GTX 1060
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O anakart olmaz pisman olursunuz muhakak b350chipsset anakart aliniz. -
Sistemde PSU eksik -
Valla hocam o anakartla olmaz , bu arada bilgisayarı PSU suz çalıştıracaksınız sanırım -
Eklemeyi unutmuşum elimde sistem için 600 wattlık psu mevcut. -
Psu mevcut. Anakartın ne gibi bir problemi var ? -
quote:
Orijinalden alıntı: altbb007
Psu mevcut. Anakartın ne gibi bir problemi var ?
o anakartla işlemciye overclock yapamazsın onun için değiştirmen gerekli, -
quote:
Orijinalden alıntı: sendomi
quote:
o anakartla işlemciye overclock yapamazsın onun için değiştirmen gerekli,
Hocam belirttiğim gibi bütçeyi daha fazla arttıramıyorum. Ayrıca oc işlemi yaparsam stock fan yetersiz kalmayacak mı? Bide ekstradan soğutucu almam gerekicek buda mümkün değil. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sendomi
quote:
o anakartla işlemciye overclock yapamazsın onun için değiştirmen gerekli,
Hocam belirttiğim gibi bütçeyi daha fazla arttıramıyorum. Ayrıca oc işlemi yaparsam stock fan yetersiz kalmayacak mı? Bide ekstradan soğutucu almam gerekicek buda mümkün değil.
bütçeyi 100tl daha arttırıp b350 alabilirsin en ucuzundan ileride kafan rahat olur stok soğutucu fena değil aslında çok üst düzey oc yapmana gerek yok ileride soğutucu alıp öylede yapabilirsin sisteme bakıyorum bir yerden kısılırmı diye kısabileceğin tek yer var oda kasa diğerlerine yapabilecek birşey yok 1060 3gb desem ondada vram sorun olur ileride oda olmaz yani ama ankartı muhakkak değiştirmen gerekli
-
a320 ile b350 anakart arasında 30-40 tl arası bir fark vardır en fazla 2020 ye kadar soket değiştirmeyecek bir platform için anakart kalitesi bence ön planda olmalı üst düzey bir anakart olmasa bile en azından b350 anakart zorlayabilirsiniz. 1600 un stok fanı fena değildir OC yapılabilir.
Bütçe dar ise kasa dan kısma şansınız var 200tl civarında fena olmayan kasa modelleri var. -
şöyle olabilir birtek,mesela kaç yıl kullanmayı düşünüyorsun bu sistemi,işlemciyi düşürüp yapabilirsin eğer sadece oyun amaçlı düşünüyorsan uzun sürede ekran kartını değiştirmem diyorsan -
Maksatım işten artan kalan boş zamanlarımda biraz oyun oynayıp kafa dağıtmak. Bir kaç arkadaş pubg oynayalım diyoruz. Elimdeki sistem fx6300 4.4ghz oc ve sapphire 7850 2gb'dan ibaret ve yeni nesil artık daha güçlü sistemler gerektiriyor. Kısacası amacım zevkli bir şekilde oyun oynayabilmek. Umarım yardımcı olabilmişimdir. -
-
Bu arada 4-5 sene götürmesini istiyorum. -
Hocam 8gb ram artık sınırda yetmediği oyunlar var , öncelikle seçtiğiniz a320 anakart işinizi görür OC olmadan o işlemci zaten yeterli ama ben sizin yerinizde olsam kasadan kısar anakarta yatırırdım örnek olarak sizin seçtiğiniz ile Dark n10 kasa arasında 60-70 tl bir fark var sanırım. -
3500 liraya ryzen 1600 ve 1060 6gb sistem toplanmaz. Hele boyle bir sisteme A320 anakart ve 8GB ram takarsan gulerler. -
Oc yapılmayacaksa 320 anakart alinir 200tl, 350 olanları 400 tl -
-
Fotoğraftaki ekran kartını alıp almamak konusunda çok git-gel yaşadım. Fakat soğutma ve dolayısıyla vericeği perdformans konusunda hiç emin olamadım. Ucuz etin yahnisi muhabbeti olmasından korkuyorum. İnternette o modelle ilgili adam akıllı bir videoda bulamayınca vazgeçtim. -
Siz nasıl bir sistem önerirsiniz ? Max 3700-3800 civarında ?
Benzer içerikler
- rx 7600 alınır mı
- dled nedir
- hotfix nedir
- oyun için amd mi intel mi
- gürcistan media markt
- i7 860 kaçıncı nesil
- z890 anakart
- telefonda ram ne işe yarar
- rtx 4000 serisi ne zaman çıktı
- mediatek dimensity 9300+
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X