Şimdi Ara

352. Dönem Polatlı MESLEK KURASI Çıkan Yedek Subay Adayları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
27.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wolfet W kullanıcısına yanıt
    sen sağol kardeşim. sülüste direk teslim tarihi yazıyor zaten. ben bugün aldım. 28.07 son teslim tarihim. asteğmen maaşı da bizim grupta 2200-2300 civarı alırız diye biliyorum.
  • eğer "meslek kurası" yazıyorsa kesinkes 18 gündür. son teslim tarihi neyse o gün teslim olun. şubeden öyle dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multihacker42

eğer "meslek kurası" yazıyorsa kesinkes 18 gündür. son teslim tarihi neyse o gün teslim olun. şubeden öyle dediler.

ayın kaçında yemin töreni olur dersiniz
  • Arkadaşlar telefon konusunda birşey paylaşmak istiyorum;
    ben telefonu götürmekten vazgeçtim. Hattım da vodafone, faturalı 1500 dk var. O yüzden teli evde bırakıp, ankesörleri aratmayı düşünüyorum. Sizde öyle yapabilirsiniz. İsterseniz Türk Telekom'un Aile Kartı var, kontorü bitmiyor, ait olduğu sabit hatta yazıyor faturayı. Aynı şekilde, ankesörlarda kredi kartlarıda geçiyormuş, düşük limit olan bir kart getirebilir ya da limitini düşürebilirsiniz.

Saygılar, selamlar
  • kanımca 18-20 arası bir gün yemin törenimiz olabilir. daha erkende olabilir 1-2 gün önce yani.
  • Sagol kardesim..baya bilgi sahibi oldum sayende..suluste goturulmesi gereken ve yasak olan seyler yaziyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfet

Sagol kardesim..baya bilgi sahibi oldum sayende..suluste goturulmesi gereken ve yasak olan seyler yaziyor mu?

sülüste yazmıyor ama yanında bir çıktı veriyorlar onda yazıyor. netten indirdim isterseniz buraya link atarım
  • Buyrun arkadaşlar. burdaki bilgiler yardımcı olur size. Şubede aynısını veriyorlar zaten

https://pertem.kkk.tsk.tr/brosur/ydsbbirlik/Top%C3%A7u%20ve%20F%C3%BCze%20Okl.K.l%C4%B1%C4%9F%C4%B1.doc
    wolfet kardeş zorunlu kullandığın haricinde ilaç falan yasak. yiyecek içecek yasak. ben kendimi her türlü hazırladım. 18 gün inşallah dişimizi sıkacağız, sonra bitecek inşallah. :)

Orada birbirimize destek olursak tatil gibi gelir, yeterki aramızda soğukluk ve fesatlık olmasın.
    Tabi tabi bulunduğun ilde her türlü ev tutabiliyorsun, hatta bir tanıdığa senin için sordum, evlilik durumu olunca lojmanlarada başvurabiliyormuşunuz, dağıtıma gittikten sonra ilk iş lojman sırasına girsin dedi o arkadaş.
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    kardesim ekteki word sayfasinda topcu birliginin kuallarindan bahsediyo , ben karamürsele gidecem meslekçi olarak , bizede baslik karamürsel olup ayni kural kagidinimi vercekleracaba :)
  • Kardesim cok sagol..
    İnsallah askerlik guzel gececek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleem_ju

kardesim ekteki word sayfasinda topcu birliginin kuallarindan bahsediyo , ben karamürsele gidecem meslekçi olarak , bizede baslik karamürsel olup ayni kural kagidinimi vercekleracaba :)

yüksek ihtimal dediğiniz gibi aynı kağıdı verirler
  • Arkadaşlar bana da Polatlı çıktı, meslek kurası ve havacıyım.

Ben sülüs dediğiniz belgeyi almadım, pazartesi direk Polatlı'ya gidip birliğe gitsem olmuyor mu? Önce bir yerden bi belge mi almalıyım? Belge almam gerekliyse haftasonu kapalı olur ayrıca, o işi nasıl halledebilirim.
    Bu sülüs dediğiniz belgeden yeni haberim oldu da telaş yaptım şimdi, durduk yere cezaya falan gelmeyim :/
  • Koşan balık dosya çok faydalı olmuş. teşekkür ederiz grup adına sana. :) bu arada bizim direnay, 352döneme falan ne çıkmış, bilgin var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multihacker42 -- 26 Temmuz 2013; 23:58:57 >
  • Kardeş sülüs olmadan birliğe teslim olamazsın, sülüsün yeni adını sevk kağıdıdır. Elinde sevk kağıdı olmadan bir askeri birliğe sokmazlar. O senin bir nevi künyendir. Ama şu olur, en kötü ihtimal polatlı daki askerlik şubesinden alıp teslim olursun, ama sen sakata atma pazartesi sabah 8 de direk kendi şubende ol. Bir şekilde sülüsünü alıp işini halletmeye çalış, bak burdaki birçok kişi bende dahil cumartesi-pazar teslim oluyoruz.
    Saygı ve hürmetlerle
  • multihacker42 M kullanıcısına yanıt
    Bende üzerinde sevk öncesi hazırlık işlem formu yazan bi belge var. Sülüs dediğinin üzerinde ne yazıyor? Bu belge değil di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfet

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

Orijinalden alıntı: YEKTA61

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

Orijinalden alıntı: YEKTA61

Oncelikle hepinize hagirli olsun arkadaslar.Ayni yere benimde erkek arkadasim dustu oda meslek kurasi olarak.Fakat arkadaslar bu teslim olma tarihiyle ilgili herkese farkli seyler soylemisler oncelikle bunu netlestirelim.Benim erkek arkadasim 2 kere sordu teslim olma tarihi 12-13 agstozmus.25-29 zunda teslim olacaklar saglikcilar icin gecerliymis subeden boyle denildi kendisine.Birde bisey merak ediyorum bu 18 gunluk egitim bittikten sora dagitim nasil olucak kura cekilecek felan deniliyor ama bu cekilecek kura yerleri nasil belirleniyor nereler cikiyor genelde dogu cikma olasiligi nedir.

Hocam ağustosta geliyorsa meslekçi değildir. Meslekçi çıkanlar 3-4 gün içinde orada olacak.. Ağustosta polatlıya gelecekler 18gün değil. 2büçük ay eğitim alıcak. bnz.Asal

Hayr bransına meslek kurasi yaziyor

Ozaman eğitimi 2büçük ay sürecek hocam. Bittiiği zaman kura ile dağıtılıcaz inş

hocam ben de branş kısmında meslek kurası yazıyor nasıl 2.5 ay acemilik..
    benim 29 temmmuz son gün sülüsü almam için..
    biz de 1 ay değil mi ya eğitim..kafam karıştı..

Karışacak birşey yok :) eskiden meslek kurasına bu kadar mühendis almıyorlardı, dolayısıyla şubedekilere meslek kurası deyince hemen sağlıkçı mısın diyorlar. e devlet sonucunuzda eğer sevk bitiş 29 temmuz gözüküyorsa kesinkes meslek kurasıdır, ama eğer 15 ağustos ise takım komutasınızdır.
    Saygı ve hürmetlerimle

• Arkadaşlar 28 temmuz katılış tarihim.Siz değerli arkadaşlarla görüşmek üzere
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.