Şimdi Ara

353. Dönem 2. Grup HV.K.K.LIĞI KÜTAHYA AKTARIM BİRLİĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
10.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazın beyler Muğla, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de sizdenim gençler. hepimize hayırlı olsun. izmirde oturuyorum. bu arada havacılar ne yapar tam olarak bi bilginiz var mı?
  • Beyler bende Kütahya Hava Aktarım Birliği. (Harita Mh. - Muğla-Fethiye) Benimde aklıma takılan bu bizim birlik Kütahya ER EĞİTİM TUGAYI'nın bir birliğimi yoksa ayrı bişey mi... Birde esas birlikler acemiliğin 10. gününden sonra bölük komutanı tarafından içtimada okunuyormuş... Tek sıkıntı HAVA olacak gibi... Sabah dondurup öğleden sonra yakıyormuş Kütahya'nın havası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran4848

Beyler bende Kütahya Hava Aktarım Birliği. (Harita Mh. - Muğla-Fethiye) Benimde aklıma takılan bu bizim birlik Kütahya ER EĞİTİM TUGAYI'nın bir birliğimi yoksa ayrı bişey mi... Birde esas birlikler acemiliğin 10. gününden sonra bölük komutanı tarafından içtimada okunuyormuş... Tek sıkıntı HAVA olacak gibi... Sabah dondurup öğleden sonra yakıyormuş Kütahya'nın havası...

Vay vay meslektaş devrem :) Hoşgeldin . Facebook grubuna katılmadıysan hemen katıl :) Ekleyeyim seni.
  • Şimdiden geçmiş olsun arkadaşlar. Havacı rahat oluruz diye düşünenler baya bi süprizle karşılaşacaklar gidince
  • Bende şimdi anca ögrenebildim sonuçları devrelerim. ekleyin beni listeye.
  • benide ekleyin kardeşim :D
  • selam beyler ben de aralıkta kütahya yollarına düşeceğim. usta birliği de yazan yok sanırım aramızda. bi arkadaşla konustuğumda bazılarının birkaç saat sonra usta birliği belli oluyormus dedi. artık aksama gorucez
  • Herkese merhabalar devrelerim, hepimize hayırlı olsun :) Bende İstanbuldan geleceğim. Bugün araştırırken denk geldim gruba :) Kütahyada askerlik yapmış baya arkadaşım var hepside çok rahattı sadece soğuk problemi oluyor dedi. Usta birliklerde genelde rahatmış bakalım gidip göreceğiz artık.
  • evet arkadaşlar acın iletişim hızlı olsun...
  • Ben gruba katıldım.

Kısa Dönem

HV.K.K.LIĞI KÜTAHYA AKTARIM BİRLİĞİ / KÜTAHYA / KÜTAHYA

Tekstil Mühendisi, Samsun'dan...

Herkese hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo56 -- 25 Ekim 2013; 16:54:54 >
  • HV.K.K.LIĞI KÜTAHYA AKTARIM BİRLİĞİ / KÜTAHYA / KÜTAHYA
    Mekatronik Mühendisi, BURSA

Hayırlı olsun hepimize.
  • HV.K.K.LIĞI KÜTAHYA AKTARIM BİRLİĞİ Samsun'dan. Makine mühendisliği. herkese hayırlı olsun.
  • HV.K.K.LIĞI KÜTAHYA AKTARIM BİRLİĞİ / KÜTAHYA / KÜTAHYA

Metalurji ve Malzeme Mühendisi, Kocaeli. Cümleten hayırlı olsun
  • Selam tertipler,

Bende aralık grubu / kütahya aktarım olarak aranıza katıldım. Vatana millete hayırlı olsun.

AÖF İŞLETME / İKAMET ANTALYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacha_buffer -- 25 Ekim 2013; 17:18:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacha_buffer

Selam tertipler,

Bende aralık grubu / kütahya aktarım olarak aranıza katıldım. Vatana millete hayırlı olsun.

Vay vay vay :D:D:D Gel gel devrem gel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

quote:

Orijinalden alıntı: Sacha_buffer

Selam tertipler,

Vay vay vay :D:D:D Gel gel devrem gel :D

Yamacıma gel diyosun

• Tertipler bizim birlik Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı ile aynı yerde mi bilen var mı?
  • beyler bende geldim :D HV.K.K.LIĞI KÜTAHYA AKTARIM BİRLİĞİ / KÜTAHYA / KÜTAHYA

Yarışmaya kocaeliden katılıyorum .)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.