Şimdi Ara

351. DÖNEM (NİSAN 2013) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI [441 YÜREKLİ ASKER !!!] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.641
Cevap
137
Favori
685.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: turgut_3444

eveeeet torunlar atarsa 132 Düzce il jandarmadan selamlar şimdilik evci iznindeyim yarın teslim olucam izlenimlerimde şu alayda yer kalmadığı için biz 55 kişi ilcede 60 kişide alayda kaldı şu var ki ben ilçede kaldım karakolda devrecilik kesinlikle yok insan gibi karşılandık resmen hatta banyo kazanının pompası bozuldu adamlar pompa bozuldu diye özür dahi dilediler yemekler gayet güzeldi fakat patatesten bıktım eğitim desen eğitim falan yoktu bazı yerlerde alayda açık alanda yemin töreni olur adamlar biz ve ailelerimiz üşümesin diye kapalı spor salonunda yapıldı şu var düzceye düşerseniz kesinlikle ve kesinlikle şanslısınız demektir
    bu arada bizim dedelerde 12 gün sonra gidiyo kısacası günlerin ne kadar çabuk gececeği size bağlı severseniz anlamazsınız nasıl geçtiğini sevmezseniz size 5 ay olur 55 ay

sorularınız olursa internete girdiğim anda yardımcı olabilirim

Nasıldı hocam sivile ayak basmak o duygularını alayım benim askerliğim bitti ama inan bi bardak çay için herşeyi yapardım :)

şu var sivil cidden müthiş bi şey öncelikle ayağındaki 3-4 kiloluk botlardan kurtulmak paha biçilmez dün evci kağıdımı aldım ardından da arabanın anahtarını aldımözlediğim 2 şey ayağımda hiçbirşey yok gibi hatta sivil çorap giymeyi bile özlemişim yarında kısmetse bu rüyadan uyanıcam
  • Arkadaşlar işletme mezunuyum ocak ayında tecili bozup nisan celbinde gitmeyi düşünüyorum ama şuanda sgk lı işte çalıştığım için 4 senelik çalışmışlığım var ve ben iş çıkışında işyerinden tazminat almak için nasıl bir yol izlemeliyim askerlik şubesinden alabileceğim bir evrak varmı bilgisi olan varsa cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertywertyy

Arkadaşlar işletme mezunuyum ocak ayında tecili bozup nisan celbinde gitmeyi düşünüyorum ama şuanda sgk lı işte çalıştığım için 4 senelik çalışmışlığım var ve ben iş çıkışında işyerinden tazminat almak için nasıl bir yol izlemeliyim askerlik şubesinden alabileceğim bir evrak varmı bilgisi olan varsa cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar bu arada boyum:1.70 kilo:110 sizce bir sorun çıkarırlarmı erteleme falan cevaplayabilirseniz teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertywertyy

Arkadaşlar işletme mezunuyum ocak ayında tecili bozup nisan celbinde gitmeyi düşünüyorum ama şuanda sgk lı işte çalıştığım için 4 senelik çalışmışlığım var ve ben iş çıkışında işyerinden tazminat almak için nasıl bir yol izlemeliyim askerlik şubesinden alabileceğim bir evrak varmı bilgisi olan varsa cevaplarsanız sevinirim.

tecili bozduruyorsun sana kağıt veriyorlar o kağıtla istediğin saniyede çıkabilirsin kıdem tazminatını kullanmadığın izin parasını ve yardımlarını vericekler.
  • Kilom tutarsa nısan ayına gıtmeyı duşunuyorum 24 Şubat son yoklama tarıhı gerçı
  • quote:

quote:

eveeeet torunlar atarsa 132 Düzce il jandarmadan selamlar şimdilik evci iznindeyim yarın teslim olucam izlenimlerimde şu alayda yer kalmadığı için biz 55 kişi ilcede 60 kişide alayda kaldı şu var ki ben ilçede kaldım karakolda devrecilik kesinlikle yok insan gibi karşılandık resmen hatta banyo kazanının pompası bozuldu adamlar pompa bozuldu diye özür dahi dilediler yemekler gayet güzeldi fakat patatesten bıktım eğitim desen eğitim falan yoktu bazı yerlerde alayda açık alanda yemin töreni olur adamlar biz ve ailelerimiz üşümesin diye kapalı spor salonunda yapıldı şu var düzceye düşerseniz kesinlikle ve kesinlikle şanslısınız demektir
    bu arada bizim dedelerde 12 gün sonra gidiyo kısacası günlerin ne kadar çabuk gececeği size bağlı severseniz anlamazsınız nasıl geçtiğini sevmezseniz size 5 ay olur 55 ay

Nasıldı hocam sivile ayak basmak o duygularını alayım benim askerliğim bitti ama inan bi bardak çay için herşeyi yapardım :)

Bizim kısmetse izin kullanıp ve kullanmayıp 2 şekildede dönüş tarihlerimiz hangileri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 6 Ocak 2013; 1:27:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

quote:

quote:

Bizim kısmetse izin kullanıp ve kullanmayıp 2 şekildede dönüş tarihlerimiz hangileri?

Dostum izin kullanmassan 2 gün yol iznin olursa eğer 16 eylülde çıkarsın benim yol iznim 1 gündü 17 eylülde çıktım 3 gün yol izni olanlar 15 eylülde çıktılar bi arkadaşımız benden 3 gün önce çıkmıştı çok kötüydüm eve gitmiş bide beni aramış içim gitti ya:)

Ben izin kullanmayı çok düşünüyordum uzun dönem arkadaşlarım aklıma girdi kullanma dedi iyiki kullanmamışım dağıtım iznimide kullanmadım hiç siz siz olun izin kullanmayın inanın sivile gidip askere tekrar gelmek ço koyar bi gidin bidahada gelmeyin
  • daha daha nasılsınız sevgili tertiplerim :)
    heyecan yapmaya başlayan var mı aranızda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 7 Ocak 2013; 11:33:33 >
  • Herkese selam. Ocak 2015'e kadar askerliğim tecilli ve şu an yurt dışındayım. Şubatın son haftası gelip, tecili bozdurursam nisanda askerliğe başlarım değil mi? Ağustosa kalma ihtimalim var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan939

Herkese selam. Ocak 2015'e kadar askerliğim tecilli ve şu an yurt dışındayım. Şubatın son haftası gelip, tecili bozdurursam nisanda askerliğe başlarım değil mi? Ağustosa kalma ihtimalim var mıdır?

28 şubata kadar işlemlerini yaparsaN Nisanda askersin yolun açık olsun daima :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

daha daha nasılsınız sevgili tertiplerim :)
    heyecan yapmaya başlayan var mı aranızda ?

İyidir valla, seni sormalı?

Şu an için heyecan yok. Şubat gelince ister istemez az da olsa heyecan olacak sanırım.

Sende durumlar ne alemde?
  • Arkadaşlar tecil bozdurduktan sonra erken sevk dilekçesi mi vermek gerekiyor?
  • Yaz Tahtaya Benide Yaz Bende Antepteyim Yoklamamı Oldum Nisanı Bekliyoruz Hayırlısıyla.
  • Bende kısmetse Nisanda askerim hocam yalnız bir şey sormak istiyorum askerlik şubesinin verdiği kağıtta Yedek subay adayı yazıyor 2013/1 sevk tarihi 31.03.2013 yazıyor sevk kağıdını almaya gittiğimde mi sınav için evrak verecekler ? kısa dönem yapacak arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Bende kısmetse Nisanda askerim hocam yalnız bir şey sormak istiyorum askerlik şubesinin verdiği kağıtta Yedek subay adayı yazıyor 2013/1 sevk tarihi 31.03.2013 yazıyor sevk kağıdını almaya gittiğimde mi sınav için evrak verecekler ? kısa dönem yapacak arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.

Evet, sevk kağıtlarını almaya gittiğin vakit verecekler.
  • Sağolun hocam teşekkür ederim
  • Beyler selam, Tecilim 2014 Ağustos'a kadar devam ediyor. Bende sizler gibi ocak ayı içerisinde tecilimi bozarak askerlik görevimi ifa etmek için girişimleri başlatıcam. Ancak uzun dönem yapmayı hiç mi hiç istemiyorum, sizce nisan celbi yanlış bir seçim mi olur ??? Ağustos ayına bıraksam daha mı iyi olur

Lütfen fikirlerinizi paylaşınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Bende kısmetse Nisanda askerim hocam yalnız bir şey sormak istiyorum askerlik şubesinin verdiği kağıtta Yedek subay adayı yazıyor 2013/1 sevk tarihi 31.03.2013 yazıyor sevk kağıdını almaya gittiğimde mi sınav için evrak verecekler ? kısa dönem yapacak arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.

imzandaki tarih yanlış galiba :) 31.03.2013
    sevk edilceğin tarihi değilde askeri gideceğin tarihi yani 12.04.2013 yazsan daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 7 Ocak 2013; 18:08:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaycanK

Beyler selam, Tecilim 2014 Ağustos'a kadar devam ediyor. Bende sizler gibi ocak ayı içerisinde tecilimi bozarak askerlik görevimi ifa etmek için girişimleri başlatıcam. Ancak uzun dönem yapmayı hiç mi hiç istemiyorum, sizce nisan celbi yanlış bir seçim mi olur ??? Ağustos ayına bıraksam daha mı iyi olur

Hangi bölüm mezunusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaycanK

Beyler selam, Tecilim 2014 Ağustos'a kadar devam ediyor. Bende sizler gibi ocak ayı içerisinde tecilimi bozarak askerlik görevimi ifa etmek için girişimleri başlatıcam. Ancak uzun dönem yapmayı hiç mi hiç istemiyorum, sizce nisan celbi yanlış bir seçim mi olur ??? Ağustos ayına bıraksam daha mı iyi olur

bir an evvel yap kardeşim
    ben şahsen uzun dönemi tercih ederim askerliği bitirince elinde 35000tl olmayı kim istemez :)

bir şey daha söyleyeyim asalın sitesinde askerlik sistemi ağustos 2013de yeniden düzenlenecek diye cümle var dikkatine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 7 Ocak 2013; 18:12:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.