Bildirim
370. Dönem Tuzla Piyade Okulu Yedek Subay
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Hocam siz meslekçisiniz. Çok bilgim yok ama topçu oluyorsunuz. Benim kol komutanı sanırım tim karakol gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar benim biladerin tuzla çıktı..inşaat mühendisliği...merak ettiğim burdamı kalacak hep..yoksa 1,5 ay sonra başka yeremi gidecek..bilgisi olan varmı..
Hocam meslekçi gidenler yaklaşık bir ay eğitim alıp dağıtıma gidiyor. Ben gibi tim komutanı olanlar ise 2.5 ay eğitim alıp dağıtılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KadoDayı
Hocam meslekçi gidenler yaklaşık bir ay eğitim alıp dağıtıma gidiyor. Ben gibi tim komutanı olanlar ise 2.5 ay eğitim alıp dağıtılıyor.
anlamadığım..meslekçi olup Kütahya çıkanda var istanbul çıkanda var..böyle olduğuna göre acaba dağıtım olmayıp ordamı kalacaklar yoksa..kesin dağıtıma çıkarlarmı.. -
Aynen mesleki oluyormusuz bildiğim kadarıyla dağıtım oluyor ama aynı yerde kalma ihtimali de var
Aynen meslekçi olanlar 1 aylık eğitim sonrası usta birliğine gidiyor.
Dediğiniz gibi aynı yer de olabilir farklı bir yer de.
Eğitim sonrası belli olacak.
Arkadaşlar whatsaap grubu linki katilalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Hocam siz meslekçisiniz. Çok bilgim yok ama topçu oluyorsunuz. Benim kol komutanı sanırım tim karakol gibi
dostum bende de muv. özelliği kol.k yazıyor pc mühendisiyim senin de mi aynı? -
İşletme mezunuyum hocam
quote:
İşletme mezunuyum hocam
bu kol.k takım komutanı tarzı bişi mi yoksa meslekçi fln olabiliyor mu? bir bilgin var mıdır? -
Hocam bende aynı şekilde gidiyorum meslek kurası olarak araştırdığım kadarıyla eğitim 27 gün sonra eğitim sonu sınav yapılacakmış ordan verilen kitaplarla % 10 luk kısma girenler açılan illerden istediği yeri seciyormus diğer kişiler ise kura ile çıkan yere gidiyor .
Hocam iyi günler ben de bilgisayar mühendisiyim 377. Dönem yedek subay olarak tuzlaya gideceğim muv. özelliği kol.k. yazıyor biraz bilgilendirip tecrübelerinizi tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X