Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (1693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.527.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16911692169316941695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet doğan güneşi bile bitirdi evde yatıyor ben hala ne biksi ne keleş atrsa beş diyorum
  • arkadaşlar gece gece aklıma takıldı. ben ayın 3ünde teskereye tabi sıla iznine ayrıldım. Yani askerliği bitirdim bana terhis belgesinin yanında birde izin için kağıt vermişlerdi onu onaylatmam filan gerekiyormuydu? askerlik biteli 6 gün oldu yeni aklıma geldi inşallah bir sıkıntı çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

geçmiş olsun dostum daha dün gibi burada geri sayımı beklerken hatırlıyorum. şimdi ise bitti üzerinden 1,5 ay geçmiş (benim) denizci olmak nasıldı?

denizci oldugumuzu pek anlamadik , malum muhafiz oldugumuz icin . gunde 4-7 saat arasi nobet tuttuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitiren herkese hayırlı olsun arkadaşlar Bitermi bitermi dedik biteli 45 gün oldu neredeyse... Geride hatıralar kaldı...
  • Bitiren gidiyor

• yol parasını bekliyoruz 2 ay olcak hala yatmadı..
  • Son maasimiz pttye geldi ama halen yol paramiz yatmadi ne is anlamadim

• arkadaşlar, geldikten sonra tekrar askerlik şubesine gittiniz mi? gitmek gerekli mi, ne oluyor ne yapıyorlar askerlik şubesinde?
  • ne son maas ne de yol parası hiç birini vermediler. Oradakiler yedi kesin haram zıkkım olsun bir hayırlarını görmedim zaten 6 ay bide yolladık diye ayak yapıyorlar. 1,5 ay oldu hala yolladık demelerinin üstünden para mara gelmedi. Postaneye gidiyorum isme yatırmazlar evine kabul kağıdı gelecek onunla alacaksın diyorlar sistemde para gözükmüyor. Sorduruyorum birliğe, biz isme yatırdık diyorlar. Lanet olsun ya 3 kuruş para ama haksızlığa gelemiyorum işte
  • Askerlik durum belgemi halen alamiyorum. Yol ve iaşe bedelim de yatmadi

Para da gozum yok ama hakkimi da baskalarina yedirtmem. O yuzden Bimere yazi yazdim bakalim ne olacak

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    merhaba evet dediği gibi eve kağıt geliyor tabi yattıysa.bu işleri bölük yazıcısı yapıyor onla görüşün eğer yatırdıysa sana gelmesi gereken kağıdı bi nüsnası onlarda arşivde oluyor sana fotokopisini göndermesini iste yada en temiz bölük astsubayı ile görüş belgeleri inceleyip gerkeni yapsın gene alamassan şikayetini yap peşini bırakma derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffaf1

merhaba evet dediği gibi eve kağıt geliyor tabi yattıysa.bu işleri bölük yazıcısı yapıyor onla görüşün eğer yatırdıysa sana gelmesi gereken kağıdı bi nüsnası onlarda arşivde oluyor sana fotokopisini göndermesini iste yada en temiz bölük astsubayı ile görüş belgeleri inceleyip gerkeni yapsın gene alamassan şikayetini yap peşini bırakma derim...

Hocam bizim değil 7. bölük astsubayı ilgileniyordu bu işlerle bizim bölük yacızısına da yatırdık demişler başka bişey dememişler. İlgilenen de yok, yüzsüz gibi zırt pırt aramakta istemiyorum ama yapacak bişey yok sanırım arayacağız artık.
  • Ooo herkes bitirmiş askerliği dedelik yapmaya başlamış bile
  • Arkadaşlar tezkere belgesini bir yere veriyormuşuz yoksa bizdemi kalıyor

Cevaplarsanız sevinirim.

• Isparta'dan Şırnak/Silopiye ordanda Kuzey Irak / Zakho Akıncı Üs Bölgesine gittim 4 ayım kaldı şuan izindeyim Bitti sayılır bee :)) [simage]https://store.donanimhaber.com/45/27/97/4527973630fb1fd6ee95f785fe3330b3.jpeg[/simage]

• cem650 kullanıcısına yanıt
    Tezkere belgenden zaten 4 kopya çıkartılır.
    1 tanesi askerlik yaptığın birlikte kalır.
    1 tanesi askerin kendisine verilir.
    2 tanesi ise askerlik şubene gönderilmek üzere şahsi dosyana konur.
    Bu sebeple askerlik şubesine filan götürülmesi gerektiğini sanmıyorum.
  • yol paramızda yatmış sonunda vay be zaman nasılda geçdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Tezkere belgenden zaten 4 kopya çıkartılır.
    1 tanesi askerlik yaptığın birlikte kalır.
    1 tanesi askerin kendisine verilir.
    2 tanesi ise askerlik şubene gönderilmek üzere şahsi dosyana konur.
    Bu sebeple askerlik şubesine filan götürülmesi gerektiğini sanmıyorum.

eyvallah kardeş saolasın...
  • 353/1'ler e-devlette askerlik durum belgesi almanız kaç gün sonra açıldı. Bende hala şubeye gitmen gerekiyor diyor .

Geleli 28 gün oldu ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hillshade -- 2 Temmuz 2014; 11:59:29 >
  • hillshade kullanıcısına yanıt
    20 nisanda geldim hala güncelleyemediler. kktc den tc ye posta biraz sıkıntıydı ama bu kadar uzayacağını hiç düşünmemiştim.
  • 
Sayfa: önceki 16911692169316941695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.