Şimdi Ara

352.DÖNEM SERİNYOL 121'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/HATAY (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
4
Favori
10.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de öğretmenim de nasıl yapacaz bilmiyorum. Yarın seminer dönemi başlıyor gidecek miyiz onu da bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Ben de öğretmenim de nasıl yapacaz bilmiyorum. Yarın seminer dönemi başlıyor gidecek miyiz onu da bilmiyorum

Ben bugun askerlik şubesine gidip sevk evraklarımı aldım. Şubedeki görevli 9 Eylül'de askersin dedi. İzne ayrılma işlemlerimi ona göre yapacağım. Siz de sorun yinede hocam. Eskiden Ayın 1'i itibari ile izne ayrılıyorlarmış ve 14 günlük maaşı geri iade ediyorlarmış.

Biz bu durumda 6 günlük maaşı geri iade edeceğiz.
  • Okula gidip seminer dönemine katılacaz yani?

• quote:

Okula gidip seminer dönemine katılacaz yani?

Evet hocam normalde bugun mesaimiz başladı ayın 8'i ne kadar Öğretmeniz, 9'unda askeriz.

Ben sevk belgemi aldım 11 Eylül'de Seinyol'da olacağım Bugun sevk belgenizi alın bence kafanızda soru kalmasın. Hatay da tanışırız inş. ben de İngilizce Öğretmeniyim
  • Evet ben de aldım bugün belgeyi fakat okulum mardinde, ben kmaraşlıyım. Okula gitmesem nolur acaba? Müdürü aradım milli eğitime sorim dedi daha dönmedi bana. Napacam bilmiyorum :)

• quote:

Evet ben de aldım bugün belgeyi fakat okulum mardinde, ben kmaraşlıyım. Okula gitmesem nolur acaba? Müdürü aradım milli eğitime sorim dedi daha dönmedi bana. Napacam bilmiyorum :)

Milli eğitime sormasa da idare etseymiş :)

Hocam normalde dediğim gibiymiş, sonuçta izne çıkana kadar öğretmeniz. Fakat İdare denen birim de işte böyle zamanlarda devreye girip İdare etmesi lazım :)
  • Arkadaşlar sülüsler alındı mı ses verin :)))
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben de sülüsü aldım. İstanbul'dan geliyorum, 12 Eylül'de teslim olacağım. 10:00 gibi Hatay havaalanında olacağım. Telefon götürecek misiniz? Teslim edebilecek miyiz girişte?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyus -- 5 Eylül 2013; 13:00:14 >
  • Benim arkadaşım var orda ona bırakacam

• Arkadaşlar merhaba, Ayın 11'inde saat 9:30 gibi Hatay otogarında olacağım. Şehri gezdikten sonra birliğe geçeceğim. Gelmek isteyen olursa orada buluşabiliriz, tanışmış oluruz.

Sevgiler.
  • Biz de birkaç arkadaş dolaşıp künefe falan yiyip teslim olacaz

• evet arkadaşlar künefe yiyecek ekiptenim girmeden önce buluşalım tanışmış oluruz bende saat 10 gibi havaalanında olacağım birbirimize ulaşalım :)
  • Birliğe girişte telefonları alacaklar, dışarıda birine bırakmak da mantıklı olabilir belki ama yemin törenine kadar çarşıya çıkamayacağımız için telefonu alma imkanınız olmayabilir. Gitmeden telekom kartlarından birkaç tane alıp, bir süre ankesörlerle idare etmek de bir yol olabilir.

İç çamaşırı hazırlığı yapan var mı? KOyu yeşil mi açık yeşil mi oluyor?

Hatay da görüşmek üzere
  • Benim arkadas var orda ona birakacam telefonu, girince artik ederiz bir yersen telefon. Su aile kart varmis, kullanan var mi? Nerden alacaz onu?

• Bende aldim 12 eylul teslim..istanbuldan ucakla gidicem 11:30 gibi hataydayim..carmi istanbuldan ucakla serinyol?:)

• quote:

Benim arkadas var orda ona birakacam telefonu, girince artik ederiz bir yersen telefon. Su aile kart varmis, kullanan var mi? Nerden alacaz onu?

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/BireyselUrun/sokakta/ses-hizmetleri/alternatif-arama-hizmetleri/AileKart/kisaca

Bu kartın bağlı olduğu ev telefonuna fatura yazılıyormuş. Bu kartın asıl avantajı şöyleymiş hocam: Akşam 7'den Sabah 7'ye yurtiçi aramalar kampanyasından yararlandırıyormuş bu kart, diye duydum. Ben de daha almadım. Bir de Telekomun 4TL lik kartları var onların yerine, dakika yüklü kartlar varmış, daha avantajlıymış. Şimdilik bu kadar araştırdım, ben aile kart alacak gibiyim ama Akşam 7'den Sabah 7'ye kampanyasından yararlandırmazsa pilim biter :)

• Ofislerde hemen verirler mi acaba? Alsak kullanışlı olur mu? Orda kullanacak sıra bulabilir miyiz :) karışık bir durum

• Otobüs biletleri alındı mı? Ben aldım, 11 Eylül sabah saat 9 gibi Hatay Otogarda olacağım inş. Otogarda inzibatlar beklemiyordur umarım. Yakalanırsam da kadere artık. GEzmek isteyenler inş. yakalanmaz gezer. Şimdiden tanışıp beraber gezebiliriz, aksungur ve ben büyük ihtimalle buluruz birbirimizi orada..
  • Bektas_86 kullanıcısına yanıt
    iç çamaşırı falan hepsini aldım abi ben orda kantindede satılıyomuş fakat sıra falan muhabbetinden alayım yanımda bulunsun dedim siyah gri haki yeşili her renkten aldım... hayatım boyunca bi daha giymeyeceğim şeyler aldım yemin ederim :)))))
  • Bektas_86 kullanıcısına yanıt
    bende sirkumsalı ile buluşucam orada 10 gibi havaalanına iniyorum istersen özelden numaranı yaz arayalım orada buluşuruz inşallah yakalanmayız saçları falan hiç kestirmedim yakalanırım diye hadi hayırlısı :))))
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.