Şimdi Ara

351. DÖNEM (NİSAN 2013) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI [441 YÜREKLİ ASKER !!!] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.641
Cevap
137
Favori
685.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JETAACK

quote:

Orijinalden alıntı: serhonsi

bu ayın 9 unda mı başlıo nisan başvuruları ?

Nisan başvuraları 1 kasımda başlamıştı ama ben 9 ocakda yapacam işlemleri
    sen de yapmak istiyorsan şu anda yapabilirsin 28 şubat son gün :)

Kesin karara vardın mı? Nisan'da mı gidiyorsun ?
  • quote:

quote:

jetaack ne haber kardeş hatırladınmı bi ara konuşmuştuk senle nisanda askermisin bende nisan celbinde yapmıştım 345 kısa dönemdim Karsta yaptım ben askerliği yazın gititm eylül gibi harika bi ayda geldim valla kışın eksi 20 de donmaktan iyidir yazın askerlik yapmak zaten yaz ayı ne futbol var ne dizi var ne oyun var yapın gelin eylül ayında dönem başlıyor 16 eylülde evinizde olursunuz
  • cevapladıgın için tesekkur ettim ben de pazartesı gıdıp erken sevkımı alacam nasipse varmı samsundan gıdecek olan baska
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

quote:

quote:

Kesin karara vardın mı? Nisan'da mı gidiyorsun ?

Tmm ozamn haftya tüm işlemleri halledeyim sona kalıpta şubedeki yoğunluğa yakalanmayalım
  • bugün itibariyle mezun oldum şu askerliği de aradan çıkaralım bitsin de iş hayatına başlayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 3 Ocak 2013; 21:50:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

bugün itibariyle mezun oldum şu askerliği de aradan çıkaralım bitsin de iş hayatına başlayalım

Hadi hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar bugün askerlik şubesine gittim, erken sevk ile ilgili bir kısa form doldurdum. sonra işlemi yaptılar bana sadece geriye askerlik durum belgesi verdiler. Oradada Celp dönemi - Nisan 2013 Sevk Tarihide:31.03.2013 yazıyor. Belgeyi aldıktan sonra bu belgeye göre Nisan da askere gidiyormuyum dedim. %99 dedi. Mart ayının 1-31 arasında diploma aslı ve 4 fotokopisi ile gel dedi biz sana evraklarını vericez dedi. Mevzuatta yapılması gereken başka bir şey varmıdır arkadaşlar.
  • vayy be daha geçen güne kadar ben de vızır vızır 349.dönem sitelerinde dolanıyorum şükür bitti acemilik dağıtım iznindeyim şimdi. aklınıza takılan şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım hayırlı tezkereler şimdiden herkese..:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniues

Arkadaşlar bugün askerlik şubesine gittim, erken sevk ile ilgili bir kısa form doldurdum. sonra işlemi yaptılar bana sadece geriye askerlik durum belgesi verdiler. Oradada Celp dönemi - Nisan 2013 Sevk Tarihide:31.03.2013 yazıyor. Belgeyi aldıktan sonra bu belgeye göre Nisan da askere gidiyormuyum dedim. %99 dedi. Mart ayının 1-31 arasında diploma aslı ve 4 fotokopisi ile gel dedi biz sana evraklarını vericez dedi. Mevzuatta yapılması gereken başka bir şey varmıdır arkadaşlar.

Devrem hayırlı olsun şimdiden uzun sürüyomu işlemler giderken yanımızda ne gibi ewraklar götürmemiz lazım bnimde 2014 e kadar tecilim var tecil bozdurcam ne götürmem gerek bilgi veririsen sevinirim...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bugün askerlik şubesine gittim, erken sevk ile ilgili bir kısa form doldurdum. sonra işlemi yaptılar bana sadece geriye askerlik durum belgesi verdiler. Oradada Celp dönemi - Nisan 2013 Sevk Tarihide:31.03.2013 yazıyor. Belgeyi aldıktan sonra bu belgeye göre Nisan da askere gidiyormuyum dedim. %99 dedi. Mart ayının 1-31 arasında diploma aslı ve 4 fotokopisi ile gel dedi biz sana evraklarını vericez dedi. Mevzuatta yapılması gereken başka bir şey varmıdır arkadaşlar.

Devrem hayırlı olsun şimdiden uzun sürüyomu işlemler giderken yanımızda ne gibi ewraklar götürmemiz lazım bnimde 2014 e kadar tecilim var tecil bozdurcam ne götürmem gerek bilgi veririsen sevinirim...

Mezun olduktan sonra askerlik şubesine gitmiştim 2011 şubatda o zaman son yoklamamı yaptırmıştım diploma fotoğraf filan ozamn götürmüştüm diye şimdi hiç bişi götürmedim nufus kağıdımla gittim sadece. Orada onlar bana 2 tane form verdiler 5 6 alan var onu doldurdum onlara geri verdim sonra komutana onaya çıktı onaylandıktan sonrada bana Askerlik Durum belgesi verdiler. 15 dk sürdü girmem ile çıkmam. Çıkarken Mart 1 -31 arasında gel evraklarını al dediler okadar. Ama ben olaydan çok bişi anlamadım :) 15 dk da işim bitince sanki işim olmamaış gibi bir his veriyor. Alışmışız saatlerce kuyrukta beklemeye vs.

