Şimdi Ara

352.DÖNEM SERİNYOL 121'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/HATAY (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
4
Favori
10.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.bölüğe düserseniz komutanlara bol bol güleceksiniz özellikle sezai uzman cok orjinal küfürleri var
    ic camısırı renge bakmıyorlar nerdeyse herkes acık yesil haki giyiyordu ama koyulara da karısan yoktu
    bol bozuk para ile gelin otomatlar için
    biz agustos sıcagında fena pistik siz daha sanslısınız
    kantinde yazlık bot satılıyor 95 tlye tavsiye ederim daha kısa, daha yumusak daha hafif ve 1 kere bağlıyorsun fermuarlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

acemilik bugun bitti bizim de
    1.bölüğe düserseniz komutanlara bol bol güleceksiniz özellikle sezai uzman cok orjinal küfürleri var
    ic camısırı renge bakmıyorlar nerdeyse herkes acık yesil haki giyiyordu ama koyulara da karısan yoktu
    kantinde yazlık bot satılıyor 95 tlye tavsiye ederim daha kısa, daha yumusak daha hafif ve 1 kere bağlıyorsun fermuarlı

kardeşim gözün aydın o zaman eğer vaktin müsaitse bazı şeylerden bahsetsene; eğitim , içeri götürülecekler , yatış-kalkış , yatakhane , diğer komutanlar , zorlu bölükler , yemekler ve ne gibi zorluklarla karşılaştın , hırsızlık gibi şeyler oluyomu yapmamız ve yapmamamız gerekenler bize anlatır mısın? :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı06 -- 7 Eylül 2013; 23:37:23 >

• Tamam tertip özelden atarım telefon numaramı, tutup götürmezlerse Hatay'da biraz vakit geçiririz akşama kadar. Ama ben saçlarımı kestirip gelecem, artık tutarlarsa da erkenden girerim alaya. Yakalanmayan gezsin :)

Cep telefonlarını girişte emanete alıyorlar mı?

Kilit alalım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı06

quote:

Orijinalden alıntı: fod

acemilik bugun bitti bizim de

kardeşim gözün aydın o zaman eğer vaktin müsaitse bazı şeylerden bahsetsene; eğitim , içeri götürülecekler , yatış-kalkış , yatakhane , diğer komutanlar , zorlu bölükler , yemekler ve ne gibi zorluklarla karşılaştın , hırsızlık gibi şeyler oluyomu yapmamız ve yapmamamız gerekenler bize anlatır mısın? :))

hırsızlık yoktu kısa dönemler arasında bizim koguslarda ama siz yine de sagda solda bırakmayın esyalarınızı bot kilidi alın isterseniz
    dolapları kitlemek yasak
    yemekler sağlam kahvaltı vasat her posta sırayla yemekhaneci ve koguscu oluyor onun dısında bölüğünüzle eğitimdesiniz

ilk baslarda yemin töreni icin bol bol yürüyceksiniz sıcak dinlemeden bol bol bu sırada 73 ve 83 model olan g3lerden bir tane
    hücum yeleği ile elinize tutusturuyorlar sökmesini temizlemesini gösteriyorlar atıs yaptıktan sonra temizlemek gerek yoksa bol bol tutukluk yapıyor
    önce manevra mermisi atıyorsunuz ses korkutuyor basta ama kacıs yok kulağınız cınlıyacak ama sonra geciyor daha sonra bol bol atıs yapacaksınız
    sıfırlama, 100 metre, 300 metre kosup kum torbasız, gece atısı ve 200 metre
    bölükler arası yarısma oluyor en son atıs takıma seciliyor üstteki atıslara göre atıs takımı biraz daha fazla atıs yapıyor

ilk giriste tamamen cantanızı bosaltıyorlar o yüzden telefon filan sokmaya calısmayın, ilacı da saklamazsanız revire teslim et diyorlar
    revir kontrolünde alıyorsunuz ilac ama hasta olmamaya bakın
    sıcak su sadece aksamları aksam ictimasından sonra oluyordu

bol bol sayılcaksınız koyun gibi :)) sabah oglen aksam, sonra izmaritti pet siseydi toplatırlar arada ot yoldururlar 320 kisiydi bizim bölük
    cogumuz öğretmendi düzgün tiplerd eglenceli gecti
    kalk saati 6 hafta icleri hafta sonu 7
    yemin töreni baya erken oluyor aileniz gelirse evci cıkabilirsiniz, gelmezse antakyada bir olay olmazsa cift gün carsı izni verirler

komutanlar iyi genelde ama her seyi 300 adam yapmak zorunda oldugunuz icin elbet bozukluklar, aksaklıklar oluyor size kızıyorlar tabi arada

cesmeden su icme fikrine kendinizi alıstırın garip geliyorddu ama yapacak bir sey yok bazen kantin kapalı, acık olsada baya kuyruk oluyor
    cesmedeki su biraz klorlu ama doktor kontrolunde pet su bulunmadıgında icilebilir
    yataklarınız size verecekleri künye numarasına göre benimki alttaydı hic ısık almıyordu kitap okuyamadım dogru düzgün, her sabah altlardan cekistirin gergin yapın
    dolap dısında esya bırakmayın atabilirler

yemekhane sırası her bölük kendi icinde bazen orda beklemek sıkıntı oluyor ama yemek kalmaması genelde sorun degil sıra varsa oturun bir yerde tek bi kantin vardı yemekhaneye yakın tost hamburger satan isterseniz ordan yiyin, yemekhaneye alınmaya basladı mı 10-15dk icinde yerseniz kolayca
    kogus helalarında sıvı sabun aksama dogru bitebiliyor sıvı sabun getirseniz iyi olur

bizim bölükte herkes dogal olarak amele yanıgı oldu günes kremi getirin sürün

birkac güne alısırsınız düzene

• Valiz olayını naptınız? Sırt çantası alsak yeter mi acaba yoksa küçük valizle mi gelsek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir arkadaşa bırakacam telefonu hatayda, sizinkini de bırakırız olmazsa

