Şimdi Ara

353. DÖNEM SAMSUN 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
25.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 353. kasım celbinde acemiliği buraya çıkan arkadaşları bekliyoruz tanışmak kaynaşmak için

• selam ben engin bende seninleyim dostum esas mevkiide ankara mevkii hastahanesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginyahya

selam ben engin bende seninleyim dostum esas mevkiide ankara mevkii hastahanesi
    hoş geldin devrem benimde esas birlik gata haydarpaşa eğitim araştırma hastanesi
  • https://pertem.kkk.tsk.tr/brosur/erbirlik/15'inci%20P.Eğt.Tug.K.lığı.doc‎ şu dosyayı okumanız faydalı olabilir devreler.genel bilgiler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginyahya

selam ben engin bende seninleyim dostum esas mevkiide ankara mevkii hastahanesi

esas birliği mevki asker hastanesi olan bir arkadaş daha var devrem mizrakk nicki o da bizle samsunda
  • Eğitim Birliği-----15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Esas Birliği-----8 İNCİ KOR.HV.SVN.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. / VAN ERCİŞ / VAN

Sınıf---HAVA SAVUNMA

Arkadaşlar bende acemilik samsundayım...Hayırlı olur inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: boteb29

Eğitim Birliği-----15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Sınıf---HAVA SAVUNMA

hoşgeldin devrem meslek ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmbrtı

quote:

Eğitim Birliği-----15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Sınıf---HAVA SAVUNMA

Hoşbulduk devrem Trabzon Havalimanında Memur...
  • quote:

quote:

quote:

Sınıf---HAVA SAVUNMA

Alıntıları Göster
    selamlar devreler, geldim ben de

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH.VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ/ SAMSUN

49 UNCU MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. MERKEZ/BİNGÖL

Sınıf: İkmal

Bilgisayar Mühendisi, Muğla

• quote:

Orijinalden alıntı: colcy13

selamlar devreler, geldim ben de

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH.VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ/ SAMSUN

Sınıf: İkmal

Bilgisayar Mühendisi, Muğla

Alıntıları Göster
    Devrelerime selam olsun,

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    3 ÜNCÜ OR.KH.DES.GR.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BL. / ERZİNCAN MERKEZ / ERZİNCAN
    Sınıf:Bakım
    Meslek:Programcı
  • Hoşgeldiniz şimdiden torunlar :)
    şu an taburdaki neredeyse tüm önemli görevlerde kısa dönemler var o da yüzden şanslısınız.

Kantinde ihtiyaç duyacağınız her şey var ama onları elde etmek için biraz sıra beklemeniz gerekecektir. Kirli-temiz çamaşır torbası vb. Boş yere dışarıda kazıklanmayın burada hepsi sudan ucuz. Sorunuz olursa cevaplamaya çalışayım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caki40

Devrelerime selam olsun,

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    3 ÜNCÜ OR.KH.DES.GR.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BL. / ERZİNCAN MERKEZ / ERZİNCAN
    Sınıf:Bakım
    Meslek:Programcı

Alıntıları Göster
    benim sınıf sıhhiye devreler sülüsümü aldım 7 kasımda teslim olacam inşallah ısparta eğirdir de sağlık memuruyum.mümkün olduğunca buradan irtibatta olalım devreler samsunda birbirimizi bulalım çünkü çok az kişi var gördüğüm acemiliği samsuna çıkan 400 kişide 6-7 kişi

• quote:

Orijinalden alıntı: edscissor

Hoşgeldiniz şimdiden torunlar :)
    şu an taburdaki neredeyse tüm önemli görevlerde kısa dönemler var o da yüzden şanslısınız.

Kantinde ihtiyaç duyacağınız her şey var ama onları elde etmek için biraz sıra beklemeniz gerekecektir. Kirli-temiz çamaşır torbası vb. Boş yere dışarıda kazıklanmayın burada hepsi sudan ucuz. Sorunuz olursa cevaplamaya çalışayım :)

eyvallah hocam senin kısa dönem mi
  • quote:

quote:

Aynen kardeşim, kısa dönem hatta şafak 96 batıyor :)

• quote:

quote:

quote:

Aynen kardeşim, kısa dönem hatta şafak 96 batıyor :)

hayırlı tezkereler ustam bize vereceğin tavsiyeler varmı oraya gelirken neler getirelim paramı geçiyor kart mı telefon kullanabilir miyiz genel bilgi verebilir misin

• quote:

quote:

quote:

Sınıf---HAVA SAVUNMA

birliğin kara mı yazıyor hava mı devrem

• Genel bi bilgi olarak, piyade eğitim birliklerine acemilikte telefon götürülmez. Çünkü buralar kalabalık, askerin yoğun olduğu, komutanların sık arama yaptığı ve kıymetli eşyanın çabuk el değiştirdiği yerlerdir. Komutan görmese usta asker görür, tertibin görür ağzını tutamaz bi şekilde duyulursa gider o cihaz.

Samsun'da nakit para geçiyor, kantinin üç reyonu var: çaycı, bakkal ve tuhafiye. Ayrıca gece kantini ve tostçu var. Şansınıza bunların hepsi kısa dönem. İnsan gibi konuştuğunuzda derdinizi çözecek adamlar. Ama kantinde çok sıra olacaktır, 1000e yakın kısa dönem acemi gelir her celp dönemi bu tabura.

Onun dışında, sıra beklediğiniz sürece dışarıdan hiçbir şey getirmenize gerek yok. Tuhafiyede hepsi var, başka malzemeye dolapta izin vermiyorlar zaten. Ordunun verdiği eşofmanı, şortu ve geceliği giymeniz gerekiyor boş yere giysi getirmeyin. Kıç kadar bi dolabınız olacak ve kilitlenmeyecek, botlarınız ise ortalık yerde rafta kalacak. Bunları bilerek gelmenizde fayda var :)

• enginyahya kullanıcısına yanıt
    Tertip benim de ayni. Usta ankara mevki hastanesi.
    Meslek ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: mizrakk

Tertip benim de ayni. Usta ankara mevki hastanesi.
    Meslek ne?
    Devreler cümleten selamlar.

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH.VE KH.TK. MERKEZ/ SAMSUN

Bakım.
  • quote:

Genel bi bilgi olarak, piyade eğitim birliklerine acemilikte telefon götürülmez. Çünkü buralar kalabalık, askerin yoğun olduğu, komutanların sık arama yaptığı ve kıymetli eşyanın çabuk el değiştirdiği yerlerdir. Komutan görmese usta asker görür, tertibin görür ağzını tutamaz bi şekilde duyulursa gider o cihaz.

Samsun'da nakit para geçiyor, kantinin üç reyonu var: çaycı, bakkal ve tuhafiye. Ayrıca gece kantini ve tostçu var. Şansınıza bunların hepsi kısa dönem. İnsan gibi konuştuğunuzda derdinizi çözecek adamlar. Ama kantinde çok sıra olacaktır, 1000e yakın kısa dönem acemi gelir her celp dönemi bu tabura.

Onun dışında, sıra beklediğiniz sürece dışarıdan hiçbir şey getirmenize gerek yok. Tuhafiyede hepsi var, başka malzemeye dolapta izin vermiyorlar zaten. Ordunun verdiği eşofmanı, şortu ve geceliği giymeniz gerekiyor boş yere giysi getirmeyin. Kıç kadar bi dolabınız olacak ve kilitlenmeyecek, botlarınız ise ortalık yerde rafta kalacak. Bunları bilerek gelmenizde fayda var :)

eyvallah hocam girişte bize verilecek çantayı nereye koyuyoruz o dolabın üstünde falan kilitli duruyor mu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.