Şimdi Ara

35000 BMW 3.16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk arabam olacak 35000 ytl limitim var 2001-2002 bmw 3.16 nasıl olur? Biraz şık olsun istiyorum,ama çok mu yakar, ne yakar acaba? Sizin başka öneriniz var mı?(Daha sonra satılabiliyor olması önemli)

Selamlar...

• ben sana ikinci el BMW yerine sıfır Njoy Astra öneririm,BMW ler biraz hor kullanılmış oluyor.
  • diğer 1,6 lar gibi yakmadığı herkesçe biliniyor ama sonuçta prestij arabası...yakıtınada katlanmak gerek.

diğer 1,6 lardan 1-2 lt fazla yakması seni zorlayacaksa dizel c segmentinde bir araç al daha iyi
  • HEM BMW OLSUN ISTIYORSUN HEMDE COKMU YAKAR DIYE SORUYORSUN

BENCE SEN O PARAYI IYI BIR DIZELE BAGLA UZUN YILLAR EKONOMININ TADINI CIKAR
  • tarz bişey arıyosan mini cooper da bakabilirsin.hem daha yuksek model alabilirsin.

ya da gel sana da leon alalım:)
  • E46 Kasa Gayette guzel alınabilecek bir araç hele ki ileride M paket yapılırsa tadından yenmez. 1.16 aracın yakacagı yakıt ne olacak ki ? Diger BMW lerin yanında.

Alınabilecek güzel bir araç nihayetinde BMW kullanıyorum dıyeceksin arkadan çekiş olmasının tadını cıkartacaksın. Karar senin
  • Ben de Ac schnitzer gibi düşünüyodum aslında diğer arabalara bakıyom sıfır almak istesem 30000YTL den aşağı düzgün bi şey yok, 2. el de de biraz para vereyim iyisi olsun istiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ben olsam 35.000 lirayı 2001 model bir bmw'ye yatırmazdım...Yukarıda da yazıldığı gibi bmw'ler genelde hor kullanılmış oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.