Şimdi Ara

352. Dönem Polatlı MESLEK KURASI Çıkan Yedek Subay Adayları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
27.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eğitim BirliğiTOP. VE FÜZE OK.K.LIĞI/POLATLI/ANKARA
    Celp Grubu1
    Esas Birliği/KuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    StatüYEDEK SUBAY
    SınıfTOPÇU
    Sevk Başlangıç 25/07/2013
    Sevk Bitiş 29/07/2013
    Branşı MESLEK KURASI

Sivilde avukatım.

Benim polatlıya ne zaman teslim olmam gerekiyor ?

Meslek kurası ne anlama geliyor?

Sevk bitiş tarihi ne anlama geliyor?
    teslim olma tarihi mi yoksa evrakı alacağın son tarih mi oluyor ?

Ben daha askerlik şubesinden evrak almadım.
    pazartesi evrakı alıp aynı gün Polatlıya ulaşmam mı gerekecek?
    Ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.
  • bckara B kullanıcısına yanıt
    hocam en geç 29 temmuzda polatlıda ol ve teslim işlemini gerçekleştir tabi sevk kagıdı eski adıyla sülüsü şubeden alıp git. Geç gidersen ceza yersen riske atma işi pazartesi işlemlerini halledip teslim olman gerek. Meslek kurası avukat olarak iş yapcan demek yedek subay maaşı alıcan avukatlıkla alakalı bir birimde görev vercekler sana
  • Hocam askerlik şubesinden aldığım ilk sorgulamada bana deniz kuvvetleri komutanlığı çıkmıştı.
    E devletten baktığımda kara kuvvetleri çıktı.

Aynı şekilde bana 12'sinde teslim olmam gerektiği söylendi.

Bide sevk evrakı mı 29unda aldığım zaman yol süresi verilmeyecek mi?

Perşembe öğren - pazartesi teslim ol !
    çok kısa bir süre olduğu için 12'sinde mi teslim olacağım gibi düşündüm.

avukat olarak nasıl bir görev yapacağım konusunda bir fikrin var mı ? Askeri hakim savcı yada disiplin subayı mı?
  • bckara B kullanıcısına yanıt
    sana özelden mesaj attım kardeşim. Ben de aynı durumdayım. Askerlik şubesi söyledi bana 12 Ağustos teslim diye. Pazartesiden önce evraklarınızı alamazsınız dendi. Geri döndüm tekrar eve durum bu olunca. Şimdi ise 29 temmuz deniyor ve gördüğüm kadarıyla bazı asker arkadaşlarımız sülüsünü almış bile. Bu ne biçim bir iş anlamadım. @
  • Erkek arkadasimda ayni durumda oda mecbur pazartesi silusu alacak sali teslim olacak
  • Arkadaşlar ben de sizinleyim

Eğitim Birliği TOP. VE FÜZE OK.K.LIĞI/POLATLI/ANKARA
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği/
    Kuvvet KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü YEDEK SUBAY
    Sınıf TOPÇU
    Sevk Başlangıç25/07/2013
    Branşı MESLEK KURASI

askerlik şubesine cuma günü saat 14e kadar gidenlere çok net bilgiler veremediler. Sadece Yedek Subay olduğunu ve Eğitim birliği belliydi. Diğer bilgiler daha sonra güncellendi. En doğru bilgiler e-devletteki bilgiler.

Ben de Edebiyat Öğretmeniyim. Sevk Belgemi imzalatırken askerlik şubesi başkanı olan Albay'a sordum meslek kurası nedir nasıl olacak. Öğretmenlerin askeri bir okulda öğretmenlik mesleğine devam edeceğini söyledi. Ayrıca okul tatile girince masa başı evrak işi veriyorlar.

Benim merak ettiklerim şunlar acaba Topçu Okulunda namaz ve oruç gibi şeyler ne alemde rahatlık var mı? Ayrıca bizim eğitim 1 ay mı 18 gün mü? Gerçi orada bize verecekler ancak yine de yanımızda çorap-çamaşır için 2-3 yedek götürmek gerekir mi?

• selam ankara polatlı yedek subay. branşım adestim gözetleme subayı. çıkan var mı
  • arkadaslar dun subeye gittim aklima takilan bikac seyi ogrendim. Burdaki sube anca pazartesi sulusu verebileceklerini soyledi, ellerinde para yokmus su an. Askeriyenin dedigine gore sulusu aldigimiz gunden itibaren 2 gun yol iznimiz oluyormus. Dolayisiyla carsambaya kadar surem olacak benim. Sulusu erken alan arkadaslar da ona gore erken teslim olacak tabi. Gec gidecegim ben mecbur insallah verecekleri esyalarin yetmemesi gibi bir durum olmaz acikta kalmayiz.