• Ben küçük bir valiz alıyorum fazla bir şey de getirmeyi düşünmüyorum fazla yük yapmıycam.

Bot tabanlığı aldım 5TL ye. Alsanız iyi olur, bir arkadaşım önerdi.

Sarı06 nickli arkadaşa numaramı gönderdim, orada sizinle de görüşürüz hocam
  • Hocam Maraş'da görev yapıyordunuz değil mi_?

Ben de Malatya daydım 2 yıldır ama temmuz'da tayinim çıktı artık KOnya dayım memlekletimde.
  • Yok ben maraşlıyım mardinde görev yapıyorum. Ben de pek bir şey almayacam yanıma, sadece gerekenleri alacam. Evet sarı06 ile görüşecez beraber girecez, sizle de görüşürüz orda

• kardeşim ben sırt çantası aldım dandik bi tane iç çamaşırı , ayakkabı altlığı , kilit aldım yine orada buluştuğumuzda konuşuruz eksiğe göre ayarlarız. telefon numaralarınız bende arıcam ben inşallah inzibata yakalanmayız..
  • fod F kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler kardeş inşallah güzel geçer 3 gün sonra görecez artık kusura bakma yorduysak hayırlı teskereler sanada :)
  • 353/1 kd 3. bölük olarak, 1. ve 2. bölükler hep yatıyor diye diye acemiliği bitirdik kadro birliklerine dağılıyoruz.
    Biz doğuya dağıldık. 353/2 gelenler batıya gidiyor hakkımızda hayırlısı.
    1 kere bile yatak & dolap toplamadım hiç de zararını görmedim ağustosta Serinyol'da askerlik yapılmazmış bunu anladım cehennem gibi sıcaktı. Eylül döneminde gelenler nispeten rüzgarlık günler geçirecekler.
    3 bölükte de kadro askerlerin hemen hepsi çok iyiler.

3. bölüğe düşen devrelerim word, excel işlerini iyi anlayanlar benim gibi idari işlerde bol bol çalışabilir. hem komutanlarla da tanışmış olursunuz. abuk subuk işleri köstürmemek için bunu tavsiye edebilirim.
    idari işlerde evrak işine vesaireye giden arkadaşlar bölük yazıcısı kardeşime "katip selam söyledi" derse memnun olurum. çok kral bir arkadaş kendisi, ictimalarda üzmeyin

uzat kolları uzat uzaat uzaaat bak hizana istikametineeee :D

akşama mardin yolcusuyuz. size acemilikte kolaylıklar dilerim.
    hoşçakalın

• Mardinde kolay gelsin. Öğretmenim orda. Biz de yarın serinyol yolcusuyuz. Kızıltepeye düşersen haber et yardımcı olacak arkadaş buluruz

• Hayırlı tezkereler devrem. Sadece idari işlerle mi uğraştın yoksa hem eğitim hem idari işler mi?
  • serinyoldan selamlar. acemilik bitmeden 2. çarşı iznim sanki :)

kısa dönem 3. bölük olarak yatıyoruz arkadaş. 1. ve 2. bölük eğitimleri son sürat devam ediyor :)

kahvaltı hariç her şey güzel. bir de su sıkıntısı var. otomatlara su geliyor 2 saat içinde bitiyor. ha bir de sırada beklemek öldürüyor. yemek sıra kantin sıra otomat sıra her şey sıra. telefon sokmadık içeri. ictimalar öldürüyor insanı. adam gibi alınsa 10 dklık ii ama yarım saat bekliyoruz hep :) çömel kalk otur rahat otur çömel kalk vs vs :)

biraz daha burdayım istediklerinizi sorun
  • Selamun aleyküm dedeler Serinyol sonrası Mersin İl Jandarmaya geliyoruz 2.grup olarak aralıkta tavsiyelerinize ihtiyacımız var özellikler Mersin İl Jandarma için
  • 352/2 Marmaris ilçe jandarmadan selamlar :)
  • Acemi birliğe cep telefonu sokabiliyormuyuz serinyol için nasıl durum arkadaşlar ?
  • 3.boluge dusersen sokarsin :) kemeralti yada don icine guzelce yerlestirirsen sokarsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

3.boluge dusersen sokarsin :) kemeralti yada don icine guzelce yerlestirirsen sokarsin :)

:) kontrol yapmıyolar mı oraları .Acemiye cep telefonu sokulmuyo imkansız falan diyolar ama lazım telefon olmadan olmaz ya ne diyosunuz 6sında serinyolda olucam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.