Şimdi Ara

352. Dönem Polatlı MESLEK KURASI Çıkan Yedek Subay Adayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
27.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun dönem ve meslek kurası çıkan arkadaşları buraya bekliyoruz.

İster PM yoluyla ister buradan bilgilerimizi paylaşıp orada Donanımhaber cilik yaparız artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multihacker42 -- 25 Temmuz 2013; 16:23:58 >

• sevk bitiş tarihi 29 temmuz görünüyor ama şubeden bana 12-13 ağustosta teslim olacaksın dediler. ne yapmam lazım acil cevaplarsanız sevinirim

352. Dönem Polatlı MESLEK KURASI Çıkan Yedek Subay Adayları
  • Paysage kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende yeni şubeden geldim; o memurun boşluğuna gelmiş ya da bilgi sahibi değildir. Biz şu veya bu şekilde 31'ine kadar(yol izniyle) teslim olabilecekmişiz. Yarın sabahtan git sülüsünü al sen. Ama burdaki astsubay bana ne kadar erken teslim olursan o kadar iyi dedi. Ortama alışırsın gibisinden.
    Bu arada senin bölüm neydi?
  • erken gidersen iş kitlerler ,geç gidersen sana uygun askeri kıyafetler kalmayabilir hatta kalmaz işlerin geç biter .onları giyinmesi ayrı dert

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

erken gidersen iş kitlerler ,geç gidersen sana uygun askeri kıyafetler kalmayabilir hatta kalmaz işlerin geç biter .onları giyinmesi ayrı dert

İki ucu b..lu değnek derler ya aynen öle; en iyisi ortayı bulmak lazım.
  • hepinize bol şans dedeler, umarım askerliğiniz kolay geçer :)

bende inşaat mühendisiyim 356. dönemde gideceğim askere yaşta 30 olacak :D . 349. dönem arkadaşlarım (aynı okul mezunu/bölüm) istemeyerek astek oldular, ona göre bende kısa seçersem bana patlar mı diye merak ediyorum. var mıdır burda kısa isteyipte meslekçi astek olan?

ha bu arada hakkariye yolu düşen astek baya bi küfredecek gidince, arkadaşım ağlıyorda gittiğinden beri :) sabah 8 akşam 11 çalış, haftasonu terör bölgesi olduğundan çarşı yok, konteynerda yat (pislik içinde).

diyarbakır,siirt, ankara buralar rahatmış. ankara'ya gideni kırkkaleye geçici görevle atmışlar falan.

her neyse hepinize kolay gelsin.
  • Şube AdıYENİŞEHİR (BURSA)
    AdıALİ
    Sevk Bitiş29/07/2013
    Celp DönemiAĞUSTOS 2013
    Eğitim BirliğiTOP. VE FÜZE OK.K.LIĞI/POLATLI/ANKARA
    Celp Grubu1
    Esas Birliği/KuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    StatüYEDEK SUBAY
    SınıfTOPÇU
    Sevk Başlangıç25/07/2013
    Branşı MESLEK KURASI

Arkadaşlar bu nedir bir bilgisi olan var mı.Mehmetçik dersanesi falan mı biliyo musunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben de edebiyat öğretmeniyim..
    bana da ankara polatlı jandarma genel komutanlığı meslek kurası çıktı..
    bu meslek kurası nedir?
    yani nerelerde bizleri görevlendirecekler..
    bu arada sınıfım topçu...
    kura sonrası ağırlıklı olarak neresi çıkıyor bilen duyan var mı?
  • Meslek kurası olanlar eskideki tabirle 18 gün şimdi bilmiyorum ne kadar en fazla 1 ay acemilik alır meslek kurası yazmayanlarda takım komutanı olur 2.5 ay acemilik alır sınavlarda başarılı olanlar yani %10 a girenler istediği yeri seçer diğerleri kurayla belli olur. Meslek kurası çıkanlar askeriyede kendi bölümleriyle alakalı birimlere genelde yönlendirilir. Bu arada bende polatlıdayım ama 2.5 ay herkese şimdiden hayırlı olsun.
  • banada meslek kurası polatlı çıktı..
    27sinde askeriz artık...

