Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (1695. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.527.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16931694169516961697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 356 ların yerler açıklanmış hepsi çil yavrusu gibi bir oraya bir buraya koşturuyorlar. ne günlerdi neredeyse 1 sene olacak
  • Bu saatten sonra ben mi askerlik yapayım arkadaş
  • devrelerim çoğunuz askerden döndünüz işinizi düzeninizi oturttunuz önüne bakıyosunuz biz hala şafak sayıyoruz :) kısmetse bayramdan sonra teğmenliğe nasbedileceğiz. 2 ay kadar kaldı dönmemize :) kendinize iyi bakın dostlar
  • vay be şimdi 356ların ne hissettiklerini az çok anlayabiliyorum.
  • Askerlik yerim açıklandı ben 356 yım galiba. :)

Acemi: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA
    Usta: 2 NCİ HD.TUG. KH. VE KH.BL. / HAKKARİ ÇUKURCA / HAKKARİ

Bunlar ne demek oluyor bilen var mı acaba?
  • Merhaba arkadaşlar,

Usta birliği : MSB PER.D.BŞKLIĞI ARŞİV MÜDÜRLÜĞÜ / ANKARA ÇANKAYA
    buraya çıkan arkadaşlar var mı ? ya da daha önce burada askerlik yapan birileri bilgilendirirse sevinirim,hiç kimseyi bulamadım burada yapan çok nadir insan var sanırım. (Kısa dönem er)
    ayrıca eğitim birliğimde Mamak'ta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimisfans

Askerlik yerim açıklandı ben 356 yım galiba. :)

Acemi: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA
    Usta: 2 NCİ HD.TUG. KH. VE KH.BL. / HAKKARİ ÇUKURCA / HAKKARİ

Bunlar ne demek oluyor bilen var mı acaba?

Acemi birliği 3. piyade eğitim tugayı Karargah Bölüğü, Usta Birliği 2. Hudut Tugayı Tugay Karargah ve Karargah Bölüğü oluyor. Karargah bölüğü amele bölüğü demek. Bende Alay Karargah bölüğündeydim, alayın ne kadar işi varsa hepsi bizdeydi. Yani anlayacağın askeri az işi çoktur karargah bölüklerinin. Diğer bölükler yatar bu bölük yardırır heryerde. Şimdiden kolay gelsin, hayırlı teskereler

• ulan harbiden şaşıyorm bazen ya aklıma geldigece gece foruma bakayım dedim hangi ara gittik geldik vay arkadaş ya oradayken zaman geçmezdi...

neyse sağ sağlim döndük işte bakalım sıra iş bulmaya geldi.
  • vay anasını. bitireli 3 ay oldu lan
  • aynen arkadaş bitireli 3 ay oldu :D ama halaaaaa yol paramızı yatıracaklar da alacaz pttden arkadaşş!!
  • Acemi:
    3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR

Usta Birlik:
    8 İNCİ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / TEKİRDAĞ MERKEZ / TEKİRDAĞ

Sınıf: Piyade

beyler bu kısaltmalar, mekanize falan pek bir şey anlamıyorum ben biraz bahsedebilir misiniz? nedir benim durumum çok mu vahim?
  • oGuxXx* kullanıcısına yanıt
    Acemi: 
    3 ÜNCÜ Piyade EĞİTİM TUGAYI 58 İNCİ Piyade EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI KARARGAH VE KARARGAH HİZMET BÖLÜĞÜ/ BURDUR MERKEZ / BURDUR 

Usta Birlik: 
    8 İNCİ MEKANİZE PIYADE TUGAYI KARARGAH VE KARARGAH HİZMET BÖLÜĞÜ MERKEZ / TEKİRDAĞ 

gittiğin yeri bende bilmiyorum ama hayırlı teskereler inşallah dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dassar

Acemi: 
    3 ÜNCÜ Piyade EĞİTİM TUGAYI 58 İNCİ Piyade EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI KARARGAH VE KARARGAH HİZMET BÖLÜĞÜ/ BURDUR MERKEZ / BURDUR 

Usta Birlik: 
    8 İNCİ MEKANİZE PIYADE TUGAYI KARARGAH VE KARARGAH HİZMET BÖLÜĞÜ MERKEZ / TEKİRDAĞ 

gittiğin yeri bende bilmiyorum ama hayırlı teskereler inşallah dostum.

saol hocam. hakkımızda hayırlısı

@kurca88 hocam şimdi imzanda gördüm tekirdağ da yapmışsın askerliğini acaba benim birlik hakkında hiç bi fikrin var mı? nasıldır? en azından tekirdağ nası bi yer onun hakkın biraz bilgi verir misin?
  • BitLi piyadesin, bizdensin. Karargahdasın her işi yapabilirsin. Yazıcı olmaya bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimisfans K kullanıcısına yanıt
    çok pis g.te geldin demek oluyor kardeşşş
  • hay ben bu askerlik şubesine bayramdan sonra arayacağım artık yeter yahu kaç ay oldu

Askerlik durumunuz ile ilgili bilgi almak istiyorsanız askerlik şubesine gitmeniz gerekmektedir.
  • 353. kd den selamlar. 3 ay göz açıp kapayınca kadar geçmiş. askerde kalkıyosun , kahvaltı , vs vsvsvsvsvs... saat 3 olmustur diyosun . saaate bakıyosun . pili bitmiş galba. hacı saat kaç ? 11 .00 ... dünyanın şeyini yapıyosun ve saat hala 11 ... neyse kurtulduk bitti gitti .. güzeldi , eğlenceliydi .. özellikle de 30 yaşında gitmişseniz , kimse siz laf söyleyemiyo, hele bi de kısa dönemseniz , biraz kendinizi bilirseniz, efendiyseniz , nerde çıkış yapıp , nerede millletin suyuna gideceğinizi bilirseniz , kralsınızdır..
  • jawseren kullanıcısına yanıt
    doğru bir tespit yapmışsınız
  • Tüm devrelerime iyi bayramlar dilerim, Allah askerde olanların yar ve yardımcısı olsun..
  • seffaf1 S kullanıcısına yanıt
    saol sanada iyi bayramlar
  • 
Sayfa: önceki 16931694169516961697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.