Şimdi Ara

352. DÖNEM (Ağustos 2013) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Aday Adayları (1028. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.765
Cevap
124
Favori
1.331.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve 1. Donemler gider. 24 de batti. Hayirlisiyla bize de geleek o gunler. 2. Donemler icin cikis listeleriniz asildi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda evime geldim , askerlik bitti , büyük bir yükten kurtukduk , herkese geçmiş olsun...
  • Hepinize geçmiş olsun.

Gerćek hayata tekrardan hoş geldiniz. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim listeler daha asilmadi. Dort gozle bekliyoz. Ne zaman asilir ki

• sonunda hürgeneral :)
  • herkese gecmıs olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür kazasız belasız bir şekilde vatani görevimizi tamamladık. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına.
  • Evet beyler hepimize gecmis olsun.... Bekleyenlere beklenenlere cumlemize gecmis olsun.
    SAHNE: İstanbul MSB İNS EML BLG BSK.
    Oyun: Bir TİYATROYDU ASKERLİK....
    Hazirlayan:Yazıcı, emlak sube erleri ve santral....
    352 A.Ş. İFTİHARLA SUNDU

• 349 Kd. dedenizden selamlar. Hepinize geçmiş olsun. Tokat'ta devrelerinizden birisi silah kazası sonucu şehit olmuş. Mekanı cennet olsun.
  • Teskere alan dedelerimize hayirli olsun, teskere bekleyenlere de Allah kolaylik versin. Bizde 355. Donem olarak mayista gidecegiz insallah. Sizin askere girmeden onceki halleriniz su an bizde mevcut. Bir an once gelsede gitsek askere diyoruz :) Herhalde askere gidince se sizin gibi ohh bitti de kurtulduk diyecez

• quote:

Orijinalden alıntı: grefolyon

Arkadaşlar bir şey soracam,

ben şu anda 352/1im terhis tarihim 12 şubat. yani 11 şubat son askerlik günüm değil mi ? 12 şubatta sivilim.

diğer sorum şu, ben hava değişimindeyim, 45 gün almıştım. hava değişiminde son 7 günüm. şu meclisden geçecek tasarı var daha cumhurbaşkanına bile gitmedi gerçi genel kurulda oylanacak, 45günden 15e güne düşme meselesi hava değişiminin, olduki benim askerlik bitmeden bu tasarı resmi gazetede yayınlanırsa, beni sonradan 30 gün daha askere çağırırlar mı ? askerliğim 12 şubatta bitecek.

genel kurmay başkanlığı gerçek kişi bilgi edinme başvurusu adımından durumu yazdım. bende hava değişimindeyim şu anda verilen cevap kısa dönemlerin aldığı hava değişim raporunun 45 günü askerlikten sayılıyor. yani sorun yok, bende subat 13 te hem kontrole gidicem hemde teskeremi alıcam. hepimize geçmiş olsun.

• Ev gibisi yokmuş arkadas ya. ama daha ilk geceden askerlikle ilgili kabus görmeye basladım bile bakalım ne kadar sürecek bu kabuslar...
  • Herkese geçmiş olsun beyler sonunda askerliği bitirdik ve rahatladık

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

Ev gibisi yokmuş arkadas ya. ama daha ilk geceden askerlikle ilgili kabus görmeye basladım bile bakalım ne kadar sürecek bu kabuslar...

Aynısı dün uyurken başıma geldi. Rüyamda nöbette uyurken yakalanıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunpa_ltd

quote:

Orijinalden alıntı: grefolyon

Arkadaşlar bir şey soracam,

ben şu anda 352/1im terhis tarihim 12 şubat. yani 11 şubat son askerlik günüm değil mi ? 12 şubatta sivilim.

diğer sorum şu, ben hava değişimindeyim, 45 gün almıştım. hava değişiminde son 7 günüm. şu meclisden geçecek tasarı var daha cumhurbaşkanına bile gitmedi gerçi genel kurulda oylanacak, 45günden 15e güne düşme meselesi hava değişiminin, olduki benim askerlik bitmeden bu tasarı resmi gazetede yayınlanırsa, beni sonradan 30 gün daha askere çağırırlar mı ? askerliğim 12 şubatta bitecek.

genel kurmay başkanlığı gerçek kişi bilgi edinme başvurusu adımından durumu yazdım. bende hava değişimindeyim şu anda verilen cevap kısa dönemlerin aldığı hava değişim raporunun 45 günü askerlikten sayılıyor. yani sorun yok, bende subat 13 te hem kontrole gidicem hemde teskeremi alıcam. hepimize geçmiş olsun.

eyw usta bende hukuk mezunu arkadaşlarıma sordum geriye dönük işlemez yasa diyorlar zaten.

• geçmiş olsun beyler.. sonunda kurtulduk yehuuuuuuu
  • Atarsa 22
  • Beyler simdi askerligi bitirdik evimize geldik cok sukur. Peki simdi subeye gidip herhangi bir islem yapmamiz gerekiyormu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • içerde maaş kaldı o ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hoop

içerde maaş kaldı o ne olacak

Ptt ile yolluyolardı bizde , ama gidipde çekmek için uğraşamam , parası batsın
  • 
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.