Şimdi Ara

353. DÖNEM SAMSUN 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
25.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler iyi geceler, ben yarın sabah yola çıkar buralara gelemem artık
    bilgileri tekrarlıyim dedim

salı = ist

çarşamba 13.30 thy ist - samsun
    çarşamba samsunda otelde kalıcam
    perşembe saat 10a kadar teslim

perşembe buluşacak olanlar, yada çarşambadan samsunda olanlarla görüşelim

tel: 532 374 5132
  • beyler az kaldı herkez muradına ercek sikinti ypmya gerek yok :)
  • edscissor E kullanıcısına yanıt
    mrb bilgilerin için teşekkürler şimdiden,benm de acemi 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN usta :ARDAHAN MRK.K.LIĞI / ARDAHAN MERKEZ / ARDAHAN sınıf :piyade. hemen hemen merak ettiğim tüm şeyleri öğrendim fakat yanımda telefon götürmeyi düşünüyorum eğer götürürsem girişte bi yere bırakıp 1 ay sonra çıkarken alabilir miyim? emanet gibi bir yer varmı? bi de iç çamaşırlarımızn illa askeri olanlarından mı olması gerekli yani bi kaçtane kilot evden götürsek bir sorun olur mu?
  • Arkadaşlar acemi birliği 15 piyade er tugay kom. Cav egt. Olanlar icin sunu diyebilirim bizim eğitim göreceğimiz birlik 19 mayis kışlası eski hava alanı yeri samsun merkez ve otogara yakın bir yerdedir suan samsundayim memleketim olduğu icin erken geldim geziyorum yarın tam olarak birliğin yerini öğreneceğim acemi birliğine temizlik malzemeleri ve iç kıyafetler haricinde birşey getirmeyin kullanacağınız dolablar icin kilitleme imkanı yok ve esyalariniz kolaylikla yer degistirilebiliir o yuzden kasmayin ben 7 sinde teslim olacağım sabah subeye gidip birlik hakkında net bilgi alacağım ve teslim olmadan önce buluşmak isteyen arkadaşlara uygun bir yer söylerim hatta resimlerini de atabilirim planlarımızı ona göre yapabilirsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar otigarfan geldiginiz firmanin servisi ile cok rahat askeriyeye gecersiniz zaten cok yakin otogara ama esentele ilyaskoy mahallesinde oyle bol cesitli rahat buyuk bir kahvalri salonu bulamazsiniz benim tavsiyem servislee merkeze inip cumhuriyet meydaninda simit center da kahvalti ve bulusmaninizi yapmaniz hemen onunden ikinci hat dolmusu kalkiyor ona binip hemen askeriyenin kapisina yakin bi kavsak var orda inmeniz

• dedenizden selamlar sizden yaklaşık 840 kişi bekliyoruz tabura tek tük gelmeye başladı torunlarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAYA5555

Arkadaslar otigarfan geldiginiz firmanin servisi ile cok rahat askeriyeye gecersiniz zaten cok yakin otogara ama esentele ilyaskoy mahallesinde oyle bol cesitli rahat buyuk bir kahvalri salonu bulamazsiniz benim tavsiyem servislee merkeze inip cumhuriyet meydaninda simit center da kahvalti ve bulusmaninizi yapmaniz hemen onunden ikinci hat dolmusu kalkiyor ona binip hemen askeriyenin kapisina yakin bi kavsak var orda inmeniz

saolasın kardeş dediğin mantıklı merkezde buluşup geçebiliriz. 7 sinde saat 10 da teslim olacak varsa bana numarasını yazsın buluşalım şu an 3 kişiyiz
  • BEYLER YARIN SABAH SABIHA GOKCENDEN 6.10 VARMI, KAPIDA BI SIGARA YAKALIM :)
  • geldinizmi ne yaptınız şu ana çarşıdayım bakan birileri varsa bulun beni
  • çok geç gördüm bu forumu. Onun için geç yazıyorum mecburen.
    6 kasım saat 10:00 da teslim olacaklarla buluşabiliriz. Ben saat 6.30 gibi samsun otogarına inmiş olurum.
    Ayrıca usta birliği Ankara Mevki Hastanesi olanlar varsa ayrıca tanışmamızda yarar var.

Yanımda telefon götürmeyeceğim. Bugün içinde irtibat sağlayabilirsek ne ala...
    Herkese hayırlı tezkereler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahidbekr -- 5 Kasım 2013; 13:41:56 >
  • ergunpektas E kullanıcısına yanıt
    benim de usta mevki hastanesi. samsuna kaçında teslim oluyorsun?
    mutlaka buluşalım dostum. Ben 6 kasım da teslim oluyorum.
    İLKER ÖLÇEK, İSTİHKAM @ergunpektas
  • ASK-ER85 A kullanıcısına yanıt
    06.10.2013 ÇARŞAMBA YANİ YARIN OLUYOR :) 6.10 PEGASUS UÇAĞINDAYIM GÖRÜŞMEK ÜZERE
  • mizrakk M kullanıcısına yanıt
    İLKER ÖLÇEK, İSTİHKAM, ANKARA MEVKİ HASTANESİ
  • Osman kardes benmde pegasus :) yarn gorusmk uzere sac trasndn tanirim seni :)

• mucahidbekr M kullanıcısına yanıt
    muhKKk buluaLIM.
    BEN DE 6 sında orada olucam
    ben yarın saay 6 da sabıha gokçenden ucakla gecıcem.
    sen ne zaman gecıceksın?
  • Bizim acemi 21 gun diolar dogrumu acana

• quote:

Orijinalden alıntı: ASK-ER85

Bizim acemi 21 gun diolar dogrumu acana

doğru galiba bugün benm kd arkadaşlarda öyle söyledi
  • zmbrtı Z kullanıcısına yanıt
    acemilik bitti yolculuk sarıkamışa samsun güzel ve rahattı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.