Şimdi Ara

3500tllik Sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartı asus geforce gtx 1070 strix aldım
    Monitör haric sadece kasa icin 3500 tl butcem var uygun bir öneri yapabilir misiniz ?teşekkürler.

• Kendimce topladım, Kasayı, SSD'yi ve PSU kendim kullanmaktayım. Gayet memnunum. Ayrıca kasamda 12 GB G-Skil ripjaws ramler takılı herhangi bir sorun yaşamadım. Parçaları tek tek aratarak daha ucuza bulma şansınız var. İşlemci için ayrı bir fan eklemedim. Stok fan sizi idare edecektir. Dilerseniz COOL MASTER HYPER 212 EVO'ya göz atabilirsiniz. Parçalar nanokatalog.com'dan toplandı.

3500tllik Sistem önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 30 Mart 2017; 20:39:44 >

• o ekran kartini alacaksan en az 6500 tl butce ayirman lazimdi 3500 tl butce ile o ekran kartina layik bir sistem toplayamazsin bikere i7 almaya paran yetmeyecek i5 alacan yazik olacak bence biraz bekle para biriktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaillard92 -- 30 Mart 2017; 20:45:12 >
  • Arkadaşlar yanlış önermiş.Bence şu:3500tllik Sistem önerisi
  • önerileriniz için teşekkür ederim. Gercekten yararlı oldu . ben MSI Z170A GAMİNG M3 intel z170 soket 1151 ddr4 3600 mhz(o.c) usb 3.1 anakartı dusunuyordum fiyatı 617 tl bu sistem icin gereksiz pahalı mı?
    ya da bu tarz baska bir anakart onerisi olan var mı ?
    Teşekkür Ederim.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim iyi hoş az güç tüketiyor yeni kartlar dedikde totalde minumum 380 400 watt cekecek sisteme de neyidu belirsiz 400 watt psu alın demedik insanları yalan yanlış bilgilendirmeyin öneri de bulunmayın

Gtx 1070 ve 7700 icin minunum öneri Turkiyede ki elektrik şartları goz önüne tutulursa 12v kanalından 470 480 watt net verebilen 550 watt bronze ve üstü sertifikalı psu lardır

Önerim bu şekildedir
    1) Sistemde 16 gb ram gecikme degeri (cl14) 2400 mhz dir gecikme değeri önemli bunu kesinlikle dikkate alın
    2) Kasa midle degil Tower kasadır daha büyük ferah kasa
    3) gtx 1070 ve diger sistemler icin kaliteli uygun fiyatlı psu
    4) i5 değil i7 kullanmanız özellikle islemci ağırlıklı oyunlarda gtx 1070 için darbogazı minunum seviyeye indirir
    5) 240 Gb performanslı ssd + 1Tb hdd ihtiyaçlarınızı karşılar
    6) Anakart gayet yeterli kalitede bir anakart gaming yazıp sticker dan ibaret kartlardan zerre fark yoktur tek farkı aynı kalitede sade ve daha uygun olmasıdır
    7) islemci 4 ghz seviyelerini gören bir islemci olması sebebiyle stok soğutucu yerine 12 cm fana ve 4 bakır ısı borusuna sahip sogutucuyla kullanmak sistemin menfaatinedir

Gtx 1070 icin en ideal sistem bu şekildedir (3500₺)
    Sinerji.gen.tr
    3500tllik Sistem önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 31 Mart 2017; 2:59:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ilk olarak 7700 de stok fani vae miydi ki oldugunu varsaysak bu stok fani bize yeterli olur mu ne de olsa 14nm islemciler okadat çok isinacagini düşünmüyorum.

2. Olarak sistemin gelecege donuk düsunuyorum bu yuzden anakart a biraz daha önem veriyorum.

Tavsiyeleriniz icin hepinize tesekkur ederim. F/p urunu anakart tavsiyesi varsa cok guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem tavsiyesi (50000TL)
    2 yıl önce açıldı
    Sistem Tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrCyber

Ilk olarak 7700 de stok fani vae miydi ki oldugunu varsaysak bu stok fani bize yeterli olur mu ne de olsa 14nm islemciler okadat çok isinacagini düşünmüyorum.

2. Olarak sistemin gelecege donuk düsunuyorum bu yuzden anakart a biraz daha önem veriyorum.

Tavsiyeleriniz icin hepinize tesekkur ederim. F/p urunu anakart tavsiyesi varsa cok guzel olur.

7700'da stok fan bulunmakta ve sizi idare edecektir. Daha sonra güzel bir işlemci fanı alabilirsiniz. Ancak oyun için alacaksanız i7 işlemciye çok para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum. Malum bütçe de kısıtlı i5 işlemci yeterli olacaktır. İllaki i7 olsun diyorsanız çarpan kilidi açık olanlara bakın. F/P anakart olarak MSİ önerebilirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-b150m-bazooka-intel-b150-soket-1151-ddr4-2133mhz-usb31-anakart.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 31 Mart 2017; 19:23:8 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.