Şimdi Ara

352. DÖNEM MEBS OKULU VE EĞT. MRK. MAMAK/ANKARA (100 KİŞİ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
7
Favori
37.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • veee bu akşam asker eğlencemden sonra yarın mamak..tüm askerlerimize hayırlı teskereler arkadaşlar :)kısa dönem de desek poşet de deseler askerlik sonuçta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

beyler nizamiyeden öğlen arası yada akşam girmeyin sabah girin nekadar erken girerseniz üst ,baş, koğuş, gideceğiniz bölük ayarlanır yoksa beklersiniz bide saç traşı olun yoksa bide ona sıraya girersiniz...

Mebs' te acemilik yapmış birkaç tanıdığım 2-3 gün sivil dolarşın, kalabalık zaten orası; kayıt işlerinin bitmesi uzun sürer dedi,ben de 4-4 buçuk gibi teslim olacağım.Herkese hayırlı tezkereler diliyorum, hayırlısıyla su gibi gidip su gibi gelmek dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızılaydan gidecekler 329 ego (60evler) otobüsleri gidiyormuş MEBS'e , haberiniz olsun . 329'a ssk işhanının önünden binilebiliyormuş , ben de yarın tam öğrenecem yerini :) altta durakları da görebilirsiniz

http://www.yoltarifi.com/ego-329-hareket-saatleri-ekin-mh-60-evler-kizilay-ankara-guzergahi--r
  • Sabah ben de geliyorum kısmetse. Herhalde 1 gibi falan girerim ben de eğitim birliğimize. :)

Hepimize hayırlı olsun. Sorunsuz bir şekilde gider geliriz inşallah.
  • Arkadaşlar özellikle eğitim cavuşu olanlar askerliğiniz nasıl gidiyor öğrenebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mEBs e gidicekler otogardan yani aşti den metro ile dikimevine gidip ordan minibüs yada taksiyle kısa sürede oraya ulaşabilirsiniz.kışlanın olduğu yer 60evler diye geçiyor .Acemiliği orda yapmıştım .
  • Kart Olayı Daha Güvenli Oldugu İçin Çünkü Askerler Kantinle İlgeleniyor nakit yok ihtiyaclarınızı dışardan karsılayın bence telefonunuzu getirin ben esnafım orda emanete bırakabilirsiniz ama içeriye alamazsınız alacagınız malzemeleri abartılı yerlerden almayın aradığınız butun ihtiyaclarınız var zaten askeri malzeme olrak mamakta tek askeri malzeme satan yer bnm

Googleden bakabilirsiniz. Curcuna Cafe & Askeri Malzeme
    iletişim bilgilerini felan görebilirsiniz.
    yalan yanlış kişilere kanmanızı istemem

Askeri Malzeme ile işinize yarıyan herşeyi bulabilirsiniz hemde uygun fiyata tanıdıklarınız felan varsa firmamızın güvenilirliğini sorabilirsiniz.
    gerçi google'den yazınca da cıkar :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.