Şimdi Ara

353. Dönem 2. Grup HV.K.K.LIĞI KÜTAHYA AKTARIM BİRLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
4
Favori
10.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada toplanalım arkadaşlar bizim daha çok zamanımız var :D

Arkadaşlar gideceklerin listesini yapalım. İkamet Ettiğimiz ili de yazalım belki aynı şehirden gideriz.

Arkadaşlar facebook grubumuz epey aktif bu konuya gelen arkadaşlar direk oraya gelsin :)

https://www.facebook.com/groups/227438927432380/

Tek tek eklemek zor oluyor hem oraya hem buraya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hillshade -- 28 Ekim 2013; 13:26:32 >

• hillshade kullanıcısına yanıt
    iyi düşünmüşssün.bu arada sadece kütahya'ya düşenlerin mi esas birliği yazmıyor sadece :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tas_

iyi düşünmüşssün.bu arada sadece kütahya'ya düşenlerin mi esas birliği yazmıyor sadece :D

Evet bizim sonradan belli olacak ;) Bu arada ben de İstanbul'da oturuyorum.
  • Herkese merhabalar, bir esas birlik muamması kurbanı da benim, Sakarya' danım :))
  • selam beyler
  • dervelerim öncelikle hayırlısı olsun hepimize, şöyle bişi dicem usta birliğini gören oldumu, bütün kısacılar ustalığını görmemiş basta cünkü daha sonra acıklanmıs
  • merhaba arkadaşlar bende sizdenim esas birliğimiz neden yazmıyor anlamadım :/ 2. gruba düşmek çok kötü oldu benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun devreler. Forumdan bu kadar kişi çıkacağımızı beklemiyordum valla. Kardeşim 351. dönem denizciydi, usta birliği yazmıyordu.Acemilikten sonra belli olduydu onların yerler, bizimde böyle olacak kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Hayırlı olsun devreler. Forumdan bu kadar kişi çıkacağımızı beklemiyordum valla. Kardeşim 351. dönem denizciydi, usta birliği yazmıyordu.Acemilikten sonra belli olduydu onların yerler, bizimde böyle olacak kanımca.

aynen böyle olacak.

Genel olarakta arkadaşlar 2. grup çıktı diye üzülmeyin. Herşeyin hakkımızda hayırlısını dileyin. Bence her işte vardır bir hayır.

Ben bir gram dahi üzülmedim. İyi oldu iyi herkes havacı olamaz
  • işimizi ödemelerimizi hayatımızı hep 4 kasıma göre ayarlıyoruz sonra sonuç bu oluyor işte
  • Açıkçası bende de bir hayal kırıklığı yok, gayet rahatım arkadaşlar, hakkımızda hayırlısı olsun tekrar, inşallah usta yerlerimiz en hayırlı ve en güzel yerler olur bizim için :)
    Şöyle bir yazı var, içimizi rahatlatması açısından, doğruluğu tartışılabilir
    :http://www.dubleyol.com/kutahya-hava-er-egitim-tugayligi/
  • diyarbakır hava komutanlığında subay bir akrabamı aradım ve soylediği askerlik bakımından otele düştünüz daha iyi yer olamaz dedi arkadaşlar
  • İstanbul ekle benide
  • hillshade kullanıcısına yanıt
    bende istanbulda'yım.ayrıca bende yıldız teknikte 2 yıllık bilg.prog. okudum sonrasında malum aöften tamamladık :D
  • bende istanbul arkadaşlar
  • havacıları belli ki aralığa atmışlar , sinir bozucu

Allah yar ve yardımcınız olsun
  • kütük: ankara
    ikamet: kocaeli
    Bölüm : Elektronik Öğretmenliği(Kocaeli Üni.)
  • ben de burdayım.. istanbul, elektrik-elektronik mühendisi. aralık'ta görüşürüz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

havacıları belli ki aralığa atmışlar , sinir bozucu

Allah yar ve yardımcınız olsun

Güzel ya devrem :) Ben halimden memnunum ;)
  • Arkadaşlar Herkeze hayırlı olsun.

Bende Kahramanmaraştan Mustafa Aralıkta Grş. İnş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.