Beyler ben şuan okuyorum yaş 18 bu kısa dönem için sınav vs varmış sanırım bu konularda hiç bilgim yok bilgisi olan biri aydınlatabilir mi beni acaba .
quote:
Orijinalden alıntı: Roland Deschain
quote:
Orijinalden alıntı: A2006
beyle bende nisanda gitmek istiyorum ancak bir sorum olacak sizlere sevaplarsanız sevinirim. Ben bu yıl bitirdim okulu ve ekim ayında 2 yıl tecil ettirdim. Duyduğuma göre tecili kaldırıp gitmek istersen nisanda gitmek istiyorum diye dilekçe yazmam gerekiyormuş, doğrumudur. Doğruysa şubeye ne zaman gitmeliyim tşkler.
Yanınızda nüfus cüzdanınızı götürerek tecilinizi bozdurmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Zaten otomatik olarak Nisan celbinde gidiyor olacaksınız. Sanırım Mart ayının sonlarına kadar bu işlemi yaptırabilirsiniz.
tşkler dostum. Birde sadece nüfus cüzdanı yeterli mi yoksa yine tecil ettirdiğim zamanki gibi diploma resim vs götürecekmiyim.
quote:
quote:
quote:
beyle bende nisanda gitmek istiyorum ancak bir sorum olacak sizlere sevaplarsanız sevinirim. Ben bu yıl bitirdim okulu ve ekim ayında 2 yıl tecil ettirdim. Duyduğuma göre tecili kaldırıp gitmek istersen nisanda gitmek istiyorum diye dilekçe yazmam gerekiyormuş, doğrumudur. Doğruysa şubeye ne zaman gitmeliyim tşkler.
Yanınızda nüfus cüzdanınızı götürerek tecilinizi bozdurmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Zaten otomatik olarak Nisan celbinde gidiyor olacaksınız. Sanırım Mart ayının sonlarına kadar bu işlemi yaptırabilirsiniz.
tşkler dostum. Birde sadece nüfus cüzdanı yeterli mi yoksa yine tecil ettirdiğim zamanki gibi diploma resim vs götürecekmiyim.
Alıntıları Göster
aynı işlemı dun ben yaptım sadece kımlık yeterli askerlık subelerı sakındı yarım saatte hallettım cıktım
quote:
quote:
quote:
Nüfus cüzdanı ile başvurmanız yeterlidir.
tşkler beyler
Şubatta mezun olmayı planlıyorum. Sonra da Nisanda ver elini askerlik.
quote:
Orijinalden alıntı: JETAACK
Hayatta mısın?
349 dan selamlar acemilik bitti,dört gözle sizi bekliyor olacağız...
347 kd olarak bence en güzel celp nisan celbi kış görmüyosunuz bide az kişi olarak birliklere gidiyonuz saçma sapan yerlere vermiyolar az kişi olunca 347 olarak izmir gaziemire hava tekn,k okullarına 49 kişi geldik saçma sapan yerlere dağıtıyolarkalabalık olmanın güzel tarafı 1 kişinin yapacağı işi 3 kişi yapıyonuz :)
Slm beyler kesin olmamakla birlikte ben de nisan yolcusuyum kısmetse :)
benide listeye ekleyin elektrik elektronik mühendisi yedek subay adayı
Listeye beni de ekleyin. Makina mühendisi yedek subay adayı
GÜNCELLENMİŞ LİSTE SON HALİ - 30 Aralık 2012 / Saat 15:24 1)JETAACK 2)Roland Deschain 3)mrc57 4)MonsterKill88 5)wéndigo 6)_ErHaN_ 7)okan.syn 8)tayfunege 9)mustafagulseven 10)prof1576 11) Çekilin Ben Tercümanım 12)liveuptohype 13)umuttipsy 14)said_jarrah 15)MIKE CHECK
Beni de yazın tertipler nisan 2013 celbi yedek subay aday adayı kütük samsun ikamet istanbul / sarıyer
bu uçak muhabbeti bize vurur mu ki 3 ay var daha gerçi ama
arkadaslar meslekçi yedek subay nasıl olunur bilen varmı
quote:
Orijinalden alıntı: said_jarrah
arkadaslar meslekçi yedek subay nasıl olunur bilen varmı
Yedek subaylığı tercih ettikten sonrası için yapabileceğin bir şey yok. Sınav sonrası meslek olarak da uygun görürlerse seçilebilirsin.
GÜNCELLENMİŞ LİSTE SON HALİ - 31 Aralık 2012 / Saat 12:21 1)JETAACK 2)Roland Deschain 3)mrc57 4)MonsterKill88 5)wéndigo 6)_ErHaN_ 7)okan.syn 8)tayfunege 9)mustafagulseven 10)prof1576 11) Çekilin Ben Tercümanım 12)liveuptohype 13)umuttipsy 14)said_jarrah 15)MIKE CHECK 16)wise_mre