29una yetismek zorundayiz diye panik yapmayin yani gencler, 2 gun daha vaktiniz olacak rahat rahat yetisirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortizon

Arkadaşlar ben de sizinleyim

Eğitim Birliği TOP. VE FÜZE OK.K.LIĞI/POLATLI/ANKARA
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği/
    Kuvvet KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü YEDEK SUBAY
    Sınıf TOPÇU
    Sevk Başlangıç25/07/2013
    Branşı MESLEK KURASI

askerlik şubesine cuma günü saat 14e kadar gidenlere çok net bilgiler veremediler. Sadece Yedek Subay olduğunu ve Eğitim birliği belliydi. Diğer bilgiler daha sonra güncellendi. En doğru bilgiler e-devletteki bilgiler.

Ben de Edebiyat Öğretmeniyim. Sevk Belgemi imzalatırken askerlik şubesi başkanı olan Albay'a sordum meslek kurası nedir nasıl olacak. Öğretmenlerin askeri bir okulda öğretmenlik mesleğine devam edeceğini söyledi. Ayrıca okul tatile girince masa başı evrak işi veriyorlar.

Benim merak ettiklerim şunlar acaba Topçu Okulunda namaz ve oruç gibi şeyler ne alemde rahatlık var mı? Ayrıca bizim eğitim 1 ay mı 18 gün mü? Gerçi orada bize verecekler ancak yine de yanımızda çorap-çamaşır için 2-3 yedek götürmek gerekir mi?

kardesim oructa sikinti olmuyormus sahur falan veriliyormus duyduguma gore ama namazi bilemiyorum. Biz o zaman okulda donem arasi tatile gidemeyecek miyiz yani? Bir de nobet tutuluyor mu okulda hocam bilgi verdiler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: duffyduck_35

selam ankara polatlı yedek subay. branşım adestim gözetleme subayı. çıkan var mı

Meslek kurası burası gel sen buraya,http://forum.donanimhaber.com/m_78556596/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: broken guy

kardesim oructa sikinti olmuyormus sahur falan veriliyormus duyduguma gore ama namazi bilemiyorum. Biz o zaman okulda donem arasi tatile gidemeyecek miyiz yani? Bir de nobet tutuluyor mu okulda hocam bilgi verdiler mi?

orucu bilmem ama namazı kılarsınız, tabii ki ara zamanlarda. AMA sakın komutana geç kalırsanız namazı bahane etmeyin.

Nöbet tutarsınız ama dişe dokunacak nöbetler değil, yani elinde silah çapraz tutuş gibi değil

2 saatlik, gece koğuşu beklersiniz, veya tabur-bölük nöbetçisi olursunuz(gece belirli saat sadece devriye atarsınız)
    benmari (yemekhane) ve kantin nöbetçisi olursunuz.

Nöbetleriniz basittir.
  • Beyler sizin acemilik 4 hafta yanı yaklaşık 28 gün yeni düzenlemeyle siz nöbet tutmassınız kanımca biz tutucaz heralde. Namaz mevzu gitmeden bilemessin malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrow16

quote:

selam ankara polatlı yedek subay. branşım adestim gözetleme subayı. çıkan var mı

Meslek kurası burası gel sen buraya,http://forum.donanimhaber.com/m_78556596/tm.htm

meslek kurası değil benim ya adestim/gözetleme subayı yım
  • quote:

quote:

quote:

Bende diyorum gel o linke bizde meslek kurası değiliz burdakiler 1 ay acemilk yapcak sen 2.5 ay

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende diyorum gel o linke bizde meslek kurası değiliz burdakiler 1 ay acemilk yapcak sen 2.5 ay

şimdi anladm virgül koymaynca karıştı bak. işte virgülün önemi:)

• 351.D 12 Nisandan 1 mayısa kadar Polatlıdaydım :D Meslekçi Yedek subayım . Şuanki görev yerim KAra Harp Okulu 3,5 aylık asteğmenim .. Merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.
  • sagol kardesim bilgilendirdigin icin.

• valla seni allah gonderdi kardes :) bahseder misin biraz ortamin nasil? Rutbelilerden sikinti oluyor mu? Calisma saatleri konaklama durumu nasil? Sorun cikartiyorlar mi yoksa rahat mi geciyor genelde?

• bir de acemilikte almadigimiz maasi daha sonra aliyor muyuz yoksa kaynayacak mi arada? Kredi odemem var da plan yapmak lazim

• Carsamba gun birlige katilacak kac kisiyiz arkadaslar...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.