Şimdi Ara

352. DÖNEM MEBS OKULU VE EĞT. MRK. MAMAK/ANKARA (100 KİŞİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
7
Favori
37.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mühimmat biiklerine gidecek arkadaşlar cok büyük ihtimalle ya nöbet mangasına ya da karargaha yazici olarak girersiniz. Nöbet mangasinda gunde 8-10 saat nobet tutarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim bir sorum olacakti.simdi bizim 30agustos veya 6eylulde yemin torenimiz var cuma gunu.ondan sonra pazar aksamina kadar dagitim iznimiz olacak mi? Yani torenden sonra ankaradan ayrilanilir miyiz usta birliginin oldugu sehire

• Ben de Mebs teyim ama bana uzun dönem çıktı. Var mı buralarda uzun dönem Mebs e çıkan bir arkadaş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatkara35

Ben de Mebs teyim ama bana uzun dönem çıktı. Var mı buralarda uzun dönem Mebs e çıkan bir arkadaş....

Ben varim uzun donem mebse cikan ayrica tlf. Snt. Op. Cvs die bi aciklama da var bunun ne oldugunu anlayamadim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: seFaßjk

quote:

Ben de Mebs teyim ama bana uzun dönem çıktı. Var mı buralarda uzun dönem Mebs e çıkan bir arkadaş....

Ben varim uzun donem mebse cikan ayrica tlf. Snt. Op. Cvs die bi aciklama da var bunun ne oldugunu anlayamadim :)

Yedek subay adayı mısın sen de??
  • Lan ben sülüsü alırken para vermediler. 74 tl yazıyordu üstünü çizdi komutan ;) hayirdir daha girmeden içeri noluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yok degilim normal er olarak gidiorum biraz gec gidiorum ama 87 liyim ben :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok degilim normal er olarak gidiorum biraz gec gidiorum ama 87 liyim ben :D

Telefon santral operatörü olması lazım açılımı

• quote:

Orijinalden alıntı: yakupkan

Lan ben sülüsü alırken para vermediler. 74 tl yazıyordu üstünü çizdi komutan ;) hayirdir daha girmeden içeri noluyo

dostum o parayı alacaktın nasıl almadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

quote:

Lan ben sülüsü alırken para vermediler. 74 tl yazıyordu üstünü çizdi komutan ;) hayirdir daha girmeden içeri noluyo

hehe vermediler:D ben tek değil 3 arkadaş gittik vermediler.. ih ih :D

ben ne yerdim la o parayı
  • quote:

quote:

quote:

ben yerinde olsam şikayet ederdim çünkü o para senin hakkın dostum bu arada sülis de aa -a arızalı ne demek dostum sende de bu yazıyor mu

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben yerinde olsam şikayet ederdim çünkü o para senin hakkın dostum bu arada sülis de aa -a arızalı ne demek dostum sende de bu yazıyor mu

dostum silüs dediğin kapalı zarf değil mi? arızalı nerde yazıyo ? ayrıca silüs üstüne zımbalanan bir kağıtta şunlar yazıyor.
    2.yükümlü ilgi (c) emir gereğince erzurum merkez komutanlığı bünyesindeki kabul toplama merkezi vasıtasıyla sivil havayolu ile ücretsiz taşınacağından yol iaşe bedeli ödenmemiştir.

iyide ben kendim gitcem dedim. bu ne şimdi alırkende okuyamadık ama burda gördüğüm herkese böyle yaptılar

• vallaha silüs tam olarak kapatmamışlar bende açtım baktım. Sen uçakla mı gidiyorsun o zaman uçak biletin bedava dostum.
  • malatyadan giden var mı beyler???
  • quote:

vallaha silüs tam olarak kapatmamışlar bende açtım baktım. Sen uçakla mı gidiyorsun o zaman uçak biletin bedava dostum.

Ya dostum bilmiyorum ki. Normal giderim ben ya. Actım sordum bizi yazmışlar ktm ye. Ama ankara oldugundan zorunda değiliz. Ama okadar da dedik ya biz ktm istemiyoruz. Tek gideriz diye ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzm

malatyadan giden var mı beyler???

ben ben ben acemi birlik mi yoksa usta mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogzm

malatyadan giden var mı beyler???

ben ben ben acemi birlik mi yoksa usta mı

acemi kardeşim usta birliğim d.bakır ergani özelden görüşelim..
  • secher S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Ben 14 ağustosda Sabah sabiha gökçeden gidicem.. Eğer buradan gidicek başka arkadaşlar varsa tanışalım..

ACEMİ : MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH./ANKARA MAMAK

USTA : KR.HVCL.OKL.KH./ANKARA YENİMAHALLE

İkametgah : İstanbul
  • sametkenan S kullanıcısına yanıt
    acemilik ve usta birliklerimiz aynı,

14'ünde sabiha'dan 12.50 uçağı ile gidiyoruz 3 kişi, sonra havalanında bir kaç kişi daha olacak, oradan da taksi tutup mebs'e gidicez. facebook da grubumuz var katıl sende, profil linkini mesaj at bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: dengedenge1

Arkadaşlarım öncelikle hepinize hayırlı olsun. Mamakta çalışıyorum isim vermicem. merak ettikleriniz olursa sorun geldiğinizde görüşcez zaten :)

Yanımıza eşya olarak neler almamız lazım çoğu şey kantinde var deniliyor?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.