3513 cp bulaşık makinam ''s'' lambası sürekli yanıyor.hepsibirarada tablet kullanıyorum.buna paralel düğmesi belirli aralıklarda takılı kalıyor ve bir kez atlattıktan sonra ilerliyor sonra tekrar takılı kalıyor.yardımlarınızı bekliyorum.saygılar.
Termostatlarda, kablo ağacında veya beyinde sıkıntı olabilir. Cihazın hangi aşamalarda takıldığına bakmak gerekiyor.
sayın candoğan bey önceki makinem bardakları çizdiği için değiştirip simens almayı düşünüyorum forumda gördüğüm kadarıyla ondada kurutma problemi varmış ne almamı önerirsiniz. acil cevaplarsanız sevinirim .
candoğan bey merhaba
program düğmesi ön yıkamayı sorunsuz geçiyor.ana yıkamaya başladıktan bir kaç adım sonra takılıyor.adım atlatttıktan sonra ana yıkama içinde 5-6 kez aralıklı takılma yapıyor.ayrıca salt ışığıda sürekli yanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sabanelif
candoğan bey merhaba
program düğmesi ön yıkamayı sorunsuz geçiyor.ana yıkamaya başladıktan bir kaç adım sonra takılıyor.adım atlatttıktan sonra ana yıkama içinde 5-6 kez aralıklı takılma yapıyor.ayrıca salt ışığıda sürekli yanıyor.
bugün makineyi söktüm.kablo dalında hiçbir hasarlanma ve yanma yok.soket bağlantılarındada yanma ve hasarlanma yok.görünen herhangi bir problem mevcut değil.ayrıca yanan tuz ışığı tuz ilavesi yapınca söndü.makine program düğmesi takılması için aklıma 2 nokta geliyor.ya ısıtıcı arızalı yada program beyni diye düşünmeye başladım.altta takılma yaptığı noktaların fotoları var.takılmayı elle atlatıyorum ancak soğuk yıkama yapıyor.dediğim gibi takılmayı ana yıkamada yapıyor.ayrıca makineyi sökmüşken bazı foolarda çektim.aklıma takılan diğer konuda depoda turuncu renkte bir sıvı mevcut bu nedir.
quote:
quote:
candoğan bey merhaba
bugün makineyi söktüm.kablo dalında hiçbir hasarlanma ve yanma yok.soket bağlantılarındada yanma ve hasarlanma yok.görünen herhangi bir problem mevcut değil.ayrıca yanan tuz ışığı tuz ilavesi yapınca söndü.makine program düğmesi takılması için aklıma 2 nokta geliyor.ya ısıtıcı arızalı yada program beyni diye düşünmeye başladım.altta takılma yaptığı noktaların fotoları var.takılmayı elle atlatıyorum ancak soğuk yıkama yapıyor.dediğim gibi takılmayı ana yıkamada yapıyor.ayrıca makineyi sökmüşken bazı foolarda çektim.aklıma takılan diğer konuda depoda turuncu renkte bir sıvı mevcut bu nedir.
TÜP TİPİ ISITICIYI VE HORTUMUNU DEĞİŞTİM.SONUÇ OK.HORTUMU DEĞİŞMEMİN SEBEBİ SERTLEŞMESİ VE SU KAÇIRMASI.BU ŞEKİLDE OLUNCA MAKİNA SU TAŞMA SENSÖRÜ DEVREYE GİRİYOR VE MAKİNA SU ALMIYOR.HORTUM DEĞİŞİMİ İLE SU KAÇIRMA ÖNLENDİ.ŞU ANDA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR.
candoğan bey merhaba
aşağıda dah önce makinam için yapılanlar mevcut.fakat son durum mak.arıza verdi. başlat düğmesine bastığımda su almıyor ancak program düğmesi ilerliyor.bu ilerleme olurken makinadan yanık kokusu aldım ve mak kapattım. aşağıdakilere ilave program beyni ve program düğmeside değişmişti.elimden mekanik değişim gelir.daha öncekileride kendim yaptım. uzak ihtimal ama acaba yanık kokusu ısıtıcı hortumundan olabilirmi.orjinal hortum kullanmıştım çünkü.
yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.saygılar.
TÜP TİPİ ISITICIYI VE HORTUMUNU DEĞİŞTİM.SONUÇ OK.HORTUMU DEĞİŞMEMİN SEBEBİ SERTLEŞMESİ VE SU KAÇIRMASI.BU ŞEKİLDE OLUNCA MAKİNA SU TAŞMA SENSÖRÜ DEVREYE GİRİYOR VE MAKİNA SU ALMIYOR.HORTUM DEĞİŞİMİ İLE SU KAÇIRMA ÖNLENDİ.ŞU ANDA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR.
arkadaşlar merhaba
aşağıda dah önce makinam için yapılanlar mevcut.fakat son durum mak.arıza verdi. başlat düğmesine bastığımda su almıyor ancak program düğmesi ilerliyor.bu ilerleme olurken makinadan yanık kokusu aldım ve mak kapattım. aşağıdakilere ilave program beyni ve program düğmeside değişmişti.elimden mekanik değişim gelir.daha öncekileride kendim yaptım. uzak ihtimal ama acaba yanık kokusu ısıtıcı hortumundan olabilirmi.orjinal hortum kullanmıştım çünkü.
candoğan bey merhaba
aşağıda dah önce makinam için yapılanlar mevcut.fakat son durum mak.arıza verdi. başlat düğmesine bastığımda su almıyor lavabodan su boşaltmaya benzer ses geliyor ancak program düğmesi ilerliyor.bu ilerleme olurken makinadan yanık kokusu aldım ve mak kapattım. aşağıdakilere ilave program beyni ve program düğmeside değişmişti.elimden mekanik değişim gelir.daha öncekileride kendim yaptım.zeminde herhangi bir su kaçağına rastlamadım.su taşma sw i takılı kalmış olabilirmi. uzak ihtimal ama acaba yanık kokusu ısıtıcı hortumundan olabilirmi.orjinal hortum kullanmıştım çünkü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme