Şimdi Ara

352. DÖNEM MEBS OKULU VE EĞT. MRK. MAMAK/ANKARA (100 KİŞİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
7
Favori
37.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Harun, Kütük:Samsun/Çarşamba, İkamet: Bitlis/Ahlat. Meslek: Sınıf Öğretmeniyim Yas: 26
  • MMMONUR M kullanıcısına yanıt
    Onur merhaba diğer forumdada yazdım ama ben İzmir e düştüm, harita bölümüm selçuk mezunuyum bende 2008, senin mezuniyet kaç? şubeler hakkında bende meraktayım neler yapacağız ne olacak kestiremiyorum araştırmak istiyorum, sizin komşudan bilgi almadın mı @MMMONUR
  • energyzer01 E kullanıcısına yanıt
    Memleket antalya, antalya'da yaşıyorum.
    Bu arada bölümler nedir, benim bilgisayar mühendisliği, sanki ortak nokta o gibi geldi. Sizlerin nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eedeplasman

Onur merhaba diğer forumdada yazdım ama ben İzmir e düştüm, harita bölümüm selçuk mezunuyum bende 2008, senin mezuniyet kaç? şubeler hakkında bende meraktayım neler yapacağız ne olacak kestiremiyorum araştırmak istiyorum, sizin komşudan bilgi almadın mı @MMMONUR

Hocam merhaba,

Bizim başkanımizin (Adapazarı'ndan) bahsettiği akrabası sensin galiba. Gercekten dünya küçükmus. Işyerinde hakkında konuşurken halbuki burada da aynı yere yaziyormusuz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eedeplasman

Hocam merhaba,

Bizim başkanımizin (Adapazarı'ndan) bahsettiği akrabası sensin galiba. Gercekten dünya küçükmus. Işyerinde hakkında konuşurken halbuki burada da aynı yere yaziyormusuz :)

• gaashnak kullanıcısına yanıt
    Selam İzmirden gidiyorum dostum. Katılım tarihim 14ü. Yol parası 72,24tl (kuruşu kuruşuna) veriyorlar. İzmirden bir pegasus birde anadolu jet uçuyor. Ben Anadolujet 8:55 uçağına kişi başı 104 tl verdim.

Bu arada ingilizce dil belgen veya yüksek var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executioner -- 27 Temmuz 2013; 9:43:21 >
  • TSK İSTH.OKL.K.LIĞI/ANKARA YENİMAHALLE KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

vay be burdA bi tek ben varım herhalde :)
  • secher S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam evet ben dün konuştum seninde ankara-erzurum olmuş galiba :) Hayırlı uğurlu olsun iyi olur inş. dün onada dedim ankara için yapılabilecek birşey varsa bilgin olsun yardımcı olurum. belki aynı bölükte oluruz :)
  • energyzer01 E kullanıcısına yanıt
    Maşallahımız var :) Ben de İstanbul-Fatih'ten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secher

Arkadaşlar forumda değişik konularda MEBS'e acemiliği çıkan arkadaşların olduğunu görünce bir konu altında paylaşımı birleştirmek ve bulduklarımın usta birliklerini de yanlarına yazmak istedim. Listeyi oluştururken 352. Dönem ana konuda listeyi devam ettiren arkadaşlardan da yararlandım. Teşekkürler onlara da.

Konuyu mümkün olduğunca güncel tutmaya çalışacağım.

İnşallah herkesin askerliği hayırlı geçer. Tez zamanda biter.

Eski MEBS Mamak Konusuhttp://forum.donanimhaber.com/m_51527867/tm.htm
    352. Dönem Ana Konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_72488058/tm.htm
    Donanım Haber Genel Anketi:http://anketform.com/a/4faf7d (Aynı yere çıkanları bu anet açıklanınca öğrenebilirsiniz ana konudan.)

Not: Parantez içinde yazanlar usta birlikleri. Yanlışlık varsa düzeltebiliriz.

