Şimdi Ara

351. DÖNEM (NİSAN 2013) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI [441 YÜREKLİ ASKER !!!] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.641
Cevap
137
Favori
685.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben şuan okuyorum yaş 18 bu kısa dönem için sınav vs varmış sanırım bu konularda hiç bilgim yok bilgisi olan biri aydınlatabilir mi beni acaba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

quote:

Orijinalden alıntı: A2006

beyle bende nisanda gitmek istiyorum ancak bir sorum olacak sizlere sevaplarsanız sevinirim. Ben bu yıl bitirdim okulu ve ekim ayında 2 yıl tecil ettirdim. Duyduğuma göre tecili kaldırıp gitmek istersen nisanda gitmek istiyorum diye dilekçe yazmam gerekiyormuş, doğrumudur. Doğruysa şubeye ne zaman gitmeliyim tşkler.

Yanınızda nüfus cüzdanınızı götürerek tecilinizi bozdurmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Zaten otomatik olarak Nisan celbinde gidiyor olacaksınız. Sanırım Mart ayının sonlarına kadar bu işlemi yaptırabilirsiniz.

tşkler dostum. Birde sadece nüfus cüzdanı yeterli mi yoksa yine tecil ettirdiğim zamanki gibi diploma resim vs götürecekmiyim.
  • quote:

quote:

quote:

beyle bende nisanda gitmek istiyorum ancak bir sorum olacak sizlere sevaplarsanız sevinirim. Ben bu yıl bitirdim okulu ve ekim ayında 2 yıl tecil ettirdim. Duyduğuma göre tecili kaldırıp gitmek istersen nisanda gitmek istiyorum diye dilekçe yazmam gerekiyormuş, doğrumudur. Doğruysa şubeye ne zaman gitmeliyim tşkler.

Yanınızda nüfus cüzdanınızı götürerek tecilinizi bozdurmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Zaten otomatik olarak Nisan celbinde gidiyor olacaksınız. Sanırım Mart ayının sonlarına kadar bu işlemi yaptırabilirsiniz.

tşkler dostum. Birde sadece nüfus cüzdanı yeterli mi yoksa yine tecil ettirdiğim zamanki gibi diploma resim vs götürecekmiyim.

Alıntıları Göster

aynı işlemı dun ben yaptım sadece kımlık yeterli askerlık subelerı sakındı yarım saatte hallettım cıktım
  • quote:

quote:

quote:

Nüfus cüzdanı ile başvurmanız yeterlidir.
  • tşkler beyler
  • Şubatta mezun olmayı planlıyorum. Sonra da Nisanda ver elini askerlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

Hayatta mısın?
  • 349 dan selamlar acemilik bitti,dört gözle sizi bekliyor olacağız...
  • 347 kd olarak bence en güzel celp nisan celbi kış görmüyosunuz bide az kişi olarak birliklere gidiyonuz saçma sapan yerlere vermiyolar az kişi olunca 347 olarak izmir gaziemire hava tekn,k okullarına 49 kişi geldik saçma sapan yerlere dağıtıyolarkalabalık olmanın güzel tarafı 1 kişinin yapacağı işi 3 kişi yapıyonuz :)
  • Slm beyler kesin olmamakla birlikte ben de nisan yolcusuyum kısmetse :)
  • benide listeye ekleyin elektrik elektronik mühendisi yedek subay adayı
  • Listeye beni de ekleyin. Makina mühendisi yedek subay adayı
  • GÜNCELLENMİŞ LİSTE SON HALİ - 30 Aralık 2012 / Saat 15:24
    1)JETAACK
    2)Roland Deschain
    3)mrc57
    4)MonsterKill88
    5)wéndigo
    6)_ErHaN_
    7)okan.syn
    8)tayfunege
    9)mustafagulseven
    10)prof1576
    11) Çekilin Ben Tercümanım
    12)liveuptohype
    13)umuttipsy
    14)said_jarrah
    15)MIKE CHECK
  • Beni de yazın tertipler nisan 2013 celbi yedek subay aday adayı kütük samsun ikamet istanbul / sarıyer
  • bu uçak muhabbeti bize vurur mu ki 3 ay var daha gerçi ama
  • arkadaslar meslekçi yedek subay nasıl olunur bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: said_jarrah

arkadaslar meslekçi yedek subay nasıl olunur bilen varmı

Yedek subaylığı tercih ettikten sonrası için yapabileceğin bir şey yok. Sınav sonrası meslek olarak da uygun görürlerse seçilebilirsin.
  • GÜNCELLENMİŞ LİSTE SON HALİ - 31 Aralık 2012 / Saat 12:21
    1)JETAACK
    2)Roland Deschain
    3)mrc57
    4)MonsterKill88
    5)wéndigo
    6)_ErHaN_
    7)okan.syn
    8)tayfunege
    9)mustafagulseven
    10)prof1576
    11) Çekilin Ben Tercümanım
    12)liveuptohype
    13)umuttipsy
    14)said_jarrah
    15)MIKE CHECK
    16)wise_mre
  • gelmeyın gelmeyın gerı gıdın
  • Beyler dua edin bilecikte asker olmak için.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.