Şimdi Ara

352. DÖNEM MEBS OKULU VE EĞT. MRK. MAMAK/ANKARA (100 KİŞİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
7
Favori
37.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    akhisardan gideceğim hocam ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: memodell

quote:

Orijinalden alıntı: axilik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdarakyol

Samsun'dan gelecek arkadaş var mı?

Ben varım. Acemilik ve ustalık burada.

Var benle 2 kişi Çarşamba'dan gidiyoruz. Benim de acemilik ve ustalık burada.

Vay sende bahtsız bedevilerdensin demek. Eğitim çavuşu olacağız ona göre hazırlanın.

Ankara yolculuk neyle olacak arkadaşlar? Ben 14'ün de sabah uçağıyla geliyorum nasipse.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vay sende bahtsız bedevilerdensin demek. Eğitim çavuşu olacağız ona göre hazırlanın.

Ankara yolculuk neyle olacak arkadaşlar? Ben 14'ün de sabah uçağıyla geliyorum nasipse.

Ben otobüsle geleceğim. 5 buçuk 6 saat sürüyor. Pek yorucu olmaz.

• ACEMİ :MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH./ANKARA MAMAK

ESAS BİRLİĞİ : MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH./ANKARA MAMAK

iKİSİ AYNI OLAN YOK MU ARKADAŞALAR
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben otobüsle geleceğim. 5 buçuk 6 saat sürüyor. Pek yorucu olmaz.

bu arada ekleyebilirsiniz arkadaşlar. tanışalım birliğe gitmedenhttps://www.facebook.com/serdarakyol

• arkadaşlar sevk tarihi şöyle ben bugun sordum şans eseri sulisi aldım sevk tarihi edevlette yazan şu manaya geliyormuş memurun dediğini aktarıyorum eğer şubeye askerlk şubesine 15 inde giderseniz birliğe katılma tarihi 17 si oluyormuş o sevk tarihi yani şubeyle alakalı ben 12 sinden önce gittiğim için katılma tarihini14 ağustos verdiler yani benim anladığım misal size bir gün yol verse sizde 15 inde sevk isteseniz katılma tarihiniz 17 oluyor tabi kesin bilgi değil memurlara ne kadar güven olur biliyosunuz başka başka soluyorlar uyarayım siz genede sorun vebalini almayayım bilgi olarak paylaştım.
  • serdarakyol S kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar havaalnından ulaşım zor diyorlar onun için otobüsle gitmeyi öneriyorlar siz bilginiz varsa paylaşın otogardan metro kızılay sonra minubüs
  • yasin45230 Y kullanıcısına yanıt
    uçakmı otobüsmü :) hayırlısı olsun devrem nediyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: webteam

arkadaşlar havaalnından ulaşım zor diyorlar onun için otobüsle gitmeyi öneriyorlar siz bilginiz varsa paylaşın otogardan metro kızılay sonra minubüs

Orada bir arkadaşım var bana o konuda yardımcı olacak. Bana öyle bir şey söylemedi. İnternetten baktığım kadarıyla da havaalanı ile mamak arası 30-35 km gösteriyor. Çok sıkıntı olur gibi gelmiyor bana
  • serdarakyol S kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • Arkadaşlar ankara'ya uçakla geldiğiniz takdirde Havaş(10tl idi en son) veya ego otobüsü(tam hatırlamıyorum ama havaştan ucuztu :) ) ile aştiye 40-45 dk (bazen trafik oluyor uzuyor yol tabi) sürer...
    Aşti'den sonra yolu zaten arkadaşlar yazmışlar. uçakla gelebiliyorsanız sizin için rahat olur derim ben; ulaşım olarak tek farkı 1 tane fazla otobuse bineceksiniz..
  • arkadaşlar selam,

Şimdi şubeden geliyorum sülüsümü aldım, 14 agustosta teslim oluyorum inşallah.

Yalnız bişey soracagım ben şimdi otobüsle gelecem.AŞTİ'de askerler topluyor mu yeni gelenleri,ben kızılaya inip bir arkadaşla buluştuktan sonra teslim olmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SınıfOgretmeni

ACEMİ :MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH./ANKARA MAMAK

ESAS BİRLİĞİ : MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH./ANKARA MAMAK

iKİSİ AYNI OLAN YOK MU ARKADAŞALAR

Bendensin tertip
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gkhn

arkadaşlar selam,

Şimdi şubeden geliyorum sülüsümü aldım, 14 agustosta teslim oluyorum inşallah.

Yalnız bişey soracagım ben şimdi otobüsle gelecem.AŞTİ'de askerler topluyor mu yeni gelenleri,ben kızılaya inip bir arkadaşla buluştuktan sonra teslim olmak istiyorum

Toplama diye bir şey yok bildiğim kadarıyla. Kendin gidip teslim olursun istediğin şekilde.
  • Bu yaştan sonra nasıl çekilir bu askerlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devrem hic dusunme bence yas cok oldu az oldu hepimiz tertipiz devreyiz
    352. DONEM 1.GRUP ACEMİLİK MEBS MAMAK ANKARA

• quote:

Orijinalden alıntı: murat.y87

devrem hic dusunme bence yas cok oldu az oldu hepimiz tertipiz devreyiz
    352. DONEM 1.GRUP ACEMİLİK MEBS MAMAK ANKARA

Nizamiyenin kapisindan girerken şartelleri indircez artık yapcak bsy yok

• Nizamiyeden girerken mantığınıza el sallayın. Ha bir de varsa sorgulamacı kimliği de bir köşeye bırakın orada yük yapmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobe01

yok kardeşim ben yarın sorucam formdan yazarım son günü..

Üstad Adana seyhandaki askeralma bölge başkanlığını görmüşlüğün duymuşluğun var mı ? nasıl bi yerdir
  • webteam kullanıcısına yanıt
    otobus otobus ucak baktımda uygun yok ya
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.