NoT: Askerlik şubeleri bu ara sakin, sevk veya celp dönemi olmadığı için, o yüzden baya hızlı bitiyor işler.
  • yedek subaylar için sac trası yine 3 numaramı oluo arkadasar
  • quote:

quote:

quote:

Mezun olduktan sonra askerlik şubesine gitmiştim 2011 şubatda o zaman son yoklamamı yaptırmıştım diploma fotoğraf filan ozamn götürmüştüm diye şimdi hiç bişi götürmedim nufus kağıdımla gittim sadece. Orada onlar bana 2 tane form verdiler 5 6 alan var onu doldurdum onlara geri verdim sonra komutana onaya çıktı onaylandıktan sonrada bana Askerlik Durum belgesi verdiler. 15 dk sürdü girmem ile çıkmam. Çıkarken Mart 1 -31 arasında gel evraklarını al dediler okadar. Ama ben olaydan çok bişi anlamadım :) 15 dk da işim bitince sanki işim olmamaış gibi bir his veriyor. Alışmışız saatlerce kuyrukta beklemeye vs.

NoT: Askerlik şubeleri bu ara sakin, sevk veya celp dönemi olmadığı için, o yüzden baya hızlı bitiyor işler.

Anladım devrem ben mezuniyetten sonrada hiç gitmedim şubeye hiç yoklamaya faln da girmedim bu ilk olacağı için ben yanımda fotoğraf falan götürüim ozman ne olur ne olmaz..
  • burdur il jandarmadan selam 351 dönemler gelinde gidelim artık atarsa 132
  • Evet torunlar kırklareli il jandarmadan selamlar jandarma olursaniz rahatsiniz piyade biraz daha disiplinli askere giderken yaninizda hicbisey goturmeyin tras bicaklari haricinde sampuan sabun köpük iclik esofman takimi dis macunu dis fircasi don atlet pijama takimi şort yün eldiven banyo yüz ayak havlusu vs. Herşey veriliyor kendinize yuk etmeyin carsiya ciktikca foruma yazarım kendinize iyi bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 349. dönem evci çıkmış evimde oturup keyif yapıyorum atarsa 133 :) ankara güvercinlik jandarma ulaştırma. her türlü sorunuza cevap verebilirim.
    şimdiden hayırlı teskereler herkese...
  • Bende varim.
  • Selam arkadaşlar herkeze öncelikle ben 349 kd dağıtım izinindeyim forumları bende çok okudum ve sonunda gittim gittiğime pişmanım yada amasya ktüydü neyse bitti acemilik şimdi kars a gidicm öncelikle sunu diyim aralık ayında bile bazen terliyoruz siz sıcak zamanda gidiceksiniz ona göre düşünün önleminizi alın derim ama bana kalırsa soguktan iyidir 16 gün acemilik yaptım dondum olablck her hastalık başıma geldi eğer aceleniz yoksa ne nisan çok sıcaklarında gidin derim ne aralık soğugunda agustos bu iş için en ideal zaman bnce biraz sıcak biraz soguk
  • quote:

Orijinalden alıntı: btu10

Selam arkadaşlar herkeze öncelikle ben 349 kd dağıtım izinindeyim forumları bende çok okudum ve sonunda gittim gittiğime pişmanım yada amasya ktüydü neyse bitti acemilik şimdi kars a gidicm öncelikle sunu diyim aralık ayında bile bazen terliyoruz siz sıcak zamanda gidiceksiniz ona göre düşünün önleminizi alın derim ama bana kalırsa soguktan iyidir 16 gün acemilik yaptım dondum olablck her hastalık başıma geldi eğer aceleniz yoksa ne nisan çok sıcaklarında gidin derim ne aralık soğugunda agustos bu iş için en ideal zaman bnce biraz sıcak biraz soguk

Hocam Ben 345 kd bende Karsta yaptım askerliğini kars 14.mekanize piyade tugayında yapmıştım çakmak doğu kışlası sürgün yeri ama eğer revirci olursan dışarı sivil çıkabiliyorsun 1 -2 saatlik orda revirciler sivil giyiniyor ben sivildim ben nisanda gittim temmuzda bile üşüyorduk Karsta asker arkadaşlarım var -30 larda diyiyorlar allah yardımcın olsun kardeşim
  • Öncelikle saolasın kardeşim hayırlısı olsun kars sarıkamış 9.motorize piyade tugayı joj destek bakım birliği benim ne yaparlar bilemiyorum artık:)
  • Bende nisanda gitmeyi planlıyordum. Dün haberlerde okudum, bu habere göre en geç 7 şubat tarihinde mi başvuru yapmamız gerkeiyor.

http://www.memurlar.net/haber/324644/
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.