1) secher (K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 3'ÜNCÜ MÜHT.BLG.K.LIĞI 34'ÜNCÜ MÜHT.BL./ERZURUM HORASAN)
    2) donanıMüdavim (SİVAS ASKERALMA BÖLGE BAŞKANLIĞI/SİVAS MERKEZ)
    3) teias8 (KHO ATAT Bölge Birlik Komutanlığı URLA/İZMİR)
    4) trgy2534 (KASTAMONU ASKERALMA BÖLGE BAŞKANLIĞI/KASTAMONU MERKEZ)
    5) moko_coke (TSK İSTH.OKL.K.LIĞI/ANKARA YENİMAHALLEKuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI)
    6) akıncı0606
    7) ozefe
    8) serdarakyol (LOJ.DES.K.LIĞI TEKNİK HİZMET BÖLÜK KOMUTANLIĞI ÇANKAYA/ANKARA)
    9) theblacktt
    10) pikame
    11) tappo22
    12) eedeplasman (İZMİR İNŞAAT EMLAK BÖLGE BŞK.LIĞI/İZMİR KONAK)
    13) foztas (3'ÜNCÜ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A.OR.BLG.MU.SİS.TB. 3'ÜNCÜ BLG.MU.SİS.BL./ERZİNCAN MERKEZ)
    14) sonofbacchus (BURSA NİLÜFER ASKERLİK ŞUBESİ)
    15) inler (3'ÜNCÜ OR.K.LIĞI ULŞ.OTO A.K.LIĞI KIŞLA HİZ.TK./ERZURUM AZİZİYE Sınıf: İSTIHKAM)
    16) eerrkk (Kırıkkale Yahşihan)
    17) MMMONUR (istanbul inşaat emlak daire başkalığı istanbul üsküdar)
    18) feciratayol (K.EĞT. VE DOK.K.LIĞI KH. VE DES.KT.GR.K.LIĞI KH./ANKARA ÇANKAYA)
    19) sulocanxxx (K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2'NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 24'ÜNCÜ MÜHT.BL./DİYARBAKIR ERGANİ)
    20) 7gkhn (4'ÜNCÜ KR.HVCL.A.HİZ.DES.TB.KH. VE KH.BL. MEBS TK./İSTANBUL KARTAL)
    21) PrmthS (İzmir Gaziemir)
    22) mopsus (İzmir Konak)
    23) Executioner (1'İNCİ KR.HVCL.A. HİZ.DES.TB.KH. VE KH.BL./ANKARA YENİMAHALLE)
    24) lanarth (BURSA ASKERALMA BÖLGE BAŞKANLIĞI/BURSA NİLÜFER)
    25) translate2011 (3'ÜNCÜ OR.İS.SVŞ.TB. 1'İNCİ İS.SVŞ.BL./ERZİNCAN MERKEZ)
    26) n0sferatu (28'İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.TK./ANKARA MAMAK)
    27) memodell (MEBS ANKARA)
    28) gsk_1905 (İZMİT İNŞAAT EMLAK BÖLGE BŞK.LIĞI/KOCAELİ MERKEZ)
    29) PoToMuchTo (K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2'NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 24'ÜNCÜ MÜHT.BL./DİYARBAKIR ERGANİ)
    30) jeoben (Aydın Askeralma Bölge Başkanlığı/AYDIN MERKEZ)
    31) sinnan (KR.HVCL.OKL.KH./ANKARA YENİMAHALLE)
    32) atamanbasar (DİYARBAKIR İNŞAAT EMLAK BÖLGE BŞK.LIĞI/DİYARBAKIR MERKEZ)
    33) 01grg01 (3'ÜNCÜ OR.KH.DES.GR. EMN. VE MHF.BL./ERZİNCAN MERKEZ)
    34) malkoc_torunu (KR.HVCL.OKL.KH./ANKARA YENİMAHALLE)
    35) exclusive13 (GNKUR.GENSEK TSK FOTO FİLM MRK.K.LIĞI/ANKARA ÇANKAYA)
    36) aliozdas (OSMANİYE/TOPRAKTEPE)
    37) MahirMert07 (K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2'NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 26'NCI MÜHT.BL.K.LIĞI/MERSİN MERKEZ)
    38) ekiiinnn (K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 3'ÜNCÜ MÜHT.BLG.K.LIĞI 35'İNCİ MÜHT.BL./MUŞ MERKEZ)
