Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (1692. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.528.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16901691169216931694
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hepinize hayirli tezkereler ben şuan havaalaninda eve donmeyi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yisleyen kullanıcısına yanıt
    dsotum büyük ihtimalle bu ayın 10-15 gibi görünür.

kıbrıstan türkiyeye posta biraz sorun yazışmalar 1-1,5 ay gibi bir sürede geliyor. şubat ayında kendime gönderdiğim takdir yazısı ben eve vardıktan 10 gün sonra geldi posta kutuma ki o zarfı ben şubatta yollamıştım dosyaların tahmini gönderim zamanı mayıs 10 gibi filan (tabiki bu yazıcınıza kalmış herşeyi hazırlamışssa erken gönderir bir sonraki, benim devrelerimin tüm dosyaları daha 20 nisandan önce hazırlamıştım. benden sonraki yazıcıda 5 mayıstan sonraki ilk hafta postalayacaktı dosyaları sadece. yani büyük ihtimalle bu ayın 15 inden sonra sistemde çıkar
  • hadi geçmiş olsun sizlerede bayağı bir geç kalmışsınız siz herhalde iyiki 2.grup gitmemişim @Hirotaro @kaa35 senden sonra kimse kalmamıştır tezkere alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

hadi geçmiş olsun sizlerede bayağı bir geç kalmışsınız siz herhalde iyiki 2.grup gitmemişim @Hirotaro @kaa35 senden sonra kimse kalmamıştır tezkere alacak

Neden kalmasin 1 gun yolu olan yarin cikiyor. Izin kullanani var

• ve sonunda bitti gece 12 de çıktım ve şu an evime gidiyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımsewer -- 3 Haziran 2014; 4:50:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beyler aranizda hava degisimi sonrası askerligini kendi askerlik subesinde imza atarak tamamlayan var mi ?

• Geçmiş olsun bitti :)
  • Çok şükür bitirdik evimize döndük sağ salim.Allah bütün asker kardeşlerimizin yardımcısı olsun
  • hepinizin gözü adın olsun arkadaşlar. darısı bizlere 356. dönem olarak ağustosta gideceğiz kısmetse her türlü tavsiyelerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun oluruz. konumuza da bekleriz sizleri.
  • vee bitti

• Bitti be kazasız belasız bitirdik şükür olsun
    Allah diğer arkadaslara nasib etsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

hepinizin gözü adın olsun arkadaşlar. darısı bizlere 356. dönem olarak ağustosta gideceğiz kısmetse her türlü tavsiyelerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun oluruz. konumuza da bekleriz sizleri.

sağol dostum yanlış anlamada raaa yediniz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haburak -- 3 Haziran 2014; 22:58:49 >
  • haburak kullanıcısına yanıt
    valla girdik bi yola bakalım gidip göreceğiz elden bişey gelmiyor ne yazık ki
  • çok şükür askerliğimizi bitirdik evime döndüm..bitiren herkese hoşgeldin diyorum,herkese selamlar..
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun dostum daha dün gibi burada geri sayımı beklerken hatırlıyorum. şimdi ise bitti üzerinden 1,5 ay geçmiş (benim) denizci olmak nasıldı?
  • vay be biter mi diye diye bitirdik sonunda cok şükür

• Nisanda teskereyi aldim halen durum belgesi alamiyorum e devletten. Bursada yaptim askerligi

Bir de malum izin kullanmadik erken ciktik. İzin suremiz boyunca yemrk paralari da hesaba yatiyor mu arkadaslar

• ne yemek parası
  • yemek parası rapor aldığın zaman hesabına yatar.izin aldığın zaman yatmaz diye biliyorum
  • Ulan ne günlerimiz geçti şu başlıkta, hey gidi... 45 günü geçti askerden geleli, 5 gündür de çalışıyorum. 45 gün nasıl geçti anlamadım valla. Resmen askerliğin çeyreği kadar zaman geçmiş geleli...
  • 
Sayfa: önceki 16901691169216931694
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.