Şimdi Ara

352.DÖNEM SERİNYOL 121'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/HATAY (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
4
Favori
10.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Demirburak55

ARkadaşlar yanımızda resmi evrak olarak neler götürüyoruz ???

Sevk pusulası,

Askerlik cüzdanı,

Nüfus cüzdanı,

Sürücü belgesi,

Doktor raporu (rahatsızlığı varsa),

Bonservis, lisans belgeleri, özel yetenek ile ilgili belgeleri

yükümlülerin beraberlerinde bulundurmaları gerekmektedir. Erlerin kayıt kabul işlemleri esnasında sivil elbiseleri alınarak birlikte muhafaza edilir. Cep telefonu, radyo, volkmen vb. malzemeler kışlaya sokulmaz. Ayrıca;
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs

quote:

ARkadaşlar yanımızda resmi evrak olarak neler götürüyoruz ???

Sevk pusulası,

Askerlik cüzdanı,

Nüfus cüzdanı,

Sürücü belgesi,

Doktor raporu (rahatsızlığı varsa),

Bonservis, lisans belgeleri, özel yetenek ile ilgili belgeleri

yükümlülerin beraberlerinde bulundurmaları gerekmektedir. Erlerin kayıt kabul işlemleri esnasında sivil elbiseleri alınarak birlikte muhafaza edilir. Cep telefonu, radyo, volkmen vb. malzemeler kışlaya sokulmaz. Ayrıca;

diploma vs fotokopi olur sanırım.. yabancı dil belgemizi falan da mı getircez :S... bir de askerlik cüzdanı nedir ya :)

• arkadaşlar ayın 9 u yada 11 inde teslim olmak arasında ne gibi fark var? 9 un da teslim olursak 11 inde teslim olana göre askerliğimiz 2 gün daha mı önce bitecek
  • Y dil belgesine gerek yok bence, zaten basvururken almislardi, yani ben verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

VAllaha Asal'ın sitesinde de 2. grup için 9-11 eylül yazıyor. Ben de 11 eylül saat 12-13 arasında hatayda olacağım.. Ayrıca bana mesaj geldi ziraat bankasından kartınızı alabilirsiniz diye , sanıyorum er maaşı yatırmak için askeriye hesap açmış

Aynen devrem bende 11 i için bileti aldım. İzmir den geleceğim. Ankarada aktarma yapacağım. Saat sabah 8:30 da Ankara Esenboğadan biniyorum. Toplam bilet fiyatı 177TL oldu.

kardeş aynı uçakta bende varım inzibatlara tutulmayalım ankarada tanıyalım birbirimizi bari tatile geldik deriz :))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Y dil belgesine gerek yok bence, zaten basvururken almislardi, yani ben verdim

dostum ben uzun dönem flan alırlar belki donannımlıyız diye vermemiştim dil belgesini :)).. acaba şimdi getirsem mi yanımda. denizliye gidiyorum belki pamukkaleye flan verirler :))
  • Gotur tabi canim yaninda belli mi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı06

quote:

quote:

VAllaha Asal'ın sitesinde de 2. grup için 9-11 eylül yazıyor. Ben de 11 eylül saat 12-13 arasında hatayda olacağım.. Ayrıca bana mesaj geldi ziraat bankasından kartınızı alabilirsiniz diye , sanıyorum er maaşı yatırmak için askeriye hesap açmış

Aynen devrem bende 11 i için bileti aldım. İzmir den geleceğim. Ankarada aktarma yapacağım. Saat sabah 8:30 da Ankara Esenboğadan biniyorum. Toplam bilet fiyatı 177TL oldu.

kardeş aynı uçakta bende varım inzibatlara tutulmayalım ankarada tanıyalım birbirimizi bari tatile geldik deriz :))))))

:) Aynen. Saat 10 gibi felan hatayda oluruz. Bir Künefesini yada bi yemeğini yiyelim teslim olmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs -- 23 Ağustos 2013; 16:08:27 >

• Arkadaslar ilk basta herkese merhaba ve hayirli teskereler ben suan serinyoldan yaziyorum eger herhangi bir sorunuz varsa yardim etmeye calisirim.

• Aklina ne geliyorsa yaz birader :) napiyonuz nediyonuz gunler nasil geciyor

• Askerlik subesindeki adamla konustum 0-850 km ye 1 gun ustune 2 gun yol izmi veriyolarmis..9 unda basliyor dedi ben istanbuldan gelcim icin 2 gun izin oluyo ama adam senin silusun 12 ne falan olur dedi..onun baska bi hesaplanma sekli var falan dedi ama bilmiyorum net tabi..pazartesi ogrenicez artik..hatayli arkadaslar bizi gezdirirse iyi olur ytsbi ben gelriim..

• İstanbuldan merhaba arkadaşlar, an itibariyle bende sevk belgesini aldım ve yazanlar aynen şöyle:

Sevk Tarihi: 09.09.2013
    Yol Süresi: 2 Gün
    Katılacağı Tarih: 12.09.2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: headking

İstanbuldan merhaba arkadaşlar, an itibariyle bende sevk belgesini aldım ve yazanlar aynen şöyle:

Bilgilendirme için teşekkürler devrem.
  • quote:

İstanbuldan merhaba arkadaşlar, an itibariyle bende sevk belgesini aldım ve yazanlar aynen şöyle:

Sevk belgeni mi aldın? 2 Eylül'den sonra vermeyecekler miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombo53

quote:

Sevk belgeni mi aldın? 2 Eylül'den sonra vermeyecekler miydi?

arkadaşım şimdi askerlik şubesinden sülüsleri alabiliyomuyuz bunu söyle yeter :))
  • Kendş şubemden aldım sevk belgesini ama facebook taki grupta gördüğüm kadarıyla bazı şubeler veremiyormuş henüz. Anlamadım sistem ortak olması lazım.
  • quote:

Kendş şubemden aldım sevk belgesini ama facebook taki grupta gördüğüm kadarıyla bazı şubeler veremiyormuş henüz. Anlamadım sistem ortak olması lazım.

alırken herhangi bir belge istemediler değilmi kimlik yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalorx

quote:

Kendş şubemden aldım sevk belgesini ama facebook taki grupta gördüğüm kadarıyla bazı şubeler veremiyormuş henüz. Anlamadım sistem ortak olması lazım.

alırken herhangi bir belge istemediler değilmi kimlik yeterli

Evet sadece kimlik yeterli oluyor...
  • Arkadaşlar aranızda bilgisi olan var mı?

Ben öğretmenim ücretsiz izne çıkacağım askere giderken. 1 Eylül 'de mi çıkıyorum izine, yoksa sevk belgemde ne yazarsa o tarihte mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.