Şimdi Ara

3500 TL sistem tamam sayılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemi aşağı yukarı forumdaki önerilere baka baka sonunda kendimce toparladım sayılır. Tüm parçalara bakarak sizce nasıl bir seçim yapmışım ve değişmesi gereken parçalar varmı yardımcı olursanız çok sevinirim? Birde karar veremediğim parçaları da ekledim. Kısmetse yarın almayı düşünüyorum %25 indirim ile vatandan. (Bütçem 3500 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerertem -- 6 Eylül 2013; 8:59:57 >

• Tamamen aynı bilgisayarları toplamışız. Ben de yarın alıcam bütçelerimiz de aynı (:

Ben de uzun süredir araştırıyorum. Oyun için alacaksan i5 4670 işlemcinin yeterli olacağını, gerisinin şu anda için biraz da israf olacağını söyledi bir çok tecrubeli kişi. Anakart olarak ben Z87-A tercih edeceğim büyük ihtimalle.

Kasa olarak ise CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA (427 TL) Bunu alacağım.

Bu arada son kararlarınızı verdikten sonra son bütçeyi ve tam olarak ne alacağınızı paylaşırsanız belki birlikte ortak değişimler yapabiliriz. Dediğim gibi aynı bütçe ile aynı parçaları almak üzereyiz (: Benim sistem şu şekilde. (bjk__murat tarafından önerilmiştir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 6 Eylül 2013; 9:16:42 >

• :) O zaman bu konu ikimizinde işini görecektir. Eğer senin sistemi "bjk_murat" önerdiyse zaten tamam demektir :) Merak ettiğim ssd seçimin bütçeden dolayı mı o oldu yoksa benim seçimden dahamı iyi? Birde benim ekran kartı seçimi ile senin seçimin arasında sadece fiyat ve marka farkımı var acaba? (Anlayan arkadaşlardan yardım bekliyoruz)
  • Evet sistemi bjk__murat tavsiye etti(birebir özel mesajdan her detayı sordum ona, sağolsun cevapladı) Ekran kartları birebir aynı görünüyor şu anda. Murat bey bu SSD yi yazmıştı o yüzden bunu seçtim, SSD ler konusunda çok da bir bilgim yok açıkçası. Sanırım benim seçtiğim şu an için daha yeni ve hızlı bir teknoloji. SSD sanırım biraz zevk meselesi, olmazsa olmaz bir parça değil ama oyunlarda yükleme(loading) hızları üzerine bir hayli etkisi var. Aslında onun yerine GTX770 4GB tercih de edilebilir ama 2GB nin da yeterli olacağı ortada. İyi bir ekran kartı bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.