Tarih öğretmiyim ama kadrolu değilim.. Ne iş yaptıracalar bize anlamadım
  • Sınıflandırması buraya çıkan arkadaşlar bilgi paylaşmasa bile en azından çıktığını bildirirseniz PM yazışma imkanımız olur.
  • kim ne zaman geliyor arkadaşlar.. ben sülüsü aldım.. 27sinde ordayım
  • ben de 27sinde alıcam..31inde oradayım inşallah..
    bişeyler öğrenebildin mi hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

banada meslek kurası polatlı çıktı..
    27sinde askeriz artık...

mehmetçik dershanesinde sürekli ders verirsin, arada sırada birliğine gidersin, nöbet tutarsın.

Bizim öğretmen meslekçiler, yoğun çalışıyorlardı ama rahatları yerinde idi Kırklareli'nde....

Sadece Cuma lar boş idi. Pazartesi Fiks nöbetleri vardı, ayda en fazla 3 nöbet tutarlardı

Haftasonun da dolu geçer sanki....ders verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfet

ben de 27sinde alıcam..31inde oradayım inşallah..

27si cumartesi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

banada meslek kurası polatlı çıktı..
    27sinde askeriz artık...

mehmetçik dershanesinde sürekli ders verirsin, arada sırada birliğine gidersin, nöbet tutarsın.

Bizim öğretmen meslekçiler, yoğun çalışıyorlardı ama rahatları yerinde idi Kırklareli'nde....

Sadece Cuma lar boş idi. Pazartesi Fiks nöbetleri vardı, ayda en fazla 3 nöbet tutarlardı

Haftasonun da dolu geçer sanki....ders verirsin.

Saolun hocam bilgiler için.

Dediğiniz gibi olursa dersane tecrübesi olur güzelde olur..işimize yarar gelecek te

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolfet

ben de 27sinde alıcam..31inde oradayım inşallah..

27si cumartesi hocam

pardon hocam 29 diyecektim yani pazartesi..
    sevk evrakını bugün alsam en geç ne zaman birliğe katılabilirim biliyor musunuz?
    ben edebiyat öğretmeniyim de acaba meslek kurasında biz nerede çalışıyoruz mehmetçik dershanesinde mi?
    kurada nereler çıkması daha yüksek ihtimal..
    yedek subay olduğumuzda askeriyede mi ikamet ediyoruz..dışarıda ev tutabiliyor muyuz..? bunu duyduğum için soruyorum..

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    ekşi den alıntıdır

"en şanslı grup öğretmenlerdir. çünkü istanbul, ankara, izmir, bursa ve balıkesir dışında gidebilecekleri yer yoktur, zira askeri okullar sadece bu illerdedir."
  • wolfet W kullanıcısına yanıt
    wolfet kardeş, devlet asteğmenlere ücret karşılığı (eğer varsa) misafirhane (günlüğü 3-6 tl) imkanı sunuyor. onun dışında kendin evde tutabiliyorsun. ama garnizon dışı(yani il-ilçe dışı) olamaz. mesela izmitte görevlisin sakarya 30 km fakat sakarya dan ev tutamazsın gibi...

çalışma yerlerine gelince; öğretmenler için ekşide birşey gördüm.

"en şanslı grup öğretmenlerdir. çünkü istanbul, ankara, izmir, bursa ve balıkesir dışında gidebilecekleri yer yoktur, zira askeri okullar sadece bu illerdedir."
  • multihacker42 M kullanıcısına yanıt
    hocam çok sağolasın..
    ben evliyim onun için böyle bir soru sordum..
    mesela bursa çıktı diyelim kurada garnizonun bulunduğu yerde tutabiliyorz yani..o ilde yani..di mi?
    bir de ben okula dilekçe vericem aylıksız izin için..
    bugün sülüsü alsam ne zaman birliğe katılmam gerekir.?
    asteğmen maaşları hakkında bişey biliyor musun hocam..
    çok sordum kusura bakma..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.