Şimdi Ara

352.DÖNEM SERİNYOL 121'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/HATAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
4
Favori
10.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

usta birliği : urfa il jandarma

ikamet : izmir

herkese hayırlı tezkereler...
  • MeRZeL M kullanıcısına yanıt
    kardeş benimde
    acemi :serinyol
    usta:urfa.. @MeRZeL
  • işletme
    Yas 31
    istanbul
    Grup 2
    usta birliği: Mersin İl Jandarma
    Tek sevindiğim olay daha serin olduğu zaman gidecek olmam.1.grup giden arkadaşların bilgilerine çok ihtiyacımız olacak
  • valla hatay eylülde de sıcak oluyormuş :) kardeşim dedi orda öğrenci :)
  • sirkumsali S kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde acemi hatay, usta birliği mersin il jandarma , İstanbul/Avcılar sen nereden geleceksin.? Bende çok bir bilgi alamadım mersin il jandarma hakkında.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theflowing

Aynen benimde acemi hatay, usta birliği mersin il jandarma , İstanbul/Avcılar sen nereden geleceksin.? Bende çok bir bilgi alamadım mersin il jandarma hakkında.?

Hocam aynı yerdeyiz hem acemi hem usta..İstanbul-bostancı.Şimdiden uçak biletimi alıcam.11 eylül olma ihtimali %99.yol izni muhabbeti nedeniyle.
  • slm arkadaşlar bende serinyolcuyum
  • Acemi: 121. Jandarma Er Eğitim Alayı Hatay/Serinyol
    Usta: Afyon İl Jandarma Komutanlığı
    Celp Grubu : 2 (Eylül)
    Sınıf : Jandarma
  • ekrem sergen kullanıcısına yanıt
    Beraber gidelim istersen orada da kolaylık olur destek oluruz, sen sabiha gökçenden mi gideceksin.? Orada da buluşabiliriz, ben Atatürk havaalanından gideceğim
  • quote:

Beraber gidelim istersen orada da kolaylık olur destek oluruz, sen sabiha gökçenden mi gideceksin.? Orada da buluşabiliriz, ben Atatürk havaalanından gideceğim

Sabiha Gökçen'den gidicem.Sülüs almadan bilet işini halledicem.2 gün yol izni olduğu için sevk tarihi 11 eylül olur.Boşuna sevk evrakı alana kadar beklersek bilet bulmakta sıkıntı yaşarız.Hatay havaalanında kesin buluşuruz.Sabahın köründe birliğe teslim olmak istemiyorum önce bir şehirde takılıp daha sonra gideriz askeriye kaçmıyor ya :) daha vakit var hocam milleti toplamaya çalışıyorum bu sayfaya.
  • ekrem sergen kullanıcısına yanıt
    Yani aynen öyle akşam 17.00 e kadar teslim olunabiliyor. Daha başka kişilerde varsa toplanıp gideriz. ok bende rezervasyon yaptım şimdiden eylül 10'un gecesinde uygun ücrete uçak bileti var. 11 eylülde de her gün bakarım boş uygun bulursam o tarihe de ayıracağım. Bende zaten araştırdım, askeriye ye teslim 9-11 eylül yazıyor.
  • Gencler gidis tarihini soyleyin de bekleyelim hatayda :) muhabbeti kuralim onceden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirkumsali S kullanıcısına yanıt
    eyvAllah hocam inşAllah hepimizin askerliği çok rahat geçer.
  • arkadaşlar hatay serinyoldan izmir yeni foça ya giden var mı
  • quote:

Yani aynen öyle akşam 17.00 e kadar teslim olunabiliyor. Daha başka kişilerde varsa toplanıp gideriz. ok bende rezervasyon yaptım şimdiden eylül 10'un gecesinde uygun ücrete uçak bileti var. 11 eylülde de her gün bakarım boş uygun bulursam o tarihe de ayıracağım. Bende zaten araştırdım, askeriye ye teslim 9-11 eylül yazıyor.

Teslim tarihi 9-11 eylül yazmasına bakma.Sülüste sana hangi tarihte katılman gerekiyorsa o zaman gideceksin.Ben 9 eylülde gidicem 2 gün erken terhis olurum diye düşünme.Kurallara göre 800 km den ötesi için 2 gün yol izni veriliyor.O yüzden İstanbul'dan gidecek olanlar mantıken 11 eylül günü teslim olabilecek.Ben Pegasus'tan sabah 05:35 uçağına biletimi aldım varış 07:15.Biletini geç alırsan fiyat çok katlanıyor 94 tl ye aldım ama eylül ayından almaya kalkarsan 250 tl yi bulacaktır.Neyse bir şekilde Hatay havaalanında görüşürüz inşalllah

• Selam Beyler,

Benim de;

acemi: hatay serinyol
    usta: maraş il jandarma
    ikamet: adana
    celp dönemi: 1

hepimize hayırlı tezkereler...
  • ya arkadaşlar ben daha bilet almadım. Askerlik şubesinden sülüsü almadan alma dediler. Çünkü bizim sevk tarihimiz 9-10-11 eylülmüş. Benim 2 gün yol iznim olcak. Sistem sevk tarihlerini otomatik atıyormuş. Eğer senin sevk tarihin 9 eylül olursa 10-11 eylül yol izni 12 eylülde en geç teslim olursun dediler. Ama sevk tarihin 11 eylül olursa 9 ve 10 eylülde teslim olamazsın en geç 14 eylülde teslim olursun dediler. uçak bilet fiyatlarıda malum artacağı için ben en erken 12 eylüle biletimi alacağım (2 gün yol iznim olduğu için). Artık şansa belkide sevk tarihim 11 eylül olcak 14ü teslim tarihi olcak ben 12sinde 2 gün erken gitmiş bile olabilirim. :)
  • goxelgokcell G kullanıcısına yanıt
    otobüsle gel ya boşver daha zevkli :D nerden geleceksin sen?
  • hatay serinyol acemi usta hatay/hatay bi hafta sonra görüşüceğiz devreler, hayırlısı ile gidip geliriz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

otobüsle gel ya boşver daha zevkli :D nerden geleceksin sen?

aydından. otobüsle 15 saat fln uğraşmak istemiyorum ya açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.