Şimdi Ara

351. DÖNEM (NİSAN 2013) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI [441 YÜREKLİ ASKER !!!] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.641
Cevap
137
Favori
685.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnız konu süper biz 349 lara gitmeden askerliğin biten bişey olduğunu gösterir cinsten sizde bu hisleri 353 ler konu açınca yaşarsınız haydi biletler gelinde dönelim
  • Arkadaş konuyu bir heyecan ile açmış ama onun dışında kendisini gören ya da duyan yok sanırım.
  • 349. dönem dedenizden selamlar. Biz gidiyoruz. Siz de arayı açmadan gelin hemen
  • bir sıkıntı olmazsa bende 351. de gidiyorum. ekle bakalım
  • evet sevgili biletlerim benim yarın gece bizler sınav sonuçlarımızı öğrenmiş oluyoruz.. darısı sizlerin başına..şu sıralar 349lar bölümünde alınan, götürülen eşyalar konuşulmakta. bizden önceki dedelerin çok güzel tecrübelerini aktardılar, konuştular, sorularımızı yanıtladır.

eminim o dedeler, sizlerede yardım edecektir.
  • torunlar gelinde biz gidelim gerçi daha yerim belli olmadı 349.ksd :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Arkadaş konuyu bir heyecan ile açmış ama onun dışında kendisini gören ya da duyan yok sanırım.

Daha konuyu dün açtım sanki 2 ay ne zaman oldu :)
    Günler bu hızda devam ederse bizimde askerlik saatimiz yakındır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

quote:

Arkadaş konuyu bir heyecan ile açmış ama onun dışında kendisini gören ya da duyan yok sanırım.

Valla hocam hayalet gibisin.

Daha geçenlerde 349. dönemin konusunda sınava gireceğini belirten bir mesaj atmıştın.

Bir ara Ağustos celbi için bir şeyler yazmıştın.

Bunca zamandır nerelerdesin, neye karar verdin?
  • quote:

quote:

quote:

Daha geçenlerde 349. dönemin konusunda sınava gireceğini belirten bir mesaj atmıştın.

Tertipim senin için rahat olsun ben hep 351 oldum 351 olmaya devam edeceğim :)

Yaşasın 351 kardeşliği
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşasın 351 kardeşliği

Hadi hayırlısı olsun tertip.

Konuya çok ara verdin. 349'ları uğurluyoruz kısmetse. Sıra bizlere geldi. Konuyu bizzat başlatan olarak devamlı yenilemen gerek.
  • Arkadaşlar,

yedeksubay .tk'daki listeye kaydolun mutlaka. Listeyi orada oluşturmak çok daha sağlıklı olacaktır.
    Filtreleme özelliği gayet kullanışlı.

Ayrıca istatistiki verilerin oluşmasında da bu tarz paylaşımlar oldukça önemli.
    Özellikle de sizden sonrakiler için.

Şimdiden hayırlı tezkereler.
  • Hadi torunlar biz gidiyoruz sizi de arkamızdan bekliyoruz :D Artık meydan size kaldı bol bol konuşun anlatın dertleşin ama Casio muhabbetini pek uzatmayın Görüşmek üzere..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşasın 351 kardeşliği

Hadi hayırlısı olsun tertip.

Konuya çok ara verdin. 349'ları uğurluyoruz kısmetse. Sıra bizlere geldi. Konuyu bizzat başlatan olarak devamlı yenilemen gerek.

Evet haklısın :)
    Konudan çıkmadığım günler gelecek ama şu anda çok erken
    Şöyle bir şubat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 11 Aralık 2012; 9:11:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnax

Arkadaşlar,

yedeksubay .tk'daki listeye kaydolun mutlaka. Listeyi orada oluşturmak çok daha sağlıklı olacaktır.

İmzamdaki formu 351'lere göre uyarlayabilirsiniz. Biz de 347'lerden uyarladık. Ama çok geç yaptığımız için çoğu veri eksik kaldı. Siz işi baştan sıkı tutun.