    40) bonosi (45'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI/BİLECİK BOZÜYÜK)
    41) aneursym (K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI TB.TİPİ KIŞLA HİZ.BRL./KIRIKKALE MERKEZ)
    42) captainengin (KR.HVCL.OKL.KH./ANKARA YENİMAHALLE)
    43) sefo27 (ATICILIK VE UZMAN NİŞANCI EĞT.BRL.K.LIĞI (ATUNEB)/ANKARA MAMAK)
    44) aciz23 (3'ÜNCÜ OR.KH.DES.GR. EMN. VE MHF.BL./ERZİNCAN MERKEZ)
    45) UNFORGIVEN54 (1'İNCİ KR.HVCL.A. HİZ.DES.TB.KH. VE KH.BL./ANKARA YENİMAHALLE)
    46) edipdincer (ANKARA İNŞAAT EMLAK BÖLGE BŞK.LIĞI/ANKARA ÇANKAYA)
    47) serdarsdu (Çankaya ankara Pers isl daire Başkanlığı)
    48) gaashnak (28'İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) TNK.TB. KH. VE KH.BL./ANKARA MAMAK)
    49) hayalet cevher (GNKUR. MEBS VE SİBER SAVUNMA K.LIĞI ANKARA ÇANKAYA)
    50) drprens
    51) mawice (ANITKABİR KOMUTANLIĞI ÇANKAYA/ANKARA)
    52) eLmrCh (GNKUR.BASIMEVİ MÜDÜRLÜĞÜ/ANKARA ÇANKAYA)
    53) yakupkan (KR.HVCL.K.LIĞI KH. VE DES.BL./ANKARA YENİMAHALLE)
    54) mustaa27 (KR.HVCL.OKL.KH./ANKARA YENİMAHALLE)
    55) energyzer01 (KR.HVCL.OKL.KH./ANKARA YENİMAHALLE)
    56) kimbuyaa (K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2'NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 25'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI/OSMANİYE TOPRAKKALE)
    57) cerant (1'İNCİ KR.HVCL.A. HİZ.DES.TB.KH. VE KH.BL./ANKARA YENİMAHALLE)
    58) webteam (K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHİMMAT K.LIĞI KH.BL./KIRIKKALE MERKEZ)
    59) hince46 (1'İNCİ KR.HVCL.A. HİZ.DES.TB.KH. VE KH.BL./ANKARA YENİMAHALLE)
    60) BRHNKNK (2'NCİ KR.HVCL.A. MEYDAN HRK.TB. MEYDAN BKM.ONR. VE İŞL.BL./MALATYA MERKEZ)
    61) captan6 (K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 1'İNCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 12'NCİ MÜHT.BL./İSTANBUL ÇATALCA)
    62) sexcukgs (KHO BEDEN EĞİTİM VE SPOR (BES) GR.BŞK.LIĞI/ANKARA ÇANKAYA)
    63) Artehlus
    64) blostomer (KR.HVCL.OKL.KH./ANKARA YENİMAHALLE)
    65) fatih9055 (yenimahalle)
    66) axilik (KR.HVCL.OKL.KH./ANKARA YENİMAHALLE)
    67) gknsrn (ADANA ASKERALMA BÖLGE BAŞKANLIĞI/ADANA SEYHAN)
    68) makel85 (K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 4'ÜNCÜ MÜHT.BLG.K.LIĞI 48'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI/GİRNE)
    69) halilcankut (3'ÜNCÜ KR.HVCL.A. MEYDAN HRK.TB. MEYDAN HAREKÂT BL./İZMİR GAZİEMİR)
    70) omar little (ERZURUM ASKERALMA BÖLGE BAŞKANLIĞI/ERZURUM MERKEZ)
    71) dex_ter_06 (ERZURUM ASKERALMA BÖLGE BAŞKANLIĞI/ERZURUM MERKEZ)
    72) fatih53533 (28'İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K.YRD.LIĞI TOP.TB. 1'İNCİ 155/39 MM.LİK K/M OB.BT./ÇANKIRI MERKEZ)
    73) umit_90 (Izmir Gaziemir)
    74) luciaan (YENIMAHALLE)

