Şimdi Ara

353. Dönem 2. Grup HV.K.K.LIĞI KÜTAHYA AKTARIM BİRLİĞİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
10.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bilalMW

reiz şimdi eğtimleri nasıl sporları nasıl kasıyorlarmı ? inşallah öyledir.

Günde en az 10 km (bulunduğunuz bölük yemekhaneye uzaksa bu mesafe daha da artıyor) yürüyeceksiniz.

Eğitimlerde çok zorlamıyolar ama "rap rap" kilometrelerce yürüdükten sonra hele ki silahları teslim aldıktan sonra nizami bi şekilde onca yolu tabanlarınız patlayana kadar teptikten sonra eğitime pek gerek kalmıyo :)

Yani "atla, yat, sürün, çamurda yuvarlan" gibi şeyler yok :D
  • Önemli bilgileri ilk sayfaya ekleyelim arkadaşlar.
  • Önemli bilgiler facebookta arkadaşlar ;)

Biz hepimiz oraya konuşlandık.
    https://www.facebook.com/groups/227438927432380/
  • hillshade kullanıcısına yanıt
    Acemilikte sadece hafta sonları çalışma imkanınız olur o da ÇEMET ( seminer gibi birşey ) yüzünden iptal olur. Ama usta birliğinde hafta sonlarında çalışma imkanınız olabilir tabi bu da görevlendirildiğiniz yere göre değişir. Eğer kütüphaneye ya da dershaneye düşerseniz bol bol vaktiniz olur. idari işlere düşerseniz ya da kıta çavuşu olursanız çalışma imkanı bulamazsınız. Bu arada benim usta birliğim Batman. usta birliğini de gördüm şu an izindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildpadawan

Acemilikte sadece hafta sonları çalışma imkanınız olur o da ÇEMET ( seminer gibi birşey ) yüzünden iptal olur. Ama usta birliğinde hafta sonlarında çalışma imkanınız olabilir tabi bu da görevlendirildiğiniz yere göre değişir. Eğer kütüphaneye ya da dershaneye düşerseniz bol bol vaktiniz olur. idari işlere düşerseniz ya da kıta çavuşu olursanız çalışma imkanı bulamazsınız. Bu arada benim usta birliğim Batman. usta birliğini de gördüm şu an izindeyim.

Peki genel olarak nasıl usta birliği ?
  • Acemi birliğinden daha rahat olduğu kesin ama usta birliğindeki durum birlikten birliğe değişir. Doğuya daha rahat diyorlardı fakat doğuda da nöbet ve çarşı sorunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logical

quote:

Orijinalden alıntı: bilalMW

reiz şimdi eğtimleri nasıl sporları nasıl kasıyorlarmı ? inşallah öyledir.

Günde en az 10 km (bulunduğunuz bölük yemekhaneye uzaksa bu mesafe daha da artıyor) yürüyeceksiniz.

Eğitimlerde çok zorlamıyolar ama "rap rap" kilometrelerce yürüdükten sonra hele ki silahları teslim aldıktan sonra nizami bi şekilde onca yolu tabanlarınız patlayana kadar teptikten sonra eğitime pek gerek kalmıyo :)

Yani "atla, yat, sürün, çamurda yuvarlan" gibi şeyler yok :D

peki istasyon filan var mı engelle geçiş v.s ?
  • bilalMW kullanıcısına yanıt
    spor hiç yok. yürüyüş arkadaşın dediği gibi ÇEMET, yemekhaneye ve eğitim sahasına giderken yapılan yürüyüşü sayarsan var.
    eğitimlerde çok zorlayacak birşey yok ama sizi asıl zorlayacak sıra beklemek ve ictimada beklemek olacak.
  • Merak eden olursa söyleyeyim. yemin töreniniz 17 Ocak ta olur. Dağıtımı uzak illere çıkanlar 19 unda yakın illere çıkanlar 18 inde usta birliğine teslim olur.

NOT: Usta birliğinizin ikamet ettiğiniz şehre çıkma ihtimali yok.
  • bende HV.K.K.LIĞI KÜTAHYA AKTARIM BİRLİĞİ / KÜTAHYA / KÜTAHYA

2 celp aralıkta ben sizinleyim fizik ögretmeniyim.neden bizim usta birliklerimizi gözükmüyo bide neden ikinci celp olarak gidiyoruz??

son olarak aktarım birligi ne demekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ???
    ne sacma aktarım birligi diye bir bölüm mü olur askeriyede bunlar ne iş yaparlar ?? :):)
  • Kütahya aktarım birliği 2. dönem kısa
    BANDIRMADAN UĞUR ZAĞRA MERHABA ARKADAŞLAR
  • mustyliv M kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende sakarya dan geliyorum kütahya ya. merkez den mi geliyorsun sen ?
  • tertip şu isteği banada yollasana be. veya linkini falan yaz buraya.
  • alt devreler 352. kisa donemler olarak su an kogustan size kutahya ile ilgili su mesaji iletmek istiyorum;

"biz de geldik siz gibi, sizi de s.keceklerr biz gibi:)"

allah kolaylik versin. nette anlatildigi gibi bir yer degil. kutahyayi haritadan sildik biz, bir daha gitmeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 349. Kd dedenizden selamlar. Kütahyanın sıkıntısını biz çektik. Karantinaya alınıp dağitımlar bile 15 gün iptal olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o şimdi asker aramasın gözler.!!!!@165
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.