Artık çarşılarda vs. 349 topicinden bakıp bakıp verileri tamamlarım inşallah
  • Evet beyler...

Temmuz, Ağustos'da 347'leri okurken Aralık'a çok var diyordum. Sınavdan sonra (benim için 3 Aralık) vakit nasıl geçti anlamadım. Sabah 5:40'da uçağım var, daha çantamı hazırlayamadım. Gelmiş torunlara yazı yazıyorum.

Şimdiden nacizane edindiğim tecrübeleri aktarayım.

Askerliğe başvuru için olsun, zarf almaya gitmek için olsun işinizi son günlere bırakmayın. Sınav içinse ben 3.gün Küçükyalı'da girdim öğlenleyin. bomboştu. İlk gün yığılmalarla uğraşmayın. Gerçi sınav bizle beraber kalkıyor galiba ama...

Artık size asıl bilgileri 347'ler ve eski dedeler verecek. Bizler de imkan oldukça yoklarız burayı.

Ve yazmazsam içimde kalır; Gelin de gidelim artık!
  • bu gün 349. dönemler gidiyor... konu tam zamanında açılmış...
  • Yavaştan yavaştan buraları bi hareketlense mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niyet 0070

quote:

Arkadaşlar,

İmzamdaki formu 351'lere göre uyarlayabilirsiniz. Biz de 347'lerden uyarladık. Ama çok geç yaptığımız için çoğu veri eksik kaldı. Siz işi baştan sıkı tutun.

339. dönemde yaptığımız sistem oldukça generic yani her döneme otomatik adapte olan bir sistem bu yedeksubay .tk daki sistem.
    zaten buradaki amaç da her dönemin bu listelerini tek yerde oluşturması hatta önceki dönemlere ait verilere ve istatistiklere de aynı yerden ulaşabilmesi.
    dağınık yapının toparlanması diyebiliriz biraz da. yoksa her forumda az çok bazı listeler oluşturuluyor ama günün sonunda bu listelere pek ulaşılabilir olmuyor.
    ulaşılsa bile verilerin dağınıklığı nedeniyle birkaç farklı tablo ve veritabanı oluyor bu da işi zorlaştıran başka birşey.
    biz 339. dönemde bunu gördük ve buna göre bir altyapı oluşturduk yedeksubay .tk diye bir alanadında da bunu yayınladık ki 339.dönemden sonrakiler için de bir referans olsun herkes burada buluşsun hazır altyapıyı kullansın, boşuna kimse uğraşmasın veriler dağılmasın derli toplu olsun,
    filtreleme istatistik gibi ek özelliklerle bir önceki dönemlere ait verilerin ışığında kafadaki bazı sorulara cevap aranabilsin vb. diye.

O yüzden biz diyoruz ki kendi aranızda forumlarda muhabbet ederken sonuçlar paylaşıldığında buraya kopyala yapıştır yapmak yerine oradaki listeye giriş yapılsın.
    Çünkü sınav sonucu paylaşan herkes aslında kendisiyle aynı yere düşen varmı varsa irtibata geçsin görüşsün buluşsun birliğine katılmadan önce bu diyaloglar oldukça yardımcı oluyor askerlikte. Ama forumun hali ortada 300-400 sayfaları bulan mesajlar içerisinde kaybolup gidiyorsunuz.
    Biz de diyoruz ki madem bu kadar public bir paylaşıma gidilecek bunu yedeksubay .tk daki liste üzerinden yapın en azından bir işinize yarasın.
    çünkü burada o dakikalarda paylaşılan her mesaj birkaç dakika sonra 2-3 sayfa geriye düşüyor yoğunluktan ötürü.

349. dönemdeki arkadaşların buna daha az önem verdiğini gördüm. Açıkçası aralık celpleri her zaman daha kalabalık olur ama yedeksubay .tk daki aralık celbi verileri ağustos celbinden daha düşük sayıda. umarım 351.dönem daha ilgili davranır. çünkü bunun hem kendilerine hem de ondan sonraki dönemlere faydası var.

Hepinize hayırlı tezkereler 349lar.

351ler sizin için de süreç yavaştan başlıyor sene başıyla birlikte.
    işlemlerinizi zaman geçirmeden yapayı unutmayın.

tabii yedeksubay .tk'yı da kendi döneminiz için mutlaka kullanın.
    sistemle ilgili sıkıntı yaşayanlar direk bana özel mesajla başvurabilir ya da sitenin mail adresini kullanabilirler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Niyet 0070

quote:

Arkadaşlar,

339. dönemde yaptığımız sistem oldukça generic yani her döneme otomatik adapte olan bir sistem bu yedeksubay .tk daki sistem.
    zaten buradaki amaç da her dönemin bu listelerini tek yerde oluşturması hatta önceki dönemlere ait verilere ve istatistiklere de aynı yerden ulaşabilmesi.
    dağınık yapının toparlanması diyebiliriz biraz da. yoksa her forumda az çok bazı listeler oluşturuluyor ama günün sonunda bu listelere pek ulaşılabilir olmuyor.
    ulaşılsa bile verilerin dağınıklığı nedeniyle birkaç farklı tablo ve veritabanı oluyor bu da işi zorlaştıran başka birşey.
    biz 339. dönemde bunu gördük ve buna göre bir altyapı oluşturduk yedeksubay .tk diye bir alanadında da bunu yayınladık ki 339.dönemden sonrakiler için de bir referans olsun herkes burada buluşsun hazır altyapıyı kullansın, boşuna kimse uğraşmasın veriler dağılmasın derli toplu olsun,
    filtreleme istatistik gibi ek özelliklerle bir önceki dönemlere ait verilerin ışığında kafadaki bazı sorulara cevap aranabilsin vb. diye.

O yüzden biz diyoruz ki kendi aranızda forumlarda muhabbet ederken sonuçlar paylaşıldığında buraya kopyala yapıştır yapmak yerine oradaki listeye giriş yapılsın.
    Çünkü sınav sonucu paylaşan herkes aslında kendisiyle aynı yere düşen varmı varsa irtibata geçsin görüşsün buluşsun birliğine katılmadan önce bu diyaloglar oldukça yardımcı oluyor askerlikte. Ama forumun hali ortada 300-400 sayfaları bulan mesajlar içerisinde kaybolup gidiyorsunuz.
    Biz de diyoruz ki madem bu kadar public bir paylaşıma gidilecek bunu yedeksubay .tk daki liste üzerinden yapın en azından bir işinize yarasın.
    çünkü burada o dakikalarda paylaşılan her mesaj birkaç dakika sonra 2-3 sayfa geriye düşüyor yoğunluktan ötürü.

349. dönemdeki arkadaşların buna daha az önem verdiğini gördüm. Açıkçası aralık celpleri her zaman daha kalabalık olur ama yedeksubay .tk daki aralık celbi verileri ağustos celbinden daha düşük sayıda. umarım 351.dönem daha ilgili davranır. çünkü bunun hem kendilerine hem de ondan sonraki dönemlere faydası var.

Hepinize hayırlı tezkereler 349lar.

351ler sizin için de süreç yavaştan başlıyor sene başıyla birlikte.
    işlemlerinizi zaman geçirmeden yapayı unutmayın.

tabii yedeksubay .tk'yı da kendi döneminiz için mutlaka kullanın.
    sistemle ilgili sıkıntı yaşayanlar direk bana özel mesajla başvurabilir ya da sitenin mail adresini kullanabilirler.

Elimden geldiğince konudaki arkadaşları yönlendirmeye çalışacağım inşallah.
  • Seneye bu dönemler bende kısmetse bu heyecanı yaşayacağım artık.Kış döneminde gitmek istiyorum,zira yaz ayından nefret ederim soğuk moğuk kışı severim..Ama şöyle bir durum var mı acaba ? Kısa Dönem Er mi Yedek Subay mı yapılacağı belli olmuyor malum..Kışın gidenlerin yarısı kısa dönem yazın gidenlerin yedek subay gibi bir olay ,bir istatistik var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.