Şimdi Ara

353. DÖNEM SAMSUN 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
25.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla dostum ben silüsü almadan ayın 7 sine bileti aldım bakalım ne olacak :D
  • zmbrtı Z kullanıcısına yanıt
    saat yazıyo mu sülüste teslim oluncak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: colcy13

saat yazıyo mu sülüste teslim oluncak?

saat yazmıyor kardeş ama 7 kasım yazdığına göre 7 kasımda 5e kadardır
  • zmbrtı Z kullanıcısına yanıt
    eywallah, bazılarında sabah 10 a kadar teslim olun gibi bişi yazıyomuş sanırsam ondan sordum
  • Eğitim Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Esas Birliği 25 İNCİ HD.TUG.K.YRD.LIĞI 3 ÜNCÜ HD.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. / KARS AKYAKA / KARS

Samsun'dan Kars Akyaka'ya sadece ben mi gidiyorum devrelerim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

selamlar devreler, geldim ben de

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH.VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ/ SAMSUN

49 UNCU MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. MERKEZ/BİNGÖL

Sınıf: İkmal

Bilgisayar Mühendisi, Muğla

6 ay birlikteyiz :)
  • Selamlar Devrelerim.

Eğitim Birliği
    15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Esas Birliği
    8 İNCİ KOR. 2 NCİ SNF.AS.CEZA VE TUTUKEVİ MD.LÜĞÜ / ELAZIĞ MERKEZ / ELAZIĞ

Hayırlısı olsun. Umarım orda buluruz birbirimizi
  • birliğe katılım öncesinde veya sonrasında birbirimizi tanıyabilmek için bir formül üretebileniniz var mı? benm ismim Mehmet Volkan TOLUNAY, katılım tarihim ve saatim kasım 1 de silüsümü alınca belli olacak. herkese hayırlı tezkereler
  • colcy13 C kullanıcısına yanıt
    mahalesef öyle değil, askerlik şubesinde binbaşı ile görüştüm silüsünde yazan tarih ten itibaren başlıyormuş askerlik erken gitmenin bir manası yokmuş. silüsümü almak istedim ancak ödenek gelmemiş henüz, 100 tl yol parası verilecekmiş, para senin olsn ver silüsü dedim ama vermediler :)
  • mvtolunay M kullanıcısına yanıt
    yapma be abim, 4 diye yazıolardı ana forumda, ben yarın gidicem şubeye sabahtan bide ben sorarım. Cep tel getirmeyi düşünüyorum. girişte senetle alıyolarmış çıkışta geri alıyomuşsun. öyle yaparsan bulmakta kolay olur birbirimizi. inşallah teslim tarihi aynı gün olur.
  • Ustte bi dede yazmis acemilikle ilgili bilgileri. Telefon getirmeyin diyor. Ustada goturursunuz.

Benim adim da Aras ALGUN

orda birbirimizi bulmamizin bi yolunu bulmaliyiz. Isimleri unutmayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 27 Ekim 2013; 23:22:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yapma be abim, 4 diye yazıolardı ana forumda, ben yarın gidicem şubeye sabahtan bide ben sorarım. Cep tel getirmeyi düşünüyorum. girişte senetle alıyolarmış çıkışta geri alıyomuşsun. öyle yaparsan bulmakta kolay olur birbirimizi. inşallah teslim tarihi aynı gün olur.

kardeşim benm bu cep tlfnunu girişte senetle alma işi ne kadar doğrudur bilmiyorum, kesin eminmisin bu konuda? bu konuda bilgisi olan var mı ?? bu arada teslim tarihleri aynı olur büyük ihtimalle
  • mvtolunay M kullanıcısına yanıt
    beyler, bi arkadaş link vermişti sanırsam

15. piyade eğitim tugayı samsun doc yazarak aratın. Çıkan dokumanda aşağıdaki gibi yazıyor, tabi şuan orada ustalığını yapanlar yardımcı olursa daha iyi olur.

13. Kışlaya gelirken yanınızda cep telefonu, fotoğraf makinesi, teyp, radyo, dizüstü bilgisayar, CD/DVD, taşınabilir bellek, ses kayıt cihazları vb. malzemeler ile kesici ve delici aletler, yiyecek ve içecek ile benzeri maddeler getirmeyiniz. Cep telefonu getirdiyseniz; Kışla Nizamiyesinde görevli personele senetle teslim edebilir, dağıtım olduğunuzda geri alabilirsiniz.
    yinede bilen birileri yazarsa daha da net olur.
  • Ben de Samsun yolcusuyum.
    Arkadaşlar senetle telefon almak falan riske girmeyin bence. O telefonu dönüşte bulamama ihtimalimiz çok yüksek. Eskiler milletin çantalarını açıp ihtiyaçlarını topluyordu orda görevli askerlerfalan yazıyorlar. Telefon hiç durmaz.
    Usta birliğine geçince durumumuza göre götürürüz.
  • mizrakk M kullanıcısına yanıt
    selamlar abim, samsunda görüşürüz

senin şöyle bi farkın var, esas birliğin ankara, çarşı izninde de bulursun telefon falan. 3 kişinin bingöl. Oraya nasıl geçicez bilmiyorum. Yemin töreninden sonra aile gelirse hafta sonu izin verip uçakla kendiniz gidin derlerse sorun yok. ama direkt samsundan bingöle aktarılırsak nasıl yaparız bilmiyorum. Bingölde çarşı izni muhtemelen vardır en kötü 15 günde 1. ama belirsizlik işte
    Doğru diyorsun tertip ben Ankara'da bulurum telefon. Yemin töreninden sonra evci çıkılacak aileler gelince o arada ailen getirebilir.
    Eğer Bingöl de KTT ile gidilmiyorsa dediğin gibi bin uçağa git diyecekler. Gerçi esas birliğine katılırkende aranacaksın o zaman da sıkıntı. İlk çarşıda falan sokmak lazım.
  • S.A devrelerim bende aranızdayım.Hepimize Allah sabır versin.

Acemilik:15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    Usta:TSK SAĞLIK KOMUTANLIĞI SIHHIYE ALAY KOMUTANLIĞI KH. VE KH. TK. / ANKARA KEÇİÖREN / ANKARA
  • selamlar;

şimdi öncelikle şunu bilmenizi isterim ki gideceğimiz usta birliğinde telefon kullanabilecek ortam olucak mı? nasıl bir ortam bizi bekliyor bilemiyoruz, benim size tavsiyem usta birliğine katılırken hemen ilk günden içeriye tlfn sokmaya çalışmayalm, gidelim görelim ortam nasıl ne var ne yok, ondan sonra nasıl tedarik edeceğimizi düşünürüz. acemi birliğine ise ucuz 20 30 tl lik bir telefonla gidip nizamiyede emanet edilebilir ? veya ki oralarda emanet olarak bırakabileceğimiz bir tanıdık bulursak gidip oraya bir aylığına teslim edebiliriz.
  • ve bingöl için astsubay bir arkadaşımdan şöyle birşey duydum, usta birliğine giderken dağıtım izni kullanırsan erzurum a katılırsın, sonra konvoy ile esas birliğine naklolursun demişti. ve tabi bide dağıtım izni kullanmak isteyen var mı aranızda ? ben o günlerdeki ruh halime bağlı olmakla birlikte kullanmamayı düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.