Şimdi Ara

353. DÖNEM SAMSUN 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
5
Favori
25.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alanzinho25

Devreler cümleten selamlar.

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH.VE KH.TK. MERKEZ/ SAMSUN

49 UNCU MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. MERKEZ/BİNGÖL

Bakım.

hoş geldin devrem.Herkes nereden geldiğini ne zaman birliğe katılacağını yazarsa daha iyi olur beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmbrtı

quote:

Orijinalden alıntı: boteb29

quote:

Orijinalden alıntı: zmbrtı

quote:

Orijinalden alıntı: boteb29

Eğitim Birliği-----15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Esas Birliği-----8 İNCİ KOR.HV.SVN.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. / VAN ERCİŞ / VAN

Sınıf---HAVA SAVUNMA

Arkadaşlar bende acemilik samsundayım...Hayırlı olur inşallah :)

hoşgeldin devrem meslek ne

Hoşbulduk devrem Trabzon Havalimanında Memur...

birliğin kara mı yazıyor hava mı devrem

Kara Kuvvetleri Komutanlığı devrem ;)

• Merhaba Arkadaşlar

Eğitim Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    Esas Birliği ISPARTA ASKER HASTANESİ / ISPARTA MERKEZ / ISPARTA
    Sınıf İSTIHKAM
    Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • devrem mezuniyet fen fak. kimya + işletme meslek tekstil :)

hayırlısı olsun insallah birlikte takılırız acemiliktede ustalıkdada :D
  • quote:

zmbrtı

hoş geldin devrem.Herkes nereden geldiğini ne zaman birliğe katılacağını yazarsa daha iyi olur beyler

kardeşim ist. 7 kasıma bilet aldım onurdan
  • selam tertipler

benim de

acemilik:15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    usta: ANKARA MEVKİ ASKER HASTANESİ / ANKARA KEÇİÖREN / ANKARA
    Sınıf: Muhabere
    kuvvet: KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
  • edscissor E kullanıcısına yanıt
    Usta öncelikler hayırlı teskereler,
    acemilik eğitimi şartları nasıl orada acaba?
    Koşu mekik şınav vs. şişman olanlara biraz hoşgörü var mı acaba?
    Onun haricinde acemilikte banyo, para, atm, ankesörlü elefon gibi imkanlar ne durumda? Bildiklerini şöyle bir özetlersen bize çok yardımcı olmuş olursun. Şimdiden teşekkürler..

Çavus egitim taburuymus burasi. Cavus egitimi normal egitime gore daha mi agir oluyor? Hepimiz usta birliklerimizde cavus mu olacagiz simdi yani?

Babam cavus egitim diyince "vah yavrum cavus talimgajinami yolladilar seni" dedi. Onun zamaninda artik nasilsa demek (24 ay askerlik yapmis 4 ayi cavus talimgahinda gecmis onun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mizrakk -- 26 Ekim 2013; 2:25:08 >
  • Herkese hayırlı tezkereler

Benimde Eğitim birliği: 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Esas birlik: 8 İNCİ KOR.KH.DES.GR. KIŞLA HİZ.TK. / ELAZIĞ MERKEZ / ELAZIĞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizrakk

Usta öncelikler hayırlı teskereler,
    acemilik eğitimi şartları nasıl orada acaba?
    Koşu mekik şınav vs. şişman olanlara biraz hoşgörü var mı acaba?
    Onun haricinde acemilikte banyo, para, atm, ankesörlü elefon gibi imkanlar ne durumda? Bildiklerini şöyle bir özetlersen bize çok yardımcı olmuş olursun. Şimdiden teşekkürler..

Çavus egitim taburuymus burasi. Cavus egitimi normal egitime gore daha mi agir oluyor? Hepimiz usta birliklerimizde cavus mu olacagiz simdi yani?

Babam cavus egitim diyince "vah yavrum cavus talimgajinami yolladilar seni" dedi. Onun zamaninda artik nasilsa demek (24 ay askerlik yapmis 4 ayi cavus talimgahinda gecmis onun)

Dostlar öncelikle o koşu, şınav, mekik vb olaylarını unutun. Onlar uzun dönemler için geçerli. Siz yaklaşık üç hafta boyunca yanaşık düzen eğitimi alıp, son hafta da mekanik nişancılık ve tören provası ile geçireceksiniz. Koşu veya şınav sadece ceza olarak alabilirsiniz onun dışında öyle bir eğitim yok.
    İkinci haftadan itibaren spor yapmaya başlarsınız ama çok basit dört hareket var onun dışında o filmlerde gördüğünüzden çok daha sıkıcı bir acemiliğiniz olacak :)

Banyonun günleri var, haftada iki gün gitme fırsatınız olur banyoda sıkıntı çekmezsiniz. Ankesörlü telefon bolca var ama ttnet aile kartı çıkartmanızı şiddetle öneririm, tuhafiye sırası beklemeyin her kart bittiğinde.

Genel olarak bol bol sıra beklemeye ve sıkılmaya alıştırın kendinizi yeter :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edscissor E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz bilgiler için.
    Peki hocam sen bunları telefonla yazıyorsun. Usta birliğinde sorun olmuyor galiba telefon çünkü askerden yazan çok arkadaş var
    Bir yerde Samsun için "sabahları uykunuzdan fedakarlık edebilirseniz her sabah ihtiyaç banyosu var" diyordu ne kadar doğru bu? Bir de kışlada hangi bankaların ATM'si var? Ona göre fazla nakit taşımayalım o bankaya para yatırırız
    Edit: bir de askere giriste bize verilen cantalar nerede duruyor? Kogusta dolabin ustunde falan mi yoksa onuda mi depoya aliyorlar?
    O cantayi kilitleyebiliuor muyuz?
    Cok soru soruyorum farkindayim ama heyecan var idare et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mizrakk -- 26 Ekim 2013; 13:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizrakk

Teşekkür ederiz bilgiler için.
    Peki hocam sen bunları telefonla yazıyorsun. Usta birliğinde sorun olmuyor galiba telefon çünkü askerden yazan çok arkadaş var
    Bir yerde Samsun için "sabahları uykunuzdan fedakarlık edebilirseniz her sabah ihtiyaç banyosu var" diyordu ne kadar doğru bu? Bir de kışlada hangi bankaların ATM'si var? Ona göre fazla nakit taşımayalım o bankaya para yatırırız
    Edit: bir de askere giriste bize verilen cantalar nerede duruyor? Kogusta dolabin ustunde falan mi yoksa onuda mi depoya aliyorlar?
    O cantayi kilitleyebiliuor muyuz?
    Cok soru soruyorum farkindayim ama heyecan var idare et

Torunlar hepinizi 4 gozle bekliyoruz arkadasin dedigi gibi burasi acemi icin rahat bir tabur Caninizi sıkmayin ben burda kantinindeyim cogu kritik yerlerde kisa donem aslerler oldugu icin sıkınti cekmezsiniz
    Sivil essa deposunda duruyor ozel essalariniz orasi haftada bir gun acilir ozaman alacaklarinizo alirsiniz ordan
    İcerde sadece garanti atm si var ordan para cekebilirsiniz Yaninizda fazla nakit para getirmeyin
    Her sabah ihtiyac banyosu var Banyolar temiz ve bakimlidir sicak su kolay kolay bitmez
    Koguslar genelde 30 kisilik
    Toplam olarak sizle birlilte 800 kisa donem gelcegi soyleniyor Suanda burda toplam kodro sayisi 250 kisi Ve sizin haricinizde hic acemi asker yok Biraz sira beklersiniz oda cok aıkınti olmaz
    Carsiya pazara cok yakin burasi Samsunun insanida iyidir moderndir Gerci siz carsiya cikmiycaksiniz burdan cikinca direk usta birlikleriniza gidiceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ugur1666 U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz usta içimi rahatlattın biraz. Sağol verdiğin bilgiler için.
  • ugur1666 U kullanıcısına yanıt
    abim sağolasın bilgiler için, benim esas birlik bingöl. acemilikten sonra hafta sonu aile ile orda izin verirler mi? 1 hafta izin kullanabilir miyim? yada direkt ordu bingöle mi gönderir? var mı bilgin bununla ilgili?
  • Eğitim Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Esas Birliği 8 İNCİ KOR. MEBS BL. / ELAZIĞ MERKEZ / ELAZIĞ

Sınıf MUHABERE

Herkese hayırlı teskereler..
  • Arkadaşlar birkaç sorum olucak.4-7 kasım tarıhlerı arasında teslım olmamız lazım askerı bırlıgımize.gıttım tarıhtemı baslar safak atmaya yoksa silüs u aldıktan sonramı?bide sülusta yazarmı teslım olmam gereken gun tarıh.cunku bıze 7 kasım aksam 5 e kdr teslım olmanız gerekır dendın.ama bazılarına süluslarda 6 kasım sabah 10 fılan yazmıslar.bunları ogrenmek ıstıodum.7 Kasıma bılet aldım onur air dan.Nabıcam bilmiyorum.bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.
  • wrestlerrr W kullanıcısına yanıt
    şafak herkes için 4 kasımda atmaya başlıyo. geç gidersen mazeretine göre bişi denmiyo yada 1 gün için 2-3 gün ekstra şafak kayıyo gibi bişi yazıyodu sanırsam asal da.
  • colcy13 C kullanıcısına yanıt
    silüslarda tarih oluyomu peki.7 kasım aksam 5 e kdr teslım olmus olsam sorun olurmu.
  • wrestlerrr W kullanıcısına yanıt
    abim bilmiyorum onu, p.tesi gel al dediler bana. 353. dönem ana forumda sülüs alan biri fotosunu koymuştu, ona bak istersen hatırlamıyorum saat yazıyomu
  • colcy13 C kullanıcısına yanıt
    tesekkurler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrestlerrr

silüslarda tarih oluyomu peki.7 kasım aksam 5 e kdr teslım olmus olsam sorun olurmu.

sülüste teslim tarihin yazacak devrem ben sülüsümü ısparta eğirdirden aldım katılış tarihi 7 kasım yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.