Şimdi Ara

352.DÖNEM SERİNYOL 121'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/HATAY (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
4
Favori
10.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var mı usta birliği denizli olan arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canalpay

beyler selam

benımde acemilik serinyol usta mersin..istanbulda oturuyorum..ataturk havalimanindan gidicem bende ilk ucakla sanırım..gitmeden haberleselim..

Acemi-Usta aynı yerdeyiz.Ben şimdiden biletimi aldım.11 Eylül sabah 07:30 Hatay'da görüşmek üzere
  • benimde acemi hatay, usta mersin il jandarma
  • ben hala silüs almadım eylül başında gel dediler.. 2 eylülde yaptırsam işlemleri yetişir değil mi arkadaşlar ??
  • En azindan evci izni alabilirsin belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkamet: İstanbul

Eğitim Birliği: SERİNYOL 121.J.EĞT.A.K.LIĞI/SERİNYOL/SERİNYOL

Esas Birliği: İL J.K.LIĞI/MERSİN/MERSİN

Sınıf: JANDARMA

Hayrılı Tezkereler Arkadaşlar...
  • yaw arkadaşlar şubeyi aradım da 2 eylülde ben gideceğim silüsümü almaya.. yalnız tam teslim tarhimiz ne bizim ?? adam anlamadı gitti.. 9-12 midir ?? BEn samsunluyum hataya 2 gün yol var sanırım.. ona göre biletlerimi şimdiden alayım diyorum.. YAni 10 eylüle alsam 11 sabahı hatayda mı olayım.. sizler nasıl yapacaksınız ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demirburak55

yaw arkadaşlar şubeyi aradım da 2 eylülde ben gideceğim silüsümü almaya.. yalnız tam teslim tarhimiz ne bizim ?? adam anlamadı gitti.. 9-12 midir ?? BEn samsunluyum hataya 2 gün yol var sanırım.. ona göre biletlerimi şimdiden alayım diyorum.. YAni 10 eylüle alsam 11 sabahı hatayda mı olayım.. sizler nasıl yapacaksınız ??

Aynı bilinmezlik bendede var. Şubeye gidip öğrenmek lazım bence. Uygun fiyata bilet kalmamak üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs

quote:

Orijinalden alıntı: Demirburak55

yaw arkadaşlar şubeyi aradım da 2 eylülde ben gideceğim silüsümü almaya.. yalnız tam teslim tarhimiz ne bizim ?? adam anlamadı gitti.. 9-12 midir ?? BEn samsunluyum hataya 2 gün yol var sanırım.. ona göre biletlerimi şimdiden alayım diyorum.. YAni 10 eylüle alsam 11 sabahı hatayda mı olayım.. sizler nasıl yapacaksınız ??

Aynı bilinmezlik bendede var. Şubeye gidip öğrenmek lazım bence. Uygun fiyata bilet kalmamak üzere.

aynen bir de acemilik bitiş tarhini kesin olarak bilen var mı.. diğer biletleri de ayarlayalım hataydan
  • Ayrıca bana bugün ziraat bankasından mesaj geldi kartınız hatay şubesine gelmiştir alınız diye.. ARadım tsk hesap açmış ne alaka :)
  • sirkumsali S kullanıcısına yanıt
    aynen benimde
    acemi: serinyol
    usta: muğla

eylül 11 de saat 08:30 da ankaradan uçağa biniyorum. sabah sabah napacam bilmiyorum artık arkadaslar varsa haberdar etsin bi yerde bulusuruk künefe neyim yerik :)))))
  • ekrem sergen kullanıcısına yanıt
    kardeş 08:30 da ben biniyorum ankaradan :))
  • canalpay C kullanıcısına yanıt
    Aynen haberleşelim beraber gidersek iyi olur denk gelirse istanbul'un neresinden.?
  • Hatayli arkadasim var, orda bulusup once kebap sonra kunefe yicez, bize katilabilirsiniz, cani gonulden diyorum bunu, hem tanismis oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı06

Daha vakit var.Bir yer belirler orada buluşarak Hatay'ı keşfe çıkarız..Benim şansıma Hatay'lı arkadaşımda var.Acemi-Usta aynı yerdeyiz.Haberleşiriz kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem sergen

quote:

Daha vakit var.Bir yer belirler orada buluşarak Hatay'ı keşfe çıkarız..Benim şansıma Hatay'lı arkadaşımda var.Acemi-Usta aynı yerdeyiz.Haberleşiriz kardeş

aynen gideceğimiz zamana kadar bi yer belirleyelim :)
  • Hatay ve mugla olan 3 kisi miyiz? Bu arada basligi acan konuyu duzenlesin de hatay olan arkadaslarin tam isimlerini ilk mesaja yazsin, birbirimizi daha kolay buluruz orda. Sikinti cekmeyelim bosuna

• quote:

aynen benimde

eylül 11 de saat 08:30 da ankaradan uçağa biniyorum. sabah sabah napacam bilmiyorum artık arkadaslar varsa haberdar etsin bi yerde bulusuruk künefe neyim yerik :)))))

Devrem sülüsü alabildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs

quote:

aynen benimde

Devrem sülüsü alabildin mi?

hayır daha almadım 1 eylülde başlıyomuş diye duydum sadece 9-11 eylül arası teslim dedikleri için 11 eylüle aldım bileti bi terslik olmaz heralde :)) senin bi bilgin varmı sülüs hakkında verilme tarihi falan ?
  • o zaman bende bakayım biletlere en geç 11 inde mi hatayda olacağız ki
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.