İstanbul'dan gidecek olan tertipler organize olalım aynı uçakla gidelim la :D

• İstanbul'dan gelecek olan arkadaşlara sesleniyorum haftaya bir buluşma düzenleyelim gitmeden birbirmizi tanıyalım, orda birliğin içinde "forum donanım"dan mısın diyerek birbirimizi aramaya çalışmayalım :)) İstanbul'dan gelcekler ne diyorsunuz olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkoc_torunu

İstanbul'dan gelecek olan arkadaşlara sesleniyorum haftaya bir buluşma düzenleyelim gitmeden birbirmizi tanıyalım, orda birliğin içinde "forum donanım"dan mısın diyerek birbirimizi aramaya çalışmayalım :)) İstanbul'dan gelcekler ne diyorsunuz olur mu?

10 numara olur bencede hem sohbet muhabbet hemde tanılmış oluruz
  • Eğitim Birliği MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH./ANKARA MAMAK

Esas Birliği2'NCİ KR.HVCL.A. MEYDAN HRK.TB.KH./MALATYA MERKEZ

ikamet yeri: Nevşehir

tertiplere selam bayaği çoğuzzz:)
  • Herkese slmlar arkadaşlar.

Eğitim Birliği : MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH./ANKARA MAMAK

Esas Birliği : K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2'NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 26'NCI MÜHT.BL.K.LIĞI/MERSİN MERKEZ

Sınıf:Bakım

Memleket :Antalya Branş:Sosyal Bilgiler Öğrt... Usta birliğinde Mersin Merkez yazmasına rağmen Tarsus'un Yenice Beldesine 10 km uzak bi köymüş galiba

Mühimmat bakımcılar ne iş yapar rahat mıdır değil midir?Bilgisi olan arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • Arkadaslar 28. Mknz p. Tug kh. Ve kh. Tk. K.ligina dusen arkadaslar ozelden bana ulasin. Geleceginiz yerde sizi bekliyorum. Bizim takima duseceksiniz, bilgi vereyim size istediginiz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: malkoc_torunu

İstanbul'dan gelecek olan arkadaşlara sesleniyorum haftaya bir buluşma düzenleyelim gitmeden birbirmizi tanıyalım, orda birliğin içinde "forum donanım"dan mısın diyerek birbirimizi aramaya çalışmayalım :)) İstanbul'dan gelcekler ne diyorsunuz olur mu?

Anadolu yakasinda her yer bana uyar

• Sorusu olan varmı =) 349 kd p.onb burak =)
  • Emre.

ACEMİ : MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH./ANKARA MAMAK

USTA : KR.HVCL.OKL.KH./ANKARA YENİMAHALLE

İkametgah : İstanbul
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystire

Emre.

ACEMİ : MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH./ANKARA MAMAK

USTA : KR.HVCL.OKL.KH./ANKARA YENİMAHALLE

İkametgah : İstanbul

Hoşgeldin aramıza tertip. Buluşma düzenlicez haftaya gelirsin değil mi tanışmak için.
  • malkoc_torunu M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar benim ikametgah ankara olsada istanbulda çalışıyorum bu hafta istanbuldayım bende gelebilirim buluşmaya hemde ankarada sizlere yardım edeceğim bir durum olursa yardımcı olurum @malkoc_torunu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.