ilk arabam olacak 35000 ytl limitim var 2001-2002 bmw 3.16 nasıl olur? Biraz şık olsun istiyorum,ama çok mu yakar, ne yakar acaba? Sizin başka öneriniz var mı?(Daha sonra satılabiliyor olması önemli)
Selamlar...
ben sana ikinci el BMW yerine sıfır Njoy Astra öneririm,BMW ler biraz hor kullanılmış oluyor.
diğer 1,6 lar gibi yakmadığı herkesçe biliniyor ama sonuçta prestij arabası...yakıtınada katlanmak gerek.
diğer 1,6 lardan 1-2 lt fazla yakması seni zorlayacaksa dizel c segmentinde bir araç al daha iyi
HEM BMW OLSUN ISTIYORSUN HEMDE COKMU YAKAR DIYE SORUYORSUN
BENCE SEN O PARAYI IYI BIR DIZELE BAGLA UZUN YILLAR EKONOMININ TADINI CIKAR
tarz bişey arıyosan mini cooper da bakabilirsin.hem daha yuksek model alabilirsin.
ya da gel sana da leon alalım:)
E46 Kasa Gayette guzel alınabilecek bir araç hele ki ileride M paket yapılırsa tadından yenmez. 1.16 aracın yakacagı yakıt ne olacak ki ? Diger BMW lerin yanında.
Alınabilecek güzel bir araç nihayetinde BMW kullanıyorum dıyeceksin arkadan çekiş olmasının tadını cıkartacaksın. Karar senin
Ben de Ac schnitzer gibi düşünüyodum aslında diğer arabalara bakıyom sıfır almak istesem 30000YTL den aşağı düzgün bi şey yok, 2. el de de biraz para vereyim iyisi olsun